De relatie tussen Vissen en Vissen

Vissen en Vissen


Vissen (20 februari - 20 maart)

 

De eerste ontmoeting tussen Vissen en Vissen

Vissen is de vriendelijkheid zelve, empathisch en het onzelfzuchtigste sterrenbeeld van de dierenriem. Vissen is de grootste romantici op aarde, maar niet snel onder de indruk. Bij Vissen is het alles of niets, Vissen is of helemaal weg van iemand of helemaal tegen. Wanneer twee Vissen elkaar ontmoeten kunnen ze het gevoel hebben zielsverwanten te zijn. Ze begrijpen elkaar op een dieper niveau.

Omdat Vissen nogal afwachtend is zullen allebei, ook als ze zich tot elkaar aangetrokken voelen, niet op een date aansturen. Twee Vissen hebben vaak de hulp van een gezamenlijke vriend of collega nodig die bemiddelt. Wanneer het tot een date komt genieten allebei van elkaars gezelschap. Ze praten zonder moeite of schaamte over alles met elkaar. Na een eerste date spreken twee Vissen binnen korte termijn weer met elkaar af. Ze hebben allebei het gevoel dat ze bij elkaar passen omdat ze zoveel met elkaar gemeen hebben. 

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Vissen en Vissen in een liefdesrelatie 

Vissen laat een partner nooit stikken. Vissen doet er alles aan om de relatie te redden en zal een leven lang in de ander investeren. Twee Vissen verrassen elkaar elke dag weer met een liefdevol gebaar, het altijd Valentijnsdag voor hen.

Allebei houden niet van conflicten en proberen zich aan te passen. Ze maken nooit onnodig ruzie, zetten geen grote mond op, zijn niet veeleisend en beledigen elkaar niet als ze dat kunnen vermijden. Een Vissen en Vissen relatie is liefdevol en harmonieus, zolang één van beiden hun relatie niet saai begint te vinden.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Vissen en Vissen 

Vissen is een mysterieuze, sensuele minnares of minnaar, die zich opent als de ander de juiste snaar raakt. Twee Vissen krijgen nooit genoeg van elkaar, hun seksuele drang is groot. Uren kunnen twee Vissen elkaar, strelen en masseren.

Ook fluisteren ze elkaar lieve woordjes toe tijdens hun lang voorspel. Twee Vissen kijken tijdens hun liefkozingen graag naar een erotische film, geen harde porno, maar een romantische film met erotische scenes.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Vissen en Vissen de relatie verbreken 

Vissen gaat uit van het goede van de mens, Vissen houdt niet van conflicten en wil zijn of haar omgeving gewoon gelukkig maken en tevreden stellen. De relatie van Vissen en Vissen begint gepassioneerd, maar omdat allebei conflicten vermijden, niet praten over dingen waarover gesproken moet worden, kan opeens de bom barsten. Omdat ze niet met elkaar praten, maar zich terug trekken in hun eigen wereld, worden problemen niet opgelost.

Vreselijke, ongemakkelijke stilzwijgende spanningen kunnen ontstaan. Twee Vissen hebben vaak een knipperlicht relatie omdat ze het allebei moeilijk vinden hun relatie te beëindigen. Alleen wanneer één van beiden verliefd wordt op een ander gaan Vissen en Vissen uit elkaar.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Vissen 

Welk sterrenbeeld past bij Vissen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]