De relatie tussen Maagd en Maagd

Maagd en Maagd


Maagd (24 augustus - 22 september)

 

De eerste ontmoeting tussen Maagd en Maagd 

Wanneer twee Maagden elkaar ontmoeten voelen ze zich emotioneel en fysiek tot elkaar aangetrokken. Allebei zijn kieskeurig en niet snel verliefd, ze nemen de liefde serieus, een spontane date is dan ook uitgesloten. Wanneer twee Maagden elkaar aardig, slim, geestig en attent vinden wisselen ze telefoonnummers uit. Twee Maagden bellen of appen ontelbare keren met elkaar voordat het tot een date komt.

Als alle vragen naar tevredenheid beantwoord zijn plannen ze een date. Twee Maagden plannen een korte date, voor het geval dat het tegenvalt. Tijdens hun eerste date observeren ze elkaar en letten op ieder detail, geen detail is voor Maagd te klein om niet te worden opgemerkt. Als allebei na de eerste date nog steeds van elkaar gecharmeerd zijn, volgt er een tweede date. Ook over de tweede date zullen Maagd en Maagd goed nadenken. Voor Maagd is het belangrijk om van tevoren precies te weten hoe de date zal zijn, waar, hoe laat en hoe lang de date gaat duren.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Maagd en Maagd in een liefdesrelatie

Twee Maagden stellen hoge eisen aan elkaar en verwachten dat de ander daaraan voldoet. Ze zijn zorgzaam en beschermend, voor mensen waar ze van houden en verwachten hetzelfde terug. Allebei zijn nuchter, praktisch en perfectionistisch ingesteld.

Twee Maagden wikken en wegen dag in dag uit, over geld wel of niet uitgeven, over wel of niet op vakantie gaan.  Het liefst maken twee Maagden geen keuzes, omdat allebei niet van veranderingen houden. Maagd en Maagd relaties zijn stabiele relaties, maar kunnen ook gespannen zijn, omdat ze zich enorm veel zorgen maken over dagelijkse dingen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Maagd en Maagd

Maagd en Maagd houden niet van vluggertjes. Seks en romantiek gaan voor twee Maagden samen. De meeste Maagden hebben voordat ze seksueel actief werden veel gelezen over seks. Ze bevredigen elkaar dan ook op een manier zoals ze gelezen hebben.

Samen lezen ze de Kamasutra en proberen standjes uit om hun seksleven uit te breiden. Als ze een seksspeeltje kopen zullen ze eerst de gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen en het speeltje grondig wassen of ontsmetten. Maagd en Maagd hebben een bevredigend seksleven, ze zijn er allebei op gericht elkaar een heerlijk orgasme te geven.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Maagd en Maagd de relatie verbreken 

Maagd en Maagd blijven meestal hun leven lang bij elkaar. Ze irriteren zich tenslotte niet aan elkaars gedrag. Allebei laten geen spullen slingeren, ze zorgen goed voor elkaar, voor hun omgeving en verrassen elkaar niet met grillen of fratsen.

Maagd en Maagd weten welke verwachtingen de ander heeft, daar hebben ze uitgebreid over gesproken. De meeste relaties stranden, omdat partners werk en dagelijkse plichten, niet gezamenlijk op een bevredigende manier kunnen afhandelen. Maagd en Maagd hebben deze problemen niet, hun relatie zal zelden eindigden.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Maagd

Welk sterrenbeeld past bij Maagd? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]