Welk Sterrenbeeld past het beste bij Vissen?

Vissen (20 februari t/m 20 maart) 


Vissen is empathisch, intuïtief, dromerig, sympathiek, sensueel en het onzelfzuchtigste sterrenbeeld van de dierenriem. Om een Vissen hangt een aura van ontvankelijkheid waardoor iedereen zich meteen op zijn gemak voelt. Vissen is de grootste romantici op aarde en zet alles op alles om zijn of haar partner gelukkig te maken. Bij Vissen is het alles of niets, of Vissen is helemaal weg van iemand of helemaal niet, er is geen middenweg. Geld, roem of een goede baan maakt geen indruk, Vissen raakt onder indruk van emotionele eerlijkheid. Zelf is Vissen een opslagplaats van geheimen en emoties die hij of zij nooit zal onthullen. Liefde moet voor Vissen langzaam groeien, als Vissen een vaste relatie heeft zal hij of zij zelden zelf een eind aan de relatie maken. Vissen houdt ervan zijn of haar partner elke dag weer te verrassen, een lief appje, een briefje in het lunchpakket, een romantische kaart, de partner van Vissen kan iedere dag rekenen op een liefdevol gebaar. Welk horoscoop past het beste bij Vissen?
 

Welke sterrenbeelden matchen het beste bij Vissen?

Kreeft, Schorpioen en Steenbok matchen het beste bij Vissen. Deze sterrenbeelden begrijpen jouw behoefte aan emotionele diepgang en geven je de steun die je nodig hebt. Zij zijn je safe space in de chaos van het alledaagse.

Gaat goed samen met: Stier, Leeuw en Maagd.

Is geen match met: Ram, Tweelingen, Waterman, Vissen, Weegschaal en Boogschutter.
 

 

Ram

Vissen en Ram zijn geen match, Vissen zal niet snel op Ram vallen. Vissen vindt Ram vaak luidruchtig, bot en egoïstisch. Ram zal wel op Vissen vallen, maar snel beseffen dat een relatie tussen hen lastig is. Vissen is niet actief genoeg en kan Ram niet bijbenen, waardoor Ram dingen zonder Vissen onderneemt, met als resultaat dat Ram een andere liefde ontmoet.
 
Meer over de match Vissen en Ram
 
 

Stier

Vissen en Stier passen bij elkaar, ze hebben enorm veel plezier samen. Door het karakter van Vissen is Stier veel levendiger en Vissen is door de eigenschappen van Stier ontspannen. Stier zorgt voor bescherming en steun waardoor Vissen zich geen zorgen meer hoeft te maken. Het is een bijzonder stel, hoe oud ze ook zijn, hun relatie zal altijd zijn jeugdigheid behouden.
 
Meer over de match Vissen en Stier
 
 

Tweelingen

Vissen en Tweelingen zijn geen match. een langdurige relatie of huwelijk tussen hen is niet aan te bevelen. Liefdesrelaties tussen Vissen en Tweelingen zijn zeldzaam en slagen alleen als ze een gemeenschappelijk doel hebben. Als dit stel en relatie heeft hebben ze samen plezier, maar Tweelingen legt te veel druk op Vissen waardoor Vissen nerveus wordt en zich terug trekt.
 
Meer over de match Vissen en Tweelingen
 
 

Kreeft 

Vissen en Kreeft zijn een uitstekende match, de relatie tussen hen is boeiend en hecht. Dit stel heeft nooit ruzie of heftige discussies, maar niet omdat ze het altijd met elkaar eens zijn. Beiden kroppen gevoelens op waardoor veel dingen onuitgesproken blijven. Desalniettemin voelen beiden zich gelukkig samen, waarschijnlijk omdat ze geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen. Vissen en Kreeft voelen elkaar instinctief aan.
 
Meer over de match Vissen en Kreeft
 
 

Leeuw 

Vissen en Leeuw passen bij elkaar, maar het komt zelden voor dat dit stel elkaar voor honderd procent vertrouwd. Een huwelijk tussen hen wordt dan ook niet aanbevolen tenzij Leeuw open kan staan voor de emotionele kwesties van Vissen. Vissen heeft thuis een eigen plekje nodig om zich terug te trekken.
 
