De relatie tussen Waterman en Kreeft

Waterman en Kreeft


Waterman (21 januari - 19 februari)
Kreeft (22 juni - 22 juli)


 

De eerste ontmoeting tussen Waterman en Kreeft

Wanneer Kreeft en Waterman elkaar ontmoeten is Kreeft meteen gecharmeerd en geïnteresseerd, maar Kreeft zal zijn of haar interesse in Waterman niet laten blijken. Waterman is het vriendelijkste sterrenbeeld van de dierenriem, maar lastig te doorgronden. Waterman komt oprecht en geïnteresseerd over, waardoor Kreeft kan denken dat Waterman interesse heeft in een date.

Waterman heeft meer kennissen en vrienden dan anderen en hoeft iemand niet bijzonder goed te kennen om een afspraak te maken voor een uitje. Waterman wil plezier maken en staat altijd open om nog meer mensen te leren kennen. Waterman is beter in vriendschap dan in de liefde, Liefde is verwarrend voor Waterman, een mysterie, waardoor Waterman achteloos met liefde strooit.

Als Kreeft zich tot Waterman aangetrokken voelt, hem of haar beter wil leren kennen, zal Kreeft een aantal keren naar de gelegenheden moeten gaan waar Waterman graag de bloemetjes buiten zet.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waterman en Kreeft in een liefdesrelatie 

Waterman en Kreeft passen bij elkaar, maar om hun relatie te laten slagen moeten beiden bereid zijn van elkaar te leren. Hun verschillende behoeftes en verwachtingen bijstellen en accepteren. Vooral de drang naar onafhankelijkheid van Waterman maakt het moeilijk voor Kreeft om zich veiling in hun relatie te voelen. Maar wanneer Waterman voor een relatie gekozen heeft is hij of zij, ondanks de blijvende drang naar vrijheid, trouw, toegewijd en eerlijk.

Waterman is het enigste sterrenbeeld van de dierenriem die geen moeite heeft met de buien van Kreeft. Als Kreeft humeurig is gaat Waterman zijn of haar eigen gang.
 
Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Waterman en Kreeft 

Kreeft neemt niet snel het initiatief, maar als Kreeft zich veilig voelt kan hij of zij zich seksueel helemaal geven. Het seksleven van Waterman en Kreeft kan maanden spannend en vurig zijn, maar er kunnen ook maanden voorbij gaan zonder seks.

Waterman en Kreeft genieten van elkaar en in de maanden waarin ze geen seks met elkaar hebben, is de reden niet omdat er conflicten zijn. Meestal is de oorzaak dat Waterman het druk heeft en andere dingen belangrijker vindt dan seks.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

Waarom Waterman en Kreeft de relatie verbreken 

Kreeft kropt alles op, vergeet soms naar de feiten te kijken en neemt het leven vaak te zwaar en te serieus. Waterman ziet overal oplossingen in, houdt er niet van om over emotionele problemen te praten.

Waterman vindt het leven te kostbaar om bij problemen stil te staan, ziet overal kansen en oplossingen war anderen alleen obstakels zien. Ondanks hun verschillende kijk op het leven zullen Waterman en Kreeft hun relatie niet verbreken als hun relatie een dieptepunt bereikt heeft.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Waterman

 
Welk sterrenbeeld past bij Waterman? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]