De relatie tussen Schorpioen en Schorpioen

Schorpioen en Schorpioen


Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 

De eerste ontmoeting tussen Schorpioen en Schorpioen 

Schorpioen is het aantrekkelijkste, verleidelijkste en charmantste sterrenbeeld van de dierenriem. Schorpioen presenteert zich kil, afstandelijk, geheimzinnig en wantrouwend. Wanneer twee Schorpioenen elkaar ontmoeten kunnen de vonken er vanaf spatten, maar ook is het mogelijk dat twee Schorpioenen elkaar geen blik waardig gunnen, elkaar links laten liggen, omdat geen van beide het initiatief wil nemen de ander aan te spreken.

Allebei willen voelen dat de ander interesse heeft en zijn of haar best doet. Een gemeenschappelijke vriend of collega, die de twee Schorpioenen aan elkaar voorstelt, kan de sleutel tot hun liefdesgeluk zijn. Schorpioen houdt niet van opdringerige mensen die onmiddellijk persoonlijke vragen stellen of te veel over zichzelf vertellen. Wanneer twee Schorpioenen een gesprek voeren zullen ze dan ook over van alles praten, behalve over zichzelf.

Ondanks dat Schorpioen van nature achterdochtig is en het ingewikkeld is een Schorpioen verliefd te laten worden, spreken twee Schorpioenen snel met elkaar af, mits ze elkaar aantrekkelijk vinden.
 
Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Schorpioen en Schorpioen in een liefdesrelatie 

Schorpioen is liefdevol, loyaal, eerlijk en doet er alles aan om een nog diepere band te krijgen met zijn of haar partner, Schorpioen verafschuwt een oppervlakkige relatie. Twee Schorpioenen uiten hun genegenheid door grapjes te maken, soms lieve grapjes, maar soms ook door beledigende grapjes.

Twee Schorpioenen praten conflicten niet uit, hun gevoelens hopen zich op en ze gooien hun geestelijke bagage niet weg. Ook hebben allebei last van stemminswisselingen waardoor hun liefde regelmatig op de proef wordt gesteld. Wanneer twee Schorpioenen een conflict hebben trekken ze zich dagen terug, ieder in zijn of haar eigen ruimte.
 
Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Schorpioen en Schorpioen 

Schorpioen is sexy, hartstochtelijk, passioneel en dominant in bed. Wanneer twee Schorpioenen de liefde bedrijven geven ze zich helemaal. Van zacht en teder gaan ze naar hardere seks. Allebei houden van actie, het voorspel mag niet te lang duren.

Ze doen er alles aan elkaars orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Bijten, knijpen, seks mag voor twee Schorpioenen best een beetje pijn doen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Schorpioen en Schorpioen de relatie verbreken 

Schorpioen kan behoorlijk doordrammen om zijn of haar doel te bereiken en de ander blijven overtuigen tot de ander is afgemat. Een heftige ruzie tussen twee Schorpioenen kan eindigen tussen de lakens of een oorlog worden. Voor Schorpioen is het alles of niets en Schorpioen weigert zich te onderwerpen.

Omdat allebei zich terug trekken tijdens of na een ruzie kunnen er weken verstrijken voordat ze weer iets tegen elkaar zeggen. Dagen worden weken, weken worden maanden en geen van beide zoekt toenadering of biedt excuses aan. Omdat allebei niet kunnen vergeten en vergeven eindigt hun relatie vaak zonder woorden.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Schorpioen

Welk sterrenbeeld past bij Schorpioen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]