De relatie tussen Waterman en Steenbok

Waterman en Steenbok


Waterman (21 januari – 19 februari)
Steenbok (23 december -20 januari)


 

De eerste ontmoeting tussen Waterman en Steenbok

Waterman kan mensen betoveren met zijn of haar raadselachtige charme, ook Steenbok is onmiddellijk onder de indruk. Wanneer ze elkaar de eerste keer ontmoeten valt het Steenbok op dat Waterman origineel, intelligent, zeker, stabiel en praktisch is. Wanneer het tot een date komt is de kans groot dat het bij een eerste date blijft.

Waterman heeft een onwrikbare positieve houding en ziet overal lichtpuntjes in. Steenbok daarentegen ziet het glas meestal half leeg en alleen obstakels. Waterman kan tijdens een eerste date geïnteresseerd overkomen, goed luisteren en oprechte vragen stellen waardoor het lijkt dat Waterman geïnteresseerd is in de ander. Maar Waterman is alleen maar vriendelijk en beleefd. Waterman leeft om plezier te maken en heeft geen interesse in zware of serieuze gesprekken.

Wanneer Steenbok en Waterman elkaar tijdens een eerste date de juiste vragen stellen, zullen ze tot de conclusie komen dat hun karakters onverenigbaar zijn.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waterman en Steenbok in een liefdesrelatie

Waterman en Steenbok relaties zijn meestal kort en verlopen stormachtig. Allebei zijn nieuwsgierig naar wat er om hen heen gebeurd en nemen wat werk betreft veel hooi op hun vork, waardoor ze een hechte band krijgen. Maar Waterman is rebels, tegendraads en kan het weinig schelen wat Steenbok denkt of vindt.

Waterman doet waar hij of zij zin in heeft en heeft een hekel aan verantwoording afleggen. Steenbok kan de snelle Waterman niet bijbenen. Hun manier van leven is zo verschillend dat het onmogelijk is dat ze elkaars gezelschap kunnen verdragen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Waterman en Steenbok

Waterman is overal voor in en vindt het heerlijk naakt door het huis te lopen. Steenbok vindt het gedrag van Waterman in het begin van hun relatie opwindend. Maar na een paar maanden irriteert Steenbok zich eraan. Wanneer Waterman naakt op het prachtige, dure bankstel zit of ligt, legt Steenbok een deken op de bank.

Waterman reageert fel op Steenbok, trekt zijn of haar kleding aan en vertrekt.  Waterman is niet materialistisch en vrijen op een dure bank zonder deken eronder moet kunnen. Waterman voelt zich niet vrij in een relatie met Steenbok, ook niet op seksueel gebied.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Waterman en Steenbok de relatie verbreken

Waterman en Steenbok verschillen van elkaar als dag en nacht. Waterman staat overal voor open, is onvoorspelbaar en heeft geen remmingen. Steenbok is niet het type dat alle voorzichtigheid overboord gooit. Het kost Steenbok al enorm veel moeite een ander merk koffie te kopen.

Waterman doet waar hij of zij zin in heeft en houdt niet van de structuur en routine waarop Steenbok aanstuurt. Wanneer Steenbok probeert Waterman te domineren reageert Waterman rebels, prikkelbaar, tegendraads en onuitstaanbaar. Steenbok en Waterman beëindigen hun relatie als allebei inzien dat hun karakters onverenigbaar zijn.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Waterman 

Welk sterrenbeeld past bij Waterman? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]