Welke Sterrenbeeld past het beste bij Ram?

Ram (21 maart – 20 april)

Man of vrouw, Ram is het hartstochtelijkste sterrenbeeld van de dierenriem. Ram is sexy en neemt altijd de leiding in de liefde, maar Ram is zich totaal niet bewust van de behoeften van zijn of haar partner. Welk horoscoop past het beste bij de vurige Ram?  Welk sterrenbeeld is de perfecte match voor een gelukkige langdurige relatie of een huwelijk? Het zijn de sterrenbeelden met veel passie in hun horoscoop die bij Ram passen, zoals sterrenbeelden die tegengas geven, ondernemend en uitdagend zijn. Ook zijn er sterrenbeelden die botsen, omdat ze karaktertrekken hebben die onverenigbaar zijn. Relaties met sommige sterrenbeelden stranden doordat Ram de partners niets begrijpt of omdat ze elkaar niets te zeggen hebben. Ontdek nu welke sterrenbeelden een match zijn.
 

Welke sterrenbeelden matchen het beste bij Ram?

Tweelingen, Leeuw en Weegschaal matchen het beste bij Ram. Deze sterrenbeelden delen jouw voorkeur voor avontuur en sociale interacties. Met hen kun je een opwindende relatie verwachten.

Gaat goed samen met: Ram, Stier, Boogschutter, Waterman, Steenbok en Schorpioen.

Is geen match met: Vissen, Kreeft en Maagd.
 

 


Ram 

Twee Rammen passen bij elkaar, ze kunnen het goed met elkaar vinden als ze broer en zus van elkaar zijn of vrienden. Een liefdesrelatie tussen deze twee is gecompliceerd, beide partners willen in het middelpunt van belangstelling staan. Als één van de twee een stapje terug kan doen is de kans op een langdurige relatie groot.
 
Meer over de match Ram en Ram

 

Tweelingen

Ram en Tweelingen zijn een match, Tweelingen is een levendig sterrenbeeld, Ram verveelt zich nooit in deze relatie. Op seksueel gebied zijn deze sterrenbeelden een perfecte match. De vonken spatten ervan af, vooral in het begin van hun relatie, maar helaas kunnen deze vlammen van de één op andere dag uitdoven.
 
Meer over de match Ram en Tweelingen

 

Stier

Ram en Stier passen bij elkaar, beiden voelen zich seksueel enorm tot elkaar aangetrokken, deze relatie kan een succes worden. Maar Ram zal zich in deze relatie regelmatig vervelen, als hij of zij geen water bij de wijn doet en Stier niet actiever wordt, gaat deze relatie nergens heen.
 
Meer over de match Ram en Stier

 

Kreeft

Ram en Kreeft zijn geen match, de seksuele aantrekkingskracht tussen Ram en Kreeft leidt nergens toe. Kreeft is keer op keer teleurgesteld omdat Ram het voor- en naspel overslaat. Deze relatie mist de belangrijkste ingrediënten voor een gelukkige relatie.
 
Meer over de match Ram en Kreeft
 
 

Leeuw

Ram en Leeuw zijn een uitstekende match, ze hebben veel gemeen. Allebei kijken altijd vooruit, naar de toekomst en staan liever niet stil bij wat er in het verleden is gebeurd. Ram voelt zich veilig bij Leeuw, maar er kan een machtsstrijd ontstaan, tenslotte wil Leeuw altijd gelijk hebben.
 
Meer over de match Ram en Leeuw

 

Maagd

Ram en Maagd zijn geen match, het zijn beiden harde werkers en hoewel ze verschillende manieren kiezen om dingen te benaderen en op te lossen botsen ze niet. Ram en Maagd zijn geen match, maar het kan een gelukkige en langdurige relatie worden als Maagd niet al te onzeker wordt door het gedrag van Ram.
 
Meer over de match Ram en Maagd

 

Weegschaal

Weegschaal en Ram zijn een ideale match, ze voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken, ook al zijn ze elkaars tegenpolen. Deze relatie kan een succes worden, maar zal niet slagen als Weegschaal niet genoeg energie heeft om Ram bij te houden, te besluiteloos of te zwaarmoedig is.
 
Meer over de match Ram en Weegschaal

 

Schorpioen

Ram en Schorpioen zijn een match, ze hebben een intense, hartstochtelijke relatie. Als allebei hun emoties en gevoelens onder controle houden, kunnen ze veel van elkaar leren en gelukkig zijn met elkaar. Omdat Ram en Schorpioen beiden jaloers zijn, kunnen er moeilijkheden ontstaan.
 
Meer over de match Ram en Schorpioen

 

Boogschutter

Ram en Boogschutter passen bij elkaar, ze kunnen het goed met elkaar vinden, vooral op seksueel gebied, maar in de liefde kan de combinatie Ram-Boogschutter problemen opleveren. Boogschutter voelt zich vaak opgesloten in deze relatie omdat hij/zij meer vrijheid nodig heeft. Vriendschappen tussen deze sterrenbeelden maken meer kans.
 
Meer over de match Ram en Boogschutter

 

Steenbok

Ram en Steenbok passen bij elkaar, hoewel dit stel volgens veel astrologen een slechte combinatie is. Maar als deze partners elkaar respecteren heeft hun relatie een grote kans van slagen. Tussen de lakens mist Ram passie, als Ram genoegen neemt met middelmatige seks, is de kans op een stabiele en langdurige relatie is groot.
 
Meer over de match Ram en Steenbok

 

Waterman

Ram en Waterman passen bij elkaar, ze zijn allebei open en spontaan, waardoor het lijkt dat ze meteen een band hebben. Omdat Ram van nature jaloers is kunnen er problemen ontstaan. Relaties tussen Ram en Waterman zijn meestal kortstondig als ze beiden nog jong zijn.
 
Meer over de match Ram en Waterman

 

Vissen

Ram en Vissen zijn geen match, een huwelijk of langdurige relatie is Ram en Vissen niet aan te bevelen. Ram heeft behoefte aan onafhankelijkheid en begrijpt de gevoelswereld van Vissen niet. Deze relatie heeft alleen een kans van slagen als dit stel een gemeenschappelijk doel heeft.
 
Meer over de match Ram en Vissen

 

Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden

Benieuwd welke horoscopen een match zijn?  Welke sterrenbeelden een dramatische combinatie zijn doordat de partners elkaar niet begrijpen? Leer nu hoe je je partner beter kan leren kennen.
   

 

Het antwoord of de horoscopen van jou en elkaar bij elkaar passen

Passen jullie sterrenbeelden niet bij elkaar en wil je dat jullie relatie toch een succes wordt? Misschien staan de planeten Maan, Mars of Venus van je partners sterrenbeeld wel in een teken van de dierenriem waardoor jullie een gelukkige, langdurige relatie zullen hebben. Start nu een gratis chat met een astroloog en je weet binnen enkele minuten of jullie relatie een kans van slagen heeft.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]