De relatie tussen Steenbok en Vissen

Steenbok en Vissen


Steenbok (23 december -20 januari)
Vissen (20 februari - 20 maart)


 

De eerste ontmoeting tussen Steenbok en Vissen

Het valt Vissen onmiddellijk op, de goede manieren van Steenbok. Steenbok is attent en betrokken, maar niet op een overdreven manier. Ook ontgaat Vissen niet dat Steenbok onberispelijk gekleed is. Omdat Steenbok wil dat de ander hem of haar het hof maakt, zal Vissen Steenbok moeten verleiden. Steenbok is niet snel romantisch en vindt dat een date verplichtingen schept, maar met een smoes kan Vissen Steenbok verleiden.

Wanneer het tot een date komt doet Vissen er goed aan om op tijd te komen. Steenbok wacht niet en knapt af op mensen die te laat komen. Tijdens de eerste date kan Steenbok afstandelijk zijn, Steenbok is niet snel romantisch, maar als Steenbok merkt hoe begripvol Vissen is, ontdooit Steenbok. Als Steenbok zich op zijn of haar gemak voelt kan Steenbok verrassend gepassioneerd zijn.

Wanneer Steenbok tijdens een eerste date besluit Vissen te willen, dan zal Steenbok op een vastberaden manier handelen. Omdat Steenbok geen tijd wil verspillen zal Steenbok na de derde date beslissen of het een vaste relatie wordt of niet.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Steenbok en Vissen in een liefdesrelatie 

Steenbok en Vissen zijn een perfecte match. Vissen is warm, toegewijd en vindt het heerlijk dat Steenbok alle beslissingen neemt. Steenbok is een trouwe partner die er alles aan doet dat het hen aan niets ontbreekt. Vissen vindt het geen probleem dat Steenbok soms meer aandacht heeft voor zijn of haar werk dan voor hun relatie.

Vissen weet dat Steenbok niet vreemd gaat en altijd op Steenbok kan rekenen. Omdat allebei dezelfde verwachtingen van hun relatie hebben, elkaar begrijpen en zich bemind voelen, is hun relatie harmonieus.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Steenbok en Vissen 

In deze relatie neemt Steenbok alle beslissingen, alleen niet tussen de lakens. Vissen heeft op seksueel gebied veel meer fantasie dan Steenbok. Vissen is sensueel en dol op seksspelletjes, maar Steenbok kan zich niet laten gaan tijdens een spel. Ook seks is voor Steenbok een serieuze aangelegenheid.

Steenbok en Vissen kunnen samen de hele avond op de bank tegen elkaar aanliggen en elkaar strelen, terwijl ze naar een romantische film kijken. Allebei stellen graag hun orgasme uit tot na de film.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Steenbok en Vissen de relatie verbreken 

Steenbok en Vissen verbreken hun relatie zelden. Onenigheden worden uitgesproken en ruzies lopen niet uit de hand. Er is maar één reden waardoor een Vissen en Steenbok relatie kan eindigen, ontrouw. Vissen kan ontrouw vergeven, maar Steenbok kan zich er niet overheen zetten als zijn of haar partner vreemd gaat of is gegaan.

Steenbok accepteert geen enkele smoes of reden en beëindigt de relatie.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Steenbok 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Steenbok? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]