Waarzeggers | Alles over waarzeggerij | Mediumchat

We hebben allemaal wel eens vragen gehad waar we het antwoord graag op zouden willen weten. Helaas blijven ze vaak onbeantwoord en houden de twijfels stand. Waarzeggers zouden je hierbij juist kunnen helpen. Zij kunnen via een voorwerp contact maken met jouw energie en essentie. Vervolgens kan een waarzegger aanvoelen wat er belangrijk is in jouw verleden, heden of toekomst. Ze kunnen je de antwoorden bieden waarnaar je al lang op zoek bent. De betrouwbare waarzeggers bij Mediumchat nemen hierdoor jouw twijfels, angsten en onzekerheden bij je weg.


 

Wat is een waarzegger?

Waarzeggerij is een verzamelnaam voor de manieren waarop iemand de toekomst kan voorspellen. Tegenwoordig gebruiken we de termen waarzeggerij of waarzegger nog maar zelden. Waarzeggers hebben nu specifieke namen zoals paragnost, helderziende, heldervoelende, helderhorende, medium, tarotist, healer, sjamaan, spiritueel coach, kaartlegger, handlezer, lichtwerker, numeroloog en astroloog. Het zijn allemaal waarzeggers, maar de benaming geeft aan welke gave(n) ze precies hebben.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat
 

Waarzeggers worden gezien als personen die gebruik maken van hun bijzondere gaven. Ze voorspellen niet alleen de toekomst, maar onthullen ook verborgen zaken. Waarzeggers hebben magische krachten, paranormale gaven en gebruiken tijdens het voorspellen van de toekomst vaak hulpmiddelen zoals een kristallen bol, runen, tarotkaarten, speelkaarten, theebladen, koffiedik, stenen, stokjes of munten. Daarnaast kunnen ze verschillende methoden toepassen als, astrologie, numerologie, grafologie, I-Tjing, en handlezen.
 

Gratis reading van een waarzegger?

Ben jij benieuwd wat een waarzegger of waarzegster ziet voor jou in de toekomst of heb je een vraag waar je antwoord op wilt, start nu jouw gratis kennismakings chat en krijg direct eerlijke antwoorden en inzichten.

Starten
Eenvoudig gratis proberen

 

Waar komt waarzeggerij vandaan?

Waarzeggerij bestaat al zo’n 4000 jaar. Zo hadden keizers, koningen, farao’s en pausen zelfs een eigen waarzegger in dienst. Het was een zeer gerespecteerde functie. Waarzeggers gaven advies over belangrijke zaken. Grote beslissingen werden dan ook niet genomen zonder een waarzegger te raadplegen. Ze voorspelden vooral de toekomst en gebruikte hiervoor diverse rituelen en hulpmiddelen. Er bestaan veel technieken om de toekomst te voorspellen, hiervan stammen er nog veel af van voor de geschreven geschiedenis. Echter, werd waarzeggerij in veel culturen op een gegeven moment niet meer getolereerd. Zo verbood de kerk waarzeggerij en werden waarzeggers vervolgd en vermoord. Ze werden bijvoorbeeld beschuldigd van hekserij.

 

Hoe gaat een waarzegster te werk?

Zodra je een afspraak gemaakt hebt bij een waarzegger, merk je hoogstwaarschijnlijk de typische mysterieuze sfeer op. Het verschil per waarzegger merk je vooral aan de manier waarop ze naar je toekomst kijken. De meeste gebruiken vaak kaartleggingen om de toekomst te voorspellen. Zo kunnen bijvoorbeeld engelenkaarten of tarotkaarten de waarzeggers helpen om vragen te beantwoorden over jouw toekomst. Op basis van de specifieke vragen die jij stelt, zullen de kaarten een richting geven voor het antwoord op deze vraag. Daarnaast zijn er ook enkele waarzeggers die helemaal geen gebruik maken van kaarten, die maken bijvoorbeeld weer gebruik van foto’s. Zij kunnen door de foto die jij meeneemt bepaalde energieën voelen. Hierdoor kunnen ze beginnen met het beantwoorden van jou vragen.
 
