De relatie tussen Leeuw en Stier

Leeuw en Stier


Leeuw (23 juli - 23 augustus)
Stier (21 april - 21 mei)   


 

De eerste ontmoeting tussen Leeuw en Stier 

Als Leeuw en Stier elkaar ontmoeten ontgaat geen van beiden hoe aantrekkelijk de ander is. Leeuw houdt van flirten, maar zal zich nooit opdringen of achter iemand aanlopen. Het kan alleen tot een date komen als Leeuw het initiatief neemt omdat Stier de kunst van het verleiden niet verstaat of liever geen blauwtje loopt. Ook Leeuw wordt liever niet afgewezen, dus zal Leeuw met een smoes Stier om een date moeten vragen.

Stier is geen feestbeest en Leeuw wil niet tijdens een eerste date thuis op de bank zitten of de hele avond samen aan een tafeltje dineren. Omdat Stier niet over één nacht ijs gaat is het nog maar de vraag of het ooit tot een date komt. Stier heeft geen haast, na een eerste ontmoeting kunnen er weken overheen gaan voordat hij of zij op een uitnodiging ingaat. Leeuw en Stier voelen zich enorm tot elkaar aangetrokken, maar zelden komt het tot een date. Als Stier er eindelijk klaar voor is, om met Leeuw iets te ondernemen, kan Leeuw zich niet meer aan Stier herinneren.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Leeuw en Stier in een liefdesrelatie 

Een liefdesrelatie tussen Leeuw en Stier gaat niet over rozen, er zullen veel compromissen gesloten moeten worden. Stier vindt Leeuw vaak te intens, te luidruchtig en te enthousiast. Leeuw daarentegen heeft moeite met alle regels die Stier oplegt en vindt Stier een controlefreak.

Ruzies gaan meestal over geld, Stier houdt alle inkomsten en uitgaven nauwkeurig bij. Geeft niet meer geld uit dan binnenkomt en spaart zo veel mogelijk. Stier let op de energierekening en als deze te hoog is wordt de verwarming een paar graden lager gezet.  Leeuw weigert om in de kou te zitten en aarzelt niet om zonder Stier op stap te gaan. Leeuw houdt niet van overdreven muggenzifterij, Leeuw houdt plezier maken en vindt dat geld moet rollen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Leeuw en Stier 

Leeuw en Stier kunnen van elkaar genieten tussen de lakens, maar alleen als Stier er mee instemt zijn of haar geliefde voorspel in te korten.

Leeuw is dominant en wil niet alleen de liefde bedrijven tussen de lakens, maar wil de ander echt nemen of genomen worden op de wasmachine of op de keukentafel. Stier en Leeuw houden beiden niet van experimenteren en seksspeeltjes. Seks zit voor dit stel meer in de passie en niet in hulpmiddelen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Leeuw en Stier de relatie verbreken

Leeuw en Stier zijn geen perfecte match, ze verschillen te veel van elkaar. De verschillen tussen Stier en Leeuw komen steeds meer onder een vergrootglas te liggen, beiden ergeren ze zich aan elkaars eigenschappen. Discussies monden uit in heftige ruzies, Leeuw brult het uit van woede en Stier trekt zich koppig terug.

Na een ruzie herstelt Leeuw zich meestal weer snel, maar Stier kan weken, zelfs maanden boos blijven. Het is dan ook Leeuw die de relatie beëindigd, omdat hij of zij niet zo lang in een ruzie kan blijven hangen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Leeuw 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Leeuw? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]