De relatie tussen Weegschaal en Stier

Weegschaal en Stier


Weegschaal (23 september - 22 oktober)
Stier (21 april - 21 mei)


 

De eerste ontmoeting tussen Weegschaal en Stier 

Als Weegschaal en Stier met elkaar kennismaken klikt het meteen tussen hen. Stier voelt zich, zoals zo velen, aangetrokken tot de charmante, grappige, charismatische en vriendelijke Weegschaal. Stier is rustig en dringt zich niet op, waardoor Weegschaal, die verliefd is op de liefde, zich tot Stier voelt aangetrokken. Weegschaal heeft meer ervaring op liefdesgebied dan Stier, Weegschaal weet hoe je iemand moet verleiden.

Op een grappige, onschuldige, maar ook slinkse manier, weet Weegschaal snel een datum te prikken met Stier om ergens te eten. Geen ander sterrenbeeld lukt het om Stier zo snel over te halen. Stier en Weegschaal houden van rust, comfort en luxe, de eerste date zal dan ook een onvergetelijk, romantisch diner zijn in één van de beste restaurants.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Weegschaal en Stier in een liefdesrelatie 

Weegschaal en Stier genieten van dezelfde dingen, beiden zijn nogal hebberig van aard en hunkeren naar bezittingen. Als Stier voor iets spaart en het dan gekocht heeft is hij of zij tevreden, maar Weegschaal heeft een eindeloze honger en is nooit tevreden. Hoewel Stier en Weegschaal goed bij elkaar passen, hebben zij regelmatig ruzie. Weegschaal verlangt van Stier dat hij of zij het altijd eens is, wanneer Stier een andere mening heeft en er een discussie ontstaat, krijgt Stier een woede uitbarsting over zich heen.

De woede van Weegschaal gaat over in een slecht humeur, een gemoedstoestand die Weegschaal lang vol kan houden. De van nature zo koppige Stier geeft als eerste toe, Weegschaal heeft Stier betoverd, Stier is in een relatie met Weegschaal veel milder dan in andere relaties. Ook weet Stier weet hoe je korte metten moet maken met het slechte humeur van Weegschaal, winkelen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Weegschaal en Stier

Weegschaal en Stier hebben een buitengewoon bevredigend seksleven. De van nature recht toe recht aan Stier is tussen de lakens met Weegschaal veel losser, Stier staat zelfs open voor experimenten. Weegschaal praat graag tijdens de daad, lieve woorden, opwindende woorden, woorden die van Stier een seksbeest maken.

Het uithoudingsvermogen van Weegschaal is legendarisch, na een nachtje seks met Weegschaal heeft Stier dan ook een paar dagen nodig om op te laden.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Weegschaal en Stier de relatie verbreken

Stier is bezitterig en jaloers, in een relatie met Weegschaal zijn deze karaktereigenschappen lastig. Weegschaal is sociaal, flirt graag en vertelt openlijk dat hij of zij een slippertje buiten de deur niet echt als ontrouw ziet. Stier kan erg overstuur raken als Weegschaal zijn of haar filosofie over dit onderwerp verkondigt en verlangt dat Stier het ermee eens is.

Weegschaal kan Stier soms tot waanzin drijven, maar net niet genoeg om hun relatie te verbreken. Stier zal een relatie met Weegschaal alleen beëindigen als Weegschaal ontrouw is. Weegschaal is niet graag alleen en weet dat een trouwe partner zoals Stier moeilijk te vervangen is, maar als Weegschaal een vervanger of vervangster op het oog heeft, die al staat te wachten, vertrekt Weegschaal.

%sterenbeelden_past_bij_verbreken%

 

Horoscoop match voor Weegschaal

Welk sterrenbeeld past bij Weegschaal? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]