Daarnaast kom je online steeds meer ja/nee vragen tegen, maar hoe werkt dat precies? Het is eigenlijk vrij simpel, je stelt namelijk een vraag met een gesloten einde. Vervolgens krijg je een ja of nee antwoord. Bij deze vragen zijn geen waarzeggers, paragnosten of mediums betrokken. De antwoorden op deze vragen zijn namelijk zo geprogrammeerd dat je een willekeurig antwoord krijgt. Er komt dus geen waarzegger bij te pas. Bij Mediumchat bieden we jou juist wel de mogelijkheid om met een betrouwbare waarzegger online te chatten. Je krijgt binnen enkele seconden antwoord op je vraag. Start nu geheel vrijblijvend een gratis chat.

 

Bekende voorspelmethoden en vormen van waarzeggerij

Zoals we al eerder kort benoemden zijn er diverse soorten voorspelmethoden en vormen van waarzeggerij. Wij hebben de bekendste voor je op een rij gezet:
 
 1. Astrologie: dit is een studie die bewegingen en posities van de hemellichamen als methode gebruiken om de toekomst te voorspellen. Hierbij komt een uitgebreide analyse van de geboortehoroscoop dus van pas. Dit zal uiteindelijk informatie opleveren die ingaat op de ontwikkelingen en de belevenissen die eraan komen voor een bepaald persoon.
   
 2. Handlijnkunde: dit is een vorm van waarzeggerij waarbij de lijnen van de handen van een persoon worden gevolgd. Hieruit kan informatie komen over iemands toekomst en karaktereigenschappen. Door de meeste waarzeggers wordt gezegd dat de linkerhand het uiteindelijke potentieel aangeeft en de rechterhand hoe dit moet worden gerealiseerd.
   
 3. I Tjing: dit is een vorm van waarzeggerij die al erg lang gebruikt wordt in China. Het is namelijk een Chinese tekst met de Vijf Klassieken van het confucianisme. De techniek die het meest gebruikt worden is het werpen van drie gelijke munten. Hierdoor krijg je uiteindelijk een figuur met zes verschillende lijnen. Dit heet een hexagram. Hierbij geeft een veranderende lijn bijvoorbeeld weer dat het tegendeel gaat gebeuren.
   
 4. Numerologie: dit is een studie van getallen in iemands leven. Zo wordt het gezien als een algemene taal van getallen. Deze methode wordt veel gebruikt, maar is redelijk ingewikkeld. De basisberekeningen zijn vaak snel gemaakt en daardoor heb je al gauw je levenspad, persoonlijkheid en zielendrangsnummer. Alleen de manier waarop je deze cijfers als een geheel moet interpreteren is al een vak apart. De vijf kernnummers die gebruikt worden zijn: je levenspad nummer, expressienummer, hartsverlangen getal, persoonlijkheidsnummer en geboortedagnummer.
   
 5. Tarot: dit is een van de bekendste kaartleggingen voor waarzeggers. Tarotkaarten worden gebruikt als waarzegmethode. Een tarotlezer maakt meestal gebruik van diverse leggingen en laat dit vooral afhangen van de vraag die gesteld wordt. Voorbeelden van tarotleggingen zijn de twaalf huizen, jaarhoroscoop en levensboom.


Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Wat voorspellen waarzeggers?

Een waarzegger kan verschillende zaken voorspellen. Zo kunnen ze je vertellen wat je te wachten staat komend jaar en of je dromen uiteindelijk uit gaan komen. Vraag je je bijvoorbeeld af of je de ‘ware’ dit jaar ontmoet? Een andere baan krijgt + gezinsuitbreiding? Of een ruzie eindelijk wordt bijgelegd? Wat je vraag ook is, waarzeggers bij Mediumchat beantwoorden al je levensvragen. Chatten met een van onze waarzeggers is heel eenvoudig. Kies een waarzegger waar jij je goed bij voelt, typ je specifieke vraag in het venster en ontvang direct antwoord!
 
