Welke sterrenbeelden passen bij elkaar? De ideale sterrenbeeldenmatch!Sommige relaties zijn succesvol, een match en andere relaties werken niet, omdat we niet bij elkaar passen. Door de horoscoop van de ander te bestuderen komen we te weten of we een match zijn. Liefde maakt blind, maar het sterrenbeeld van de ander opent onze ogen.

Val je steeds op dezelfde sterrenbeelden en gaan je relaties keer op keer nergens heen? Wil je weten welk sterrenbeeld het beste bij jou past? Verdiep je in de horoscoop van de ander, haar/zijn sterrenbeeld onthult of jullie een match zijn. Of je nu op zoek bent naar een partner of al jaren een partner hebt, de horoscoop van jou en je partner vertelt waarom jullie wel of niet bij elkaar passen.
 


Ram

21 maart t/m 20 april
 
De perfecte sterrenbeelden match: Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Schorpioen
 
Gaat goed samen met: Ram, Stier, Steenbok, Boogschutter, Waterman
Is geen match met: Vissen, Kreeft, Maagd,
 
Ram is hartstochtelijk, charismatisch, zelfverzekerd, enorm sexy en neemt graag de leiding in de liefde. Tweelingen is de perfecte match voor Ram, Tweelingen is een levendig sterrenbeeld, met een Tweelingen verveelt Ram zich nooit. Ook op seksueel gebied, beiden houden van kinky, zijn Ram en Tweelingen een match made in heaven. Leeuw past ook bij Ram, Leeuw geeft Ram een gelukkig en veilig gevoel. Samen kijken ze liever naar de toekomst dan naar het verleden, het is een droompaar. Met Weegschaal heeft Ram een klik, maar vaak is het een knipperlicht relatie. Met Vissen en Kreeft botst het, deze gevoelige sterrenbeelden kunnen niet omgaan met de woede-uitbarstingen van Ram.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Ram?

 

Stier

21 april t/m 21 mei
 
De perfecte sterrenbeelden match: Vissen, Weegschaal, Schorpioen, Steenbok, Maagd
 
Gaat goed samen met: Stier, Kreeft, Waterman, Waterman
Is geen match met: Ram, Tweelingen, Leeuw, Boogschutter
 
Stier is een aardeteken en de beste knuffelaar van de dierenriem, aardetekens zijn lichamelijk ingesteld, daarom is de perfecte match Maagd of Steenbok. Hand in hand lopen op straat, samen in bad en langzame seks, Stier heeft geen haast en wil genieten. Ram en Tweelingen zijn geen match, het duurt hen allemaal te lang, ze vinden Stier een treuzelaar. Boogschutter en Leeuw zijn geen match, Stier kan niet omgaan met hun manier van communiceren. Ze hebben de neiging kwetsende dingen te zeggen, die ze tien minuten later vergeten zijn, maar voor een Stier, die nooit iets vergeet en moeilijk vergeeft, zijn hun opmerkingen in brons gegrift. 
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Stier?

 

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni
 
De perfecte sterrenbeelden match: Weegschaal, Boogschutter, Waterman

Gaat goed samen met: Maagd, Leeuw,
Is geen match met: Stier, Kreeft, Schorpioen, Vissen, Steenbok
 
Voor Tweelingen is het belangrijkste woord plezier en is het gelukkigst als zij/hij een grote vriendenkring heeft. Deze eigenschap deelt Tweelingen met Waterman, ze zijn een match made in heaven. Het zijn beide luchttekens, luchttekens zijn zenuwachtig van aard. Tweelingen kan snel overbelast raken en heeft dan tijd voor zichzelf nodig om weer op te laden. Dit komt Waterman goed uit, Waterman houdt van vrijheid. Deze sterrenbeelden zullen nooit een Siamese tweeling worden en haten sleur, Stier en Kreeft zijn dan ook geen match, ze zijn te aanhankelijk voor een Tweelingen. Schorpioen is een match tussen de lakens, maar omdat Schorpioen het verleden niet los kan laten en Tweelingen het liever in het heden leeft is de kans op een langdurige relatie klein.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Tweelingen?

 

Kreeft

22 juni t/m 22 juli
 
De perfecte sterrenbeelden match: Schorpioen, Vissen, Waterman, Stier
 
Gaat goed samen met: Steenbok, Kreeft, Leeuw,
Is geen match met: Ram, Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter, Maagd
 

Kreeft is liefdevol, zorgzaam en vooral volhardend, Kreeft houdt vast aan relaties, ook als de houdbaarheidsdatum verstreken is, Kreeft is slecht in loslaten. De perfecte match voor Kreeft is Stier, ook Stier houdt niet van veranderingen. Het is dan ook de begripvolle, geduldige, trouwe Stier die Kreeft gelukkig kan maken. Kreeft is een huiselijk sterrenbeeld, een relatie geeft Kreeft een veilig gevoel, sterrenbeelden die veel vrijheid nodig hebben zoals, Tweelingen, Boogschutter en Ram zijn dan ook geen match. Kreeft heeft het niet zo met onafhankelijk zijn.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Kreeft?
 
