De relatie tussen Leeuw en Weegschaal

Leeuw en Weegschaal


Leeuw (23 juli - 23 augustus)
Weegschaal (23 september - 22 oktober)


 

De eerste ontmoeting tussen Leeuw en Weegschaal 

Wanneer Leeuw en Weegschaal elkaar ontmoeten gebeurt er iets bijzonders, de vonk slaat over. Leeuw vindt Weegschaal leuk, onderhoudend en bijna goddelijk aantrekkelijk. Weegschaal voelt zich aangetrokken tot de overweldigende uitstraling van Leeuw en diens positieve manier van communiceren. Tijdens een eerste ontmoeting vermaken Weegschaal en Leeuw zich alsof ze elkaar al jaren kennen.

Weegschaal zet zelden de eerste stap, Weegschaal wil tenslotte dat de ander op hem of haar jaagt. Maar zal nu op een charmante manier laten merken geïnteresseerd te zijn in Leeuw. Weegschaal geeft Leeuw een bijzonder gevoel, waardoor Leeuw de kans om Weegschaal beter te leren kennen niet wil laten lopen. Als Weegschaal en Leeuw voor de eerste keer daten wordt het een onvergetelijke date. Allebei zijn betoverd en meestal zijn Leeuw en Weegschaal na een eerste date verliefd tot over hun oren.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Leeuw en Weegschaal in een liefdesrelatie 

Leeuw en Weegschaal genieten van elkaar en hun grote sociale kring. Weegschaal is aanhankelijker dan Leeuw, Weegschaal zit graag op schoot en gebruikt tijdens het eten het liefst één vork voor beiden. Leeuw houdt van aandacht en vindt het prima, als Weegschaal het maar niet doet in het bijzijn van anderen.

Leeuw en Weegschaal praten veel, maar nooit over hun echte gevoelens. Allebei verbergen ze een deel van zichzelf en laten nooit hun kwetsbaarheid zien. Leeuw voelt zich soms gefrustreerd omdat Weegschaal zichzelf meestal voorop zet zonder veel rekening te houden met Leeuw.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Leeuw en Weegschaal

Leeuw zorgt voor de hartstocht en wilde seks, Weegschaal zorgt voor de entourage. De sfeer en de entourage moet perfect zijn. Lakens, het licht, sexy lingerie zijn belangrijker dan de daad zelf voor Weegschaal.

Weegschaal bedrijft de liefde liever zachtjes en teder, maar door de passie en hartstocht van Leeuw tijdens het vrijen vergeet Weegschaal haar of zijn voorkeur. Weegschaal voelt zich begeert, bewonderd en enorm seksueel aantrekkelijk tijdens de wilde seks met Leeuw.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Leeuw en Weegschaal de relatie verbreken 

Weegschaal kan zo in zichzelf opgaan en Leeuw niet eens opmerken. Ook heeft Weegschaal moeite met wat de ander nodig heeft in een relatie. Leeuw geeft veel liefde en aandacht, maar als Weegschaal alleen wil ontvangen en niet kan geven ontstaan er conflicten.

Leeuw heeft veel aandacht nodig, als Leeuw zich niet gewaardeerd voelt ontstaan er problemen die kunnen uitlopen in een drama. Leeuw houdt niet van ruzie, maar als Leeuw gefrustreerd is kwetst Leeuw de ander diep. Als Weegschaal niet genoeg energie besteedt, om te ontdekken wie Leeuw werkelijk is en wat hij of zij nodig heeft, zal hun hemelse relatie eindigen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Leeuw 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Leeuw? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]