De relatie tussen Steenbok en Kreeft

Steenbok en Kreeft


Steenbok (23 december - 20 januari)
Kreeft (22 juni - 22 juli)


 

De eerste ontmoeting tussen Steenbok en Kreeft 

Steenbok staat bekend om zijn of haar afstandelijkheid, maar Steenbok kan behoorlijk los gaan. Steenbok houdt van lachen en waardeert iedereen die hem of haar aan het lachen maakt. Ook luistert Steenbok graag naar de emoties van anderen, maar zijn of haar eigen emoties blijven verborgen. Kreeft voelt zich meteen aangetrokken tot de goed geklede en welbespraakte Steenbok, maar een Steenbok verleiden is een moeilijke opgave.

Steenbok heeft niet veel vertrouwen in duurzame relaties. Wanneer Kreeft en Steenbok een gesprek voeren kan Kreeft vertellen dat zij of hij graag naar het theater gaat. Als de aantrekkingskracht wederzijds is, kijkt Steenbok meteen in zijn of haar agenda om een datum vast te leggen. Tijdens een eerste date lopen de gesprekken soepel, er vallen geen stiltes, maar het komt zelden tot romantische momenten. Daar hebben Steenbok en Kreeft een tweede of derde date voor nodig.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Steenbok en Kreeft in een liefdesrelatie 

Kreeft en Steenbok nemen beiden hun relatie ernstig, beiden zijn loyaal, trouw en oprecht. Kreeft kan angstig zijn, zich zorgen maken over de toekomst, maar omdat Steenbok buitengewoon eerlijk, betrouwbaar en zorgzaam is, voelt Kreeft zich geborgen. Kreeft kan humeurig en prikkelbaar zijn en zich dagen terugtrekken, waardoor er in een relatie moeilijkheden kunnen ontstaan.

In een relatie met Steenbok heeft Kreeft minder last van buien en wanneer Kreeft niet lekker in zijn of haar vel zit, zich afsluit, gunt Steenbok zijn of haar Kreeft de ruimte om weer tot zichzelf te komen. Kreeft en Steenbok relaties zijn stabiel, gelukkig en langdurig.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Kreeft en Steenbok 

Voor Kreeft is het belangrijk waar er gevreeën wordt, het moet een veilige plek zijn, het liefst thuis. Op de achterbank in een auto, of in de buitenlucht is niets voor Kreeft. De eerste keer zal de seks, die Kreeft en Steenbok bedrijven een beetje onaangenaam zijn.

Kreeft heeft tijd nodig om zich te geven en Steenbok moet eerst aan de ander wennen, voordat hij of zij zich kan laten gaan.  Kreeft houdt van zwoele muziek, een lang voorspel en vooral van een teder liefdesspel. Steenbok komt langzaam op gang en dat vindt Kreeft prima.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Kreeft en Steenbok de relatie verbreken 

Kreeft en Steenbok verbreken zelden hun relatie. Als Kreeft en Steenbok eenmaal voor iemand gekozen hebben willen ze degene houden en doen er dan ook alles aan om hun relatie in stand te houden.

Beiden hebben moeite met loslaten en zullen proberen alles uit te praten met of zonder een relatietherapeut. Steenbok en Kreeft verdragen een relatie breuk niet. Echtscheidingen tussen Steenbok en Kreeft komen zelden voor.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Steenbok 

Welk sterrenbeeld past bij Steenbok? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]