De relatie tussen Waterman en Ram

Waterman en Ram

 

Waterman (21 januari - 19 februari)
Ram (21 maart - 20 april)

 

De eerste ontmoeting tussen Waterman en Ram 

Wanneer Waterman en Ram elkaar ontmoeten voelt Ram zich meteen aangetrokken tot de opgewekte vriendelijke Waterman. Waterman is het aardigste sterrenbeeld van de dierenriem en geeft Ram onmiddellijk het gevoel elkaar al heel lang te kennen.

Waterman is nieuwsgierig, heeft een vrije geest en staat overal voor open. Een afspraakje tussen Ram en Waterman is dan ook snel gemaakt. Waterman houdt van ongeplande en originele uitjes. Geen etentje bij kaarslicht, Waterman zit liever niet langer dan 15 minuten tegenover een date aan tafel. Tijdens een eerste date wil Waterman lol hebben en geen romantische of emotionele gesprekken voeren.

Als Waterman kan lachen met Ram en hem of haar grappig vindt is dat misschien een stap naar een tweede date. Waterman kan heel flirterig zijn, waardoor Ram niet weet of hij of zij nu wel of geen indruk gemaakt heeft op Waterman.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waterman en Ram in een liefdesrelatie 

Waterman en Ram relaties zijn meestal kortstondig. Hoewel ze goed bij elkaar passen en veel plezier samen hebben slaagt hun relatie in de meeste gevallen pas als beiden de middelbare leeftijd hebben bereikt. Ram is van nature jaloers, Waterman kent geen jaloerse gevoelens en heeft een hekel aan verantwoording afleggen. Als Ram niet te veel vragen stelt en Waterman vrij laat is Waterman een fantastische trouwe partner.

Toont Ram jaloers en emotioneel gedrag, om Waterman een schuldgevoel aan te praten, zal dit niet werken. Waterman doet waar hij of zij zin in heeft en kan rebels, koppig en tegendraads reageren als iemand hem of haar aan banden wil leggen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Waterman en Ram 

Ram is betoverd door de raadselachtige charme van Waterman en doet er dan ook alles aan om hem of haar naar wens te bevredigen. Hoewel Ram geen fan is van het voor- en naspel, liever gaat Ram meteen naar de volgende ronde, zal hij of zij met Waterman langer dan normaal in het voorspel blijven hangen.

Ram is een zelfverzekerde minnaar, maar tussen de lakens met Waterman kan Ram zich heel onzeker voelen. De ene keer leeft Waterman zich uit als een beest, bedenkt standjes en nieuwe techniekjes, een andere keer is Waterman koel en heeft geen zin of tijd om de liefde te bedrijven. Waterman doet het alleen als hij of zij in stemming is en laat Ram, die altijd zin heeft in een vluggertje, zonder schuldgevoel achter met een erectie of een opgewonden gevoel.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Waterman en Ram de relatie verbreken 

Waterman is het meest onafhankelijke sterrenbeeld van de dierenriem. Waterman is in staat een nieuwe auto aan te schaffen, een nieuw huis te kopen of een baan in het buitenland aan te nemen zonder met zijn of haar partner te overleggen. Ram voelt zich in een relatie met Waterman dan ook regelmatig genegeerd. Ook is het voor Ram lastig om te begrijpen dat Waterman ruimte nodig heeft en de aandacht, die Ram eist, niet wil en kan geven.

Onenigheden tussen Ram en Waterman monden dan ook uit in heftige ruzies. Waterman reageert koelbloedig op de woede-uitbarstingen van Ram. Als Ram schreeuwt en met spullen gooit is Waterman niet onder de indruk. Waterman heeft een scherpe tong en kan extreem grof zijn, waardoor Ram zich steeds machtelozer voelt, Ram heeft geen grip op Waterman, die onverschillig uit hun relatie stapt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Waterman 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Waterman? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]