 

Leeuw

23 juli t/m 23 augustus
 
De perfecte sterrenbeelden match: Tweelingen, Leeuw, Schorpioen, Steenbok
 
Gaat goed samen met: Kreeft, Ram, Weegschaal, Boogschutter
Is geen match met: Stier, Maagd, Waterman, Vissen
 
Leeuw houdt van mensen die zich jong gedragen, hoe oud ze ook zijn. Leeuw is tijdloos en ziet er ook als zij/hij al lang met pensioen is, jong uit. Leeuw en Schorpioen zijn een perfect koppel, eerlijkheid en hartstocht speelt een grote rol in deze relatie. Het kost ze geen moeite om samen hun doelen te bereiken. Ook Leeuw en Steenbok zijn een perfecte match, hun relatie is vaak spannend, maar zal alleen slagen als één van beiden water bij de wijn kan doen. Omdat Leeuw liever niet te lang stil staat bij het verleden, maar liever naar de toekomst kijkt is Ram een goede match, Ram en Leeuw leven in het nu. Ook houden beiden er niet van om over relatieproblemen te praten. Maagd is geen match, Maagd is te precies, waardoor Leeuw onzeker kan worden.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Leeuw?

 

Maagd

24 augustus t/m 22 september
 
De perfecte sterrenbeelden match: Vissen, Tweelingen, Stier, Kreeft, Steenbok
 
Gaat goed samen met: Maagd, Weegschaal,
Is geen match met: Ram, Boogschutter, Waterman, Leeuw, Schorpioen
 
Maagd doet nooit iets overhaast, ook als Maagd onder de indruk is van de ander. Voordat een Maagd zich op seksueel gebied geeft, moet er eerst vertrouwen zijn. Maagden kunnen onverschillig en afstandelijk overkomen omdat ze kritisch en voorzichtig zijn. De perfecte match voor Maagd is Vissen. Vissen kan goed en vooral geïnteresseerd luisteren. Omdat Vissen niet probeert Maagd tijdens een eerste date Maagd tussen de lakens te krijgen voelt Maagd zich veilig bij Vissen. Ook Stier past bij Maagd, samen laten ze zich door niets tegenhouden. Door de eigenschappen van Stier, kan Maagd zich ontspannen. De sterrenbeelden Ram, Waterman en Boogschutter zijn geen match, ze zijn te onvoorspelbaar voor Maagd.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Maagd?
  

Weegschaal

23 september t/m 22 oktober
 
De perfecte sterrenbeelden match: Ram, Tweelingen, Leeuw, Waterman
 
Gaat goed samen met: Weegschaal, Boogschutter
Is geen match met: Stier, Kreeft, Schorpioen, Steenbok, Maagd, Vissen
 
Weegschaal is charmant en het verleidelijkste sterrenbeeld van de dierenriem. Weegschaal is kieskeurig, en houdt van mensen die er goed uitzien. De perfecte match is daarom Leeuw, Leeuw valt ook eerst op iemands uiterlijk. Ook Weegschaal en Ram zijn een match, vooral seksueel voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Ze zijn elkaars tegenpolen, hebben weinig met elkaar gemeen, maar vullen elkaar buitengewoon goed aan. Waterman is een uitstekende match, Waterman haalt het beste in Weegschaal naar boven. Het kan een gelukkige relatie worden omdat ze beiden sociaal begaafd zijn, maar de relatie houdt geen stand als Weegschaal te aanhankelijk is. Weegschaal en Maagd zijn geen match, de vele diners, bijeenkomsten met familie en vrienden, samenzijn met anderen tijdens feestdagen zijn voor Maagd te veel feesten.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Weegschaal?

 

Schorpioen

23 oktober t/m 21 november
 
De perfecte sterrenbeelden match: Ram, Leeuw, Vissen, Steenbok, Kreeft
 
Gaat goed samen met: Maagd, Schorpioen, Boogschutter
Is geen match met: Stier, Tweelingen, Weegschaal, Waterman
 
Schorpioen is zorgzaam, hartstochtelijk en verwacht dat haar/zijn partner niet met anderen flirt. De perfecte match is Steenbok, Steenbok is toegewijd, integer en trouw waardoor Schorpioen zich veilig voelt. Schorpioen is een gevoelsmens, maar laat eigen gevoelens niet snel zien. Ook Vissen is gevoelig en daarnaast enorm empathisch, waardoor Vissen een Schorpioen beter begrijpt dan anderen. Ze zijn dan ook een perfect koppel. Geen match is Waterman, Schorpioen en Waterman botsen vooral door de karaktertrekken van Waterman. Flirten met anderen en niet over emoties willen praten maakt Schorpioen in een relatie met Waterman wanhopig.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Schorpioen?

