De relatie tussen Weegschaal en Weegschaal

Weegschaal en Weegschaal

 
Weegschaal (23 september - 22 oktober)

 

De eerste ontmoeting tussen Weegschaal en Weegschaal 

Twee Weegschalen kunnen het onmiddellijk goed met elkaar vinden. Weegschaal flirt graag en twee Weegschalen flirten erop los. Ze genieten met volle teugen van elkaars verleidingskunsten. Twee Weegschalen praten veel, maar niet over emotionele dingen of problemen, ze houden het luchtig, Weegschaal laat nooit zijn of haar kwetsbaarheid zien, Weegschaal verbergt dat deel van zichzelf. Weegschaal wil niet zwak lijken en ook niet dat anderen weten wat er aan de hand is.

Wanneer twee Weegschalen elkaar fysiek aantrekkelijk vinden laten ze dat op een charmante manier doorschemeren. Flirten met Weegschaal is niet moeilijk, maar daten met een Weegschaal wel. Weegschaal wil dat de ander op hem of haar jaagt, maar welke Weegschaal neemt het voortouw als allebei verovert willen worden? Het komt dan ook vaak voor dat twee Weegschalen er tijdens een eerste ontmoeting erop los flirten, vervolgens afscheid van elkaar nemen zonder elkaars telefoonnummer gevraagd te hebben.  

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Weegschaal en Weegschaal in een liefdesrelatie 

Weegschaal is in dit leven het gelukkigst als hij of zij het leven met iemand kan delen. Een vaste relatie hebben, is voor Weegschaal belangrijk. Als een octopus hecht Weegschaal zich aan zijn of haar partner vast. Weegschaal eist dat de ander steeds met hem of haar bezig is, twee Weegschalen hebben dan ook regelmatig ruzie. Weegschaal weet wat hij of zij nodig heeft, maar is zich niet bewust van de anders behoefte.

Omdat Weegschaal zich richt op de buitenwereld of op zichzelf, in plaats op zijn of haar partner, om te ontdekken wat het probleem is, ontstaan er conflicten. Twee Weegschalen hebben veel plezier samen, ze zullen elkaar nooit opzettelijk kwetsen, maar omdat ze niet werkelijk intiem kunnen zijn, voelen allebei zich vaak gefrustreerd.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Weegschaal en Weegschaal