Meer over de match Vissen en Leeuw
 
 

Maagd

Vissen en Maagd passen bij elkaar, maar alleen als Vissen de druk die Maagd oplegt aan kan. Maagd wil Vissen veranderen, omvormen, opvoeden en stimuleren. Regelmatig heeft dit stel ruzie over, geld, verantwoordelijkheden en het huishouden. Deze relatie heeft alleen een kans van slagen als Vissen met en naar de regels van Maagd kan leven.
 
Meer over de match Vissen en Maagd

 

Weegschaal 

Vissen en Weegschaal zijn geen match, het is een relatie met pieken en dalen. Beiden weten soms niet of ze beter een punt achter hun relatie moeten zetten of doorgaan. De besluiteloosheid van beiden heeft het meeste invloed op Vissen. Vissen lijdt er emotioneel onder dat Weegschaal vaak niet weet wat hij of zij wil.
 
Meer over de match Vissen en Weegschaal  

 

Schorpioen

Vissen en Schorpioen zijn een perfecte match, dit stel begrijpt elkaar op een hoger niveau. Dit stel heeft een intense seksuele relatie en het lijkt alsof ze niet van elkaar af kunnen blijven, maar ondanks hun hechte band en grote verlangen naar elkaar hebben allebei regelmatig de behoefte zonder de ander te zijn.
 
Meer over de match Vissen en Schorpioen
 
 

Boogschutter

Vissen en Boogschutter zijn geen match, Vissen is van nature nerveus en Boogschutter heeft geen kalmerend effect op Vissen. Boogschutter is optimistisch en neemt geen blad voor de mond. Deze relatie kost dit stel veel energie, waardoor er weinig tijd voor andere dingen overblijft.  Vissen voelt zich goed bij deze situatie, alleen energie steken in een relatie, maar Boogschutter heeft meer nodig dan alleen een relatie.
 
Meer over de match Vissen en Boogschutter
 
 

Steenbok 

Vissen en Steenbok zijn een ideale match, het is een aangename, ontspannen relatie. Hoewel hun karakters verschillen komt het zelden tot ernstige aanvaringen. Steenbok is van nature een mopperpot, maar omdat Vissen zich terug trekt in zijn/haar eigen fantasiewereld als Steenbok geïrriteerd is, leert Steenbok het mopperen snel af. Steenbok is dominant, maar omdat Vissen niet geïnteresseerd is om zijn of haar partner te domineren ontstaan er geen moeilijkheden. Vissen eist wel op gelijke voet te staan.
 
Meer over de match Vissen en Steenbok

 

Waterman

Waterman en Vissen zijn geen match, ze lijken of de verste verte niet op elkaar. De verschillen tussen hun karakters zijn enorm groot. Als ze een relatie hebben proberen beiden zich in de ander in te voelen, maar vaak lukt het hen niet elkaars gevoelens te begrijpen.
 
Meer over de match Vissen en Waterman
 
 

Vissen 

Twee Vissen zijn geen match, hoewel ze beiden het gevoel hebben dat ze elkaars zielsverwant zijn, is hun relatie vaak problematisch. Een relaties tussen twee Vissen begint meestal gepassioneerd en liefdevol, maar hoeveel plezier ze ook hebben, na een tijdje verveelt één van beiden zich in deze relatie.
 
Meer over de match Vissen en Vissen
 
 

Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden 

Benieuwd welke horoscopen bij elkaar passen en welke niet?  Wil jij je partner beter begrijpen? Leer nu je partner nog beter kennen.
   

Als jullie Sterrenbeelden niet bij elkaar passen

 
Jullie sterrenbeelden passen niet bij elkaar, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt.
Een astroloog kan vertellen waarom jullie sterrenbeelden botsen en hoe deze conflicten kunnen worden opgelost. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op de vraag, hoe je je partner volgens haar of zijn sterrenbeeld beter leert kennen en begrijpen.
 
 ​

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]