De relatie tussen Ram en Vissen

Ram en Vissen


Ram (21 maart - 20 april)
Vissen (20 februari - 20 maart)


 

De eerste ontmoeting tussen Ram en Vissen 

Ram stapt vastberaden op Vissen af, wanneer Ram zich voelt aangetrokken tot Vissen. Ram is spontaan en meestal goed gehumeurd. Omdat Vissen van nature vriendelijk en beleefd is kan Ram denken dat de aantrekkingskracht wederzijds is. Vissen bezit de gave dat de ander zich onmiddellijk op zijn of haar gemak voelt. Maar het feit dat Vissen interesse toont, goed kan luisteren wil niet zeggen dat Vissen zich voelt aangetrokken tot Ram.

Vissen moet echt onder de indruk zijn van iemand persoonlijkheid voordat Vissen met iemand uit gaat. Ram neemt geen blad voor de mond, gaat recht op zijn of haar doel af, maar wanneer Ram met Vissen af wil spreken zal Ram het voorzichtig aan moeten pakken. Vissen is niet onder de indruk van geld, roem of een goede baan. Vissen raakt onder de indruk van emotionele eerlijkheid. Na een eerste date komt het zelden voor dat Vissen en Ram nog een keer daten. Ram begrijpt de gevoelswereld van Vissen niet en Vissen kan Ram te opdringerig vinden.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 
 

Ram en Vissen in een liefdesrelatie 

Ram geniet van alle aandacht die hij of zij van Vissen krijgt, altijd lieve romantische kaartjes, appjes en briefjes. Vissen zorgt voor Ram alsof het een kind is en voelt haarfijn aan wat Ram nodig heeft. Als Vissen zich aan Ram heeft gehecht laat Vissen niet meer los.

Toch duren Ram-Vissen relaties meestal niet lang of gaan over in een knipperlicht relatie. De gevoelswereld van Vissen is gecompliceerd en voor Ram moeilijk te begrijpen. Te pas en te onpas trekt Vissen zich terug, zonder te vertellen waarom. Vissen is een pakhuis vol van geheimen die hij of zij nooit aan Ram zal vertellen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Ram en Vissen 

Op seksueel gebied zitten Vissen en Ram niet op dezelfde golflengte. Vissen bedrijft de liefde het liefst na een avond voorspel op de bank. Vissen houdt van een uren durend voorspel dat gepaard gaat met een romantische of erotische film.

Ram houdt van uitdagen, de eerste, tweede en ook nog de derde keer vindt Ram het een ontspannende manier om uiteindelijk klaar te komen. Maar als Ram een paar avonden naar de favoriete films van Vissen gekeken heeft, stelt Ram voor om naar een film te kijken met meer actie zoals porno.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Ram en Vissen de relatie verbreken 

Vissen maakt zelden zelf een eind aan een relatie, Vissen kan niet tegen liefdesverdriet, maar als Ram de relatie verbreekt zal Vissen minder hartzeer hebben dan verwacht.  Onenigheden tussen Ram en Vissen monden altijd uit in heftige ruzies, beiden gaan door tot ze elkaar volledig hebben uitgeput.

Vissen kan weken, zelfs maanden in hun strijd blijven hangen. Ram is te rusteloos, te ongeduldig en wil geen maanden verspillen aan ruzie en spanningen.  Ram wil leven, plezier maken en zodra Ram begint te fantaseren over een spannende nieuwe liefde wordt zijn of haar fantasie werkelijkheid.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Ram 

Bij welk sterrenbeeld past Ram? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]