De relatie tussen Ram en Stier

Ram en Stier

Ram (21 maart - 20 april)
Stier (21 april - 21 mei)

 
 

De eerste ontmoeting tussen Ram en Stier

Wanneer Ram een Stier ontmoet is hij of zij meteen onder de indruk. Stier is sympathiek, fysiek aantrekkelijk en luistert aandachtig naar wat Ram vertelt. Stier is van nature rustig en laat tijdens een eerste ontmoeting Ram het woord doen. Stier wil Ram eerst goed opnemen om te bepalen of hij of zij Ram nog een keer wil zien. Als Ram tijdens een eerste date te intens is kan hij of zij een tweede date vergeten. Stier heeft tijd nodig om te ontdekken wat hij of zij wil en knapt af als Ram te veel indruk wil maken. Als Ram oprecht geïnteresseerd is in Stier en indruk wil maken, doet hij of zij dit door zo nu en dan te zwijgen.

Geduld is vereist als Ram een Stier wil verleiden, de romance zal zich op een natuurlijke manier moeten ontvouwen. Om in de smaak te vallen bij Stier zal Ram zich moeten inhouden, niet na de eerste ontmoeting meteen bellen of appen. Stier houdt van aandacht en complimentjes, maar heeft tijd nodig om te beslissen of er een relatie in zit.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Ram en Stier in een liefdesrelatie

Een relatie tussen Ram en Stier kan een succes worden, beiden verlangen naar een intense, hechte relatie. Omdat Stier bezitterig kan zijn in de liefde en Ram opvliegend is van aard kunnen er problemen ontstaan. Ram smijt de hoorn op de haak, verbreekt de internetverbinding, loopt stampend weg en komt, als hij of zij is afgekoeld, weer terug om te praten. Stier is koppig, wil niet met Ram willen praten en staat er niet voor open om de ruzie uit te praten.

Onenigheden tussen Ram en Stier kunnen dagen, weken en zelfs maanden voorduren. Stier blijft koppig en standvastig, waardoor Ram zijn of haar uiterste best doet om het goed te maken, maar Stier geeft niet toe. Als Stier zich gekwetst voelt houdt Stier zich vast aan zijn of haar eigen mening, als het kookpunt bereikt, is er vaak geen weg terug.
 
Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Ram en Stier 

Ram en Stier voelen zich seksueel enorm tot elkaar aangetrokken, vooral in het begin van hun relatie kunnen beiden niet genoeg van elkaar krijgen. Stier en Ram zijn beiden open over seks, beiden schamen ze er zich niet voor om over seks te praten. De daad, de manier waarop Ram en Stier de liefde bedrijven kan onpersoonlijk zijn. Ze bevredigen meer zichzelf dan elkaar tussen de laken, alsof beiden hun honger naar eten willen stillen.

Als Ram zin in seks heeft maakt het hem of haar niet uit waar het gebeurd. In de auto, in de lift, in de duinen, Ram kan het overal. Stier daarentegen wacht tot de omgeving comfortabeler is, zoals thuis of in een hotel.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Ram en Stier de relatie verbreken

Ram is avontuurlijk, houdt van veranderingen en verveelt zich snel. Stier daarentegen houdt niet van veranderingen, is soms liever lui dan moe en niet vooruit te branden. Ram is zo dynamisch dat de meeste mensen Ram niet kunnen bijbenen. Ram verveelt zich in een relatie met Stier regelmatig, Stier zal nooit zo actief worden zoals Ram graag wil. Voor Ram is dit een reden om de relatie met Stier te verbreken.

De reden waarom Stier een relatie met Ram verbreekt is, omdat Ram het ongeduldigste sterrenbeeld van de dierenriem is, veeleisend als een peuter kan zijn en een verkwister is.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Ram 

Welk sterrenbeeld past bij Ram? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]