Meestal vragen we aan een waarzegger wat de toekomst ons brengt. Het kan voorkomen dat ze alleen iets over ons verleden of heden vertellen en nog niets over onze toekomst. Een waarzegger zal het namelijk altijd aanvoelen wanneer er iets uit je verleden nog sterk aanwezig is. Ze vertellen je de lessen die je had moeten leren, voordat ze jouw toekomst kunnen voorspellen. Het zal namelijk niet veel beter worden als we niet leren van onze fouten en onszelf niet veranderen. Waarzeggers vertellen wat ze zien, wat jouw blokkades zijn en wat je daartegen kunt doen. Ze kunnen ons de weg wijzen naar de toekomst waarnaar we verlangen. Uiteindelijk kies je er natuurlijk altijd zelf voor of je blijft hangen in misère.

 

Waarzeggers, paragnosten en mediums

De term waarzegger is dus een verzamelnaam voor mensen die een bepaalde paranormale gave hebben. In principe is een helderziende ook een waarzegger. Een helderziende kan visioenen, beelden en/of objecten uit het verleden of de toekomst zien. Helderzienden zijn ook een paragnost, hij of zij kan namelijk beelden zien die die zich op een andere tijd of plaats afspelen. Een medium valt dus ook onder de verzamelnaam ‘waarzeggers’. Mediums hebben alleen ook de gave om te communiceren met overledenen, geesten, engelen, demonen of immateriële entiteiten. Een medium kan speciale boodschappen van dierbare overledenen doorgeven aan nabestaanden. Zo krijgen ze woorden, beelden of gevoelens door. Een medium is dus altijd een waarzegger, maar een waarzegger niet altijd een medium. Dit, omdat alleen mediums kunnen communiceren met de gene zijde.
 
Wil je zelf meer weten en leren over waarzeggers? Bezoek dan eens een paranormale beurs. Hier worden interessante lezingen en workshops gegeven. Je vindt er ook veel standhouders die spirituele producten verkopen en waarzeggers die consulten geven. Daarnaast kun je ook meer informatie inwinnen op onze waarzeggerij pagina. Wist je bijvoorbeeld dat Peru de grootste waarzeggersmarkt ter wereld heeft? In Hongkong een drukbezochte waarzeggersmarkt heeft die ‘Tempé Street’ heet?

 

Hoe word je zelf een waarzegger?

Een waarzegger kun je natuurlijk niet zomaar worden. Je hebt namelijk één of meerdere aangeboren gaven nodig. Waarzeggers worden geboren met paranormale gaven, wat ook wel het zesde zintuig wordt genoemd. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je altijd een goed voorgevoel hebt over wat er gaat gebeuren. Je bent dan helderziend, heldervoelend of helderwetend. Online kun je eenvoudig trainingen en cursussen vinden die bij jouw gave(n) aansluiten en die je kunnen helpen bij het gebruiken van jouw gaven. Zo kun je bijvoorbeeld spirituele trainingen volgen of een opleiding in Mediumschap.
 
Wanneer je één of meer gaven hebt, kun je ervoor kiezen om een online waarzegger te worden. Mediumchat heeft betrouwbare en goede waarzeggers in Nederland en België. Ze zijn professioneel en hebben allen één of meerdere bijzondere gaven. Bij Mediumchat krijg je door middel van video’s gratis trainingen. Je leert hoe je een uitstekend online consult geeft en hoe je met het systeem om moet gaan. Heb je een bijzondere gave en wil je graag persoonlijk kennis maken met Mediumchat? Vul dan snel het formulier in!
 
 

Start vrijblijvend een online consult bij Mediumchat

Ben je op zoek naar een betrouwbare online waarzegger waaraan je je dringende vraag kunt stellen? Dan ben je bij Mediumchat aan het juiste adres. Je kunt gemakkelijk een chat starten met een van onze consulenten. Vervolgens leggen zij je uit wat je van het gesprek kunt verwachten. Het fijne aan een online consult is dat je er altijd een kan starten waar en wanneer je maar wilt. De betrouwbare en ervaren waarzeggers van Mediumchat helpen je vervolgens met het vinden van antwoorden op jouw persoonlijke vragen en twijfels.

 
footer.top