 

Boogschutter

22 november t/m 22 december

De perfecte sterrenbeelden match: RamTweelingen, Maagd, Waterman
 
Gaat goed samen met: Leeuw, Weegschaal, Boogschutter
Is geen match met: StierKreeft, Steenbok, Vissen, Schorpioen

Boogschutter is het positiefste sterrenbeeld van de dierenriem, gelooft dat bijna alles mogelijk is en haalt het beste uit elke situatie. Boogschutter eist dat een partner eerlijk, ontspannen en vooral gezellig is. De perfecte match is Tweelingen, Tweelingen waardeert de recht door zee mentaliteit van Boogschutter en zijn altijd in voor een avontuur. Ook Ram is een match, liefdesrelaties tussen Boogschutter en Ram zijn intens, discussies heftig en de seks opwindend. Geen match zijn de watertekens Kreeft, Vissen en Schorpioen. Het botst met deze sterrembeelden omdat Boogschutter plotseling in woede uit kan barsten, niet snel opgeeft als er ruzie is en de ander niet met rust laat tot de ruzie is opgelost.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Boogschutter?

 
 

Steenbok

23 december - 20 januari
 
De perfecte sterrenbeelden match: Stier, Leeuw, Schorpioen, Maagd,
 
Gaat goed samen met: Kreeft, Vissen
Is geen match met: Weegschaal, Tweelingen, Waterman, Steenbok, Ram, Boogschutter
 
Steenbok is de meest toegewijde, evenwichtige partner van de dierenriem. Steenbok voelt zich aangetrokken tot zelfverzekerde, kalme goedgeklede en goedgemanierde mensen. Daarom is Schorpioen de perfecte match, ze voelen elkaar feilloos aan, beiden zijn paranoïde over hun privacy en vergeten en vergeven niets. Het sterrenbeeld Maagd past ook heel goed bij Steenbok. Steenbok bewondert Maagdeigenschappen, zoals onder andere zijn/haar ordelijkheid en besluitvaardigheid. Onstuimige sterrenbeelden zoals Boogschutter en Ram zijn geen match, deze relaties kunnen beter vermeden worden. Een liefdesrelatie met deze sterrenbeelden kan lastig zijn, omdat Steenbok niet de aandacht en romantiek kan geven waarnaar Boogschutter en Ram verlangen.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Steenbok?

 

Waterman

21 januari t/m 19 februari
 
De perfecte sterrenbeelden match: Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter
 
Gaat goed samen met: Ram, Stier, Kreeft, Vissen
Is geen match met: Maagd, Steenbok, Schorpioen, Leeuw
 
Waterman is origineel, interessant en behoort tot de aardigste mens op aarde. Waterman wil vrij zijn, maar tegelijk ook een vaste relatie. Het is een van de trouwste sterrenbeelden van de dierenriem, maar wil gewoon vrijheid. Waterman kan het benauwd krijgen in een te intieme relatie, daarom is Tweelingen de perfecte match. Ze geven elkaar de ruimte en onenigheden monden zelden uit in heftige ruzies. Ook Boogschutter is een uitstekende match. Boogschutter laat Waterman vrij en geeft Waterman een warm en veilig thuis. Een gelukkige langdurige relatie met Stier, Kreeft of Ram is mogelijk, mits zij niet alle macht willen. Waterman wil over van alles praten, maar houdt niet van ingewikkelde gevoelskwesties, daarom is Schorpioen geen match.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Waterman?

 

Vissen

20 februari t/m 20 maart
 
De perfecte sterrenbeelden match: Stier, Kreeft, Steenbok, Schorpioen, Maagd
 
Gaat goed samen met: Vissen, Waterman, Tweelingen
Is geen match met: Boogschutter, Weegschaal, Tweelingen, Ram, Leeuw
 
Vissen is de grootste romantici op aarde en het meest mysterieuze sterrenbeeld van de dierenriem. Briefjes in een lunchpakket, romantische kaarten of grappige appjes, Vissen is in gedachten altijd met zijn/haar partner bezig. De perfecte match voor Vissen is Stier, het attente gedrag van Vissen zal rijkelijk beloond worden door Stier. Ook Schorpioen past uitstekend bij Vissen, beiden hebben niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen, het is alsof ze telepathisch met elkaar verbonden zijn. Omdat Vissen niet van confrontaties houdt en niet tegen onverschilligheid kan zijn de sterrenbeelden Leeuw en Boogschutter geen match.
 
Lees meer over; welk sterrenbeeld past bij een Vissen?

 

Jouw perfecte match

Je weet nu of jullie sterrenbeelden bij elkaar passen. Als jullie zonnetekens niet bij elkaar passen is het toch mogelijk een gelukkige relatie op te bouwen. Naast het sterrenbeeld is ook de ascendant een belangrijk gegeven. Wil jij weten wat jou of je partners ascendant is en of jullie een match zijn? Start dan nu een gratis chat met een astroloog, het enige dat je nodig hebt is een geboortedatum en het tijdstip van geboorte.  
 

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]