De relatie tussen Stier en Ram

Stier en Ram

Stier (21 april - 21 mei)
Ram (21 maart – 20 april)


 

De eerste ontmoeting tussen Stier en Ram

Wanneer Stier en Ram elkaar ontmoeten is Ram meteen onder de indruk van Stier. Ook Stier voelt zich seksueel aangetrokken tot Ram, maar kijkt eerst liever de kat uit de boom, Stier wil Ram eerst rustig observeren. Stier houdt niet van opdringerige mensen die indruk willen maken en te enthousiast of te opschepperig over zichzelf vertellen.

Stier neemt de tijd als hij of zij interesse in iemand heeft. Ram houdt van uitdagingen, is verliefd op de liefde en zal er alles aan doen Stier te verleiden. Als Ram probeert Stier zo snel mogelijk in bed te krijgen tijdens een eerste date zal er geen tweede date komen. Na een eerste date belt of stuurt Ram meteen een bericht. Stier voelt zich gevleid, tenslotte houdt Stier van aandacht en complimentjes, maar Stier kan Ram ook opdringerig vinden.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Stier en Ram in een liefdesrelatie                                       

Een relatie tussen Stier en Ram kan een gelukkige, langdurige relatie worden, beiden verlangen naar een intense, hechte relatie. Omdat Stier bezitterig kan zijn in de liefde en Ram opvliegend is van aard kunnen er problemen ontstaan. Ram smijt de hoorn op de haak, verbreekt de internetverbinding, loopt stampend weg en komt, als hij of zij is afgekoeld, weer terug om te praten. Stier is koppig, wil niet met Ram willen praten en staat er niet voor open om hun ruzie uit te praten.

Onenigheden tussen Stier en Ram kunnen dagen, weken en zelfs maanden voorduren. Stier blijft koppig en standvastig, waardoor Ram zijn of haar uiterste best doet om het goed te maken, maar Stier geeft niet toe. Als Stier zich gekwetst voelt houdt Stier zich vast aan zijn of haar eigen mening, is het kookpunt bereikt, dan is er vaak geen weg terug.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Stier en Ram 

Stier en Ram voelen zich seksueel enorm tot elkaar aangetrokken, vooral in het begin van hun relatie kunnen beiden niet genoeg van elkaar krijgen. Stier en Ram zijn beiden open over seks, beiden schamen ze er zich niet voor om over seks te praten.

De daad, de manier waarop Stier en Ram de liefde bedrijven kan onpersoonlijk zijn. Ze bevredigen meer zichzelf dan elkaar tussen de laken, alsof beiden hun honger naar eten willen stillen. Als Ram zin in seks heeft maakt hem of haar niet uit waar het gebeurd. In de auto, in de lift, in de duinen, Ram kan het overal. Stier daarentegen wacht tot de omgeving comfortabeler is, zoals thuis of in een hotel.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Stier en Ram de relatie verbreken 

Ram is avontuurlijk, houdt van veranderingen en verveelt zich snel. Stier daarentegen houdt niet van veranderingen, is soms liever lui dan moe en niet vooruit te branden. Ram is zo dynamisch dat de meeste mensen Ram niet kunnen bijbenen.

Ram verveelt zich in een relatie met Stier regelmatig, Stier zal nooit zo actief worden zoals Ram graag wil. Voor Ram is dit een reden om de relatie met Stier te verbreken. De reden waarom Stier een relatie met Ram verbreekt is, omdat Ram het ongeduldigste sterrenbeeld van de dierenriem is, veeleisend als een peuter kan zijn en een verkwister is.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Stier 

Bij welk sterrenbeeld past Stier? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]