De relatie tussen Stier en Vissen

Stier en Vissen


Stier (21 april - 21 mei)
Vissen (20 februari - 20 maart)


 

De eerste ontmoeting tussen Stier en Vissen

Wanneer Stier en Vissen elkaar ontmoeten is het alsof ze elkaar al jaren kennen. Vissen is sensueel, sympathiek en kan luisteren als geen ander, ook is Vissen intuïtief, waardoor Vissen meteen weet, dat Stier nooit het initiatief zal nemen hem of haar mee uit te vragen.

Stier is voorzichtig en heeft tijd nodig om te beslissen of hij of zij een date wil. Stier wil er rustig over nadenken, maar als Stier een Vissen ontmoet voelt het goed. Vissen is het enige sterrenbeeld waarmee Stier zonder over na te denken of te twijfelen mee uit gaat.

Vissen en Stier begrijpen elkaar op een hoger niveau, ze hebben niet veel dates nodig om te weten dat ze een serieuze relatie met elkaar willen. Stier en Vissen zijn na drie dates onafscheidelijk.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Stier en Vissen in een liefdesrelatie

Stier en Vissen zijn een gelukkig paar, Vissen is onzelfzuchtig en de meest toegewijde partner van de dierenriem. Stier neemt alle beslissingen en heftige ruzies komen niet voor in een Vissen – Stier relatie. Vissen trekt zich regelmatig terug in zijn of haar eigen wereld, Vissen heeft periodes van eenzaamheid nodig.

Stier is in het begin van hun relatie onzeker als Vissen zich terug trekt. Maar omdat Vissen steeds weer opgeladen hun relatie binnenstapt na een paar dagen afstand genomen te hebben, verdwijnen de onzekere gevoelens van Stier, Vissen is nog steeds emotioneel betrokken.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Het seksleven van Stier en Vissen

Stier en Vissen hebben een bevredigende seksuele relatie, beiden zijn romantisch en meester in het scheppen van de juiste sfeer. Beiden zijn liefhebbers van een lang voorspel.

Vissen en Stier besteden meer tijd aan het voorspel dan aan de daad, masseren, kussen, strelen, weer masseren. Vissen kijkt graag samen naar erotische films, maar ook porno kan Vissen behoorlijk opzwepen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Stier en Vissen de relatie verbreken 

De meeste relaties stranden, maar Stier en Vissen blijven meestal voor altijd bij elkaar, er is geen machtsstrijd in hun relatie, Stier neemt alle beslissingen en Vissen vindt het prima. Vissen heeft een dominante partner nodig en Stier is een dominante partner. Een Vissen – Stier relatie is een gezonde relatie die alleen eindigt als Vissen ontrouw is.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Stier

Welk sterrenbeeld past bij Stier? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


Top