De relatie tussen Tweelingen en Leeuw

Tweelingen en Leeuw


Tweelingen (22 april - 21 juni)
Leeuw (23 juli - 23 augustus)


 

De eerste ontmoeting tussen Tweelingen en Leeuw 

Tijdens een eerste ontmoeting kan Leeuw het hart van Tweelingen in vuur en vlam zetten. Leeuw is afstandelijk, maar tegelijk ook hartelijk en warm. Tweelingen en Leeuw kunnen het meteen goed met elkaar vinden. Ze zullen, als ze zich beiden fysiek tot elkaar voelen aangetrokken, spontaan een date plannen.

Omdat Tweelingen en Leeuw bij een eerste date alleen plezier willen maken is een feest ideaal. Leeuw wil zich graag vrij bewegen en ook met anderen een gesprek voeren. Leeuw en Tweelingen houden beiden niet van emotionele gesprekken, ze willen zich vermaken en het niet over pijn en verdriet hebben. Het komt alleen tot een tweede date wanneer Leeuw het wil.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Tweelingen en Leeuw in een liefdesrelatie 

Een Tweelingen - Leeuw relatie is levendig, actief en intiem. Dit stelt vult elkaar aan waardoor hun relatie een succes is. Beiden houden van plezier maken en halen het beste in elkaar naar boven. Leeuw is betrokken, loyaal, hartstochtelijk maar niet aanhankelijk. Leeuw weet Tweelingen altijd blij te maken en het gevoel te geven belangrijk te zijn.

Ook weet Leeuw als geen ander Tweelingen te ondersteunen en bij te staan. Omdat Tweelingen zich goed kan verplaatsen in beide kanten van een discussie en altijd luchtig reageert komen ruzies weinig voor in deze relatie.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Het seksleven van Tweelingen en Leeuw

Leeuw bedrijft de liefde het liefst twee keer achterelkaar. De eerste keer wild en de tweede keer teder. Experimenteren met speeltjes of ingewikkelde standjes winden Leeuw niet op.

Tweelingen daarentegen wil alles uitproberen en kan de vrijpartijen met Leeuw op den duur voorspelbaar en saai vinden. Maar Leeuw staat niet open voor de seksuele ideeën van Tweelingen.

%sterrenbeelen_past_bij_seksleven%

 

Waarom Tweelingen en Leeuw de relatie verbreken

Leeuw en Tweelingen relaties zijn gelukkig, bij Leeuw draait alles om liefde en bij Tweelingen om liefde en vrijheid. Leeuw is een opgewekte partner en bruisend van positieve energie. Tweelingen voelt zich fenomenaal aan de zijde van Leeuw, maar vergeet regelmatig voldoende aandacht aan Leeuw te geven.

Hoe minder aandacht Leeuw krijgt hoe veeleisender Leeuw wordt. Als Tweelingen niet in staat is voldoende genegenheid en aandacht te geven, maakt Leeuw hem of haar eerst het leven zuur voordat Leeuw vertrekt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Tweelingen 

Welk sterrenbeeld past bij Tweelingen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]