De relatie tussen Boogschutter en Waterman

Boogschutter en Waterman


Boogschutter (22 november – 22 december)
Waterman (21 januari – 19 februari)


 

De eerste ontmoeting tussen Boogschutter en Waterman

Wanneer Boogschutter en Waterman elkaar ontmoeten hebben allebei een gevoel van herkenning. Waterman is opgewekt en bezit een ongelofelijk talent voor vriendschappen. Boogschutter is van nature nieuwsgierig, intelligent en wijs, het valt Boogschutter onmiddellijk op dat Waterman ook een vrije geest is. Allebei houden van plezier maken, zijn avontuurlijk en hebben een hekel aan structuur en routine.

Waterman en Boogschutter zullen tijdens een eerste ontmoeting een date plannen of telefoonnummers uitwisselen. Waterman en Boogschutter hebben allebei een enorme hoeveelheid vrienden en weinig tijd. Omdat Waterman populairder is dan andere sterrenbeelden doet Boogschutter er goed aan zo snel mogelijk een datum af te spreken. Het is namelijk lastig Waterman te doorgronden, het kan erop lijken dat Waterman op een date uit is, terwijl Waterman alleen maar vriendelijk is.

Als Waterman zich fysiek tot Boogschutter voelt aangetrokken zal Waterman tijd maken en zo snel mogelijk met Boogschutter uitgaan. Hun eerste date zal niet de laatste date zijn, Waterman en Boogschutter passen perfect bij elkaar.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Boogschutter en Waterman in een liefdesrelatie

Boogschutter en Waterman hebben allebei ruimte voor zichzelf nodig in een relatie. Beide hebben behoefte aan een langdurige relatie, maar willen niet het gevoel hebben dat ze verantwoording moeten afleggen.

Boogschutter en Waterman verlangen naar een partner die in de eerste plaats een maatje is. Waterman en Boogschutter vullen elkaar aan en genieten met volle teugen van het leven. Het leven met een Waterman levert Boogschutter een wilde rit op.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Boogschutter en Waterman

Waterman is een opwindende, toegewijde partner die zijn of haar partner laat lachen, ook tijdens het vrijen. Waterman houdt ervan om naakt door het huis te lopen en dat levert heel veel vluggertjes op. Het seksleven van Waterman en Boogschutter is een wilde rit.

Soms bedrijven ze de liefde de hele nacht door, maar ook kunnen ze weken genieten van hun vluggertjes tussen de bedrijven door. Onder de douche, onderweg naar een feest, in de bioscoop, Boogschutter en Waterman doen het overal. 

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Boogschutter en Waterman de relatie verbreken

Boogschutter en Waterman hebben zelden ruzie, maar wanneer ze het niet met elkaar eens zijn kunnen Waterman en Boogschutter enorm bot zijn. Allebei hebben een scherpe tong en kunnen de lelijkste dingen tegen elkaar zeggen. Omdat beide vergevingsgezind zijn duren hun ruzies nooit lang. Boogschutter en Waterman gaan nooit boos naar bed.

Na een ruzie wil Boogschutter over hun onenigheid praten, maar Waterman houdt niet van emotionele gesprekken. Waterman geeft fouten toe, staat overal voor open, behalve voor diepgaande emotionele gesprekken. Waterman wil niet geconfronteerd worden met emoties. Boogschutter is wijs en dringt niet aan, tenslotte kan hun relatie zo nu en dan wel een ruzie hebben. Waterman en Boogschutter verbreken zelden hun relatie.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Boogschutter

Welk sterrenbeeld past bij Boogschutter? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]