De relatie tussen Kreeft en Leeuw

Kreeft en Leeuw


Kreeft (22 juni - 22 juli)
Leeuw (23 juli - 23 augustus)


 

De eerste ontmoeting tussen Kreeft en Leeuw

Kreeft zal zelden de leiding nemen, Kreeft vindt het prettiger als de ander de eerste stap zet. Kreeft is geen flirt, maar zal als hij of zij onder de indruk is van iemand voorzichtig flirten. Leeuw houdt van complimenten, maar als Leeuw merkt dat iemand achter hem of haar aanloopt haakt Leeuw af. Leeuw wil graag veroveren en als Kreeft zich koel en afstandelijk opstelt zal Leeuw zeker interesse tonen.

Leeuw houdt van grapjes, maakt graag plezier en houdt ervan nieuwe mensen te ontmoeten. Voor een eerste date is een uitnodiging voor een feest, museum, grand café of theater een betere keuze dan een etentje. Leeuw wil gezien worden en pronken met zijn of haar date. Leeuw zal alleen een tweede date plannen als tijdens de eerste date het gesprek, gezellig, luchtig en ongecompliceerd was.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Kreeft en Leeuw in een liefdesrelatie

Kreeft en Leeuw voelen zich geborgen bij elkaar. Ook al staat Leeuw graag in het middelpunt van belangstelling en feest hij of zij het liefst ieder weekend, Leeuw is een betrouwbare partneren en heeft veel te geven. Kreeft weet hoe hij of zij Leeuw moet behandelen om het beste in hem of haar naar boven te halen.

Leeuw wil dat iedereen gelukkig is, vooral zijn of haar partner. Omdat Leeuw de eerste fase van een relatie het opwindendst vindt kunnen er, als zijn of haar verliefdheid over gaat in liefde, problemen ontstaan. Leeuw mist de opwinding, het jagen en veroveren. Kreeft trekt zich terug en reageert niet op het veranderde gedrag van Leeuw, waardoor Leeuw wordt gestimuleerd zijn of haar best te doen om hun relatie in stand te houden.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Kreeft en Leeuw 

Leeuw kan een luie minnaar zijn, die ontspannen gaat liggen en zich laat verwennen. Kreeft is sensueel en op seksueel gebied mysterieus, Leeuw denkt er bij Kreeft niet aan hem of haar al het werk te laten doen. Leeuw wil bemind en bewonderd worden door Kreeft en haalt alles uit de kast om Kreeft te bevredigen. Kreeft en Leeuw zijn op seksueel gebied een uitstekende match.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Kreeft en Leeuw de relatie verbreken

Kreeft is kritisch en niets is zo vervelend voor Leeuw als kritiek krijgen. Leeuw heeft een ego zo groot als een planeet en zijn of haar ego kan elke relatie in de weg zitten. Leeuw wil aandacht, gelijk hebben en heeft weinig interesse in de inbreng van een ander. Kreeft en Leeuw kunnen dan ook behoorlijk botsen.

Kreeft trekt zich terug na een ruzie en sluit zich af, Leeuw brult nog een tijdje door, maar niet lang, Leeuw houdt niet van ruzie. Als Kreeft geen begrip toont en Leeuw buitensluit of negeert wordt Leeuw gefrustreerd. Leeuw maakt een vreselijk drama om aandacht te krijgen, maar Kreeft houdt voet bij stuk.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Kreeft

Welk sterrenbeeld past bij Kreeft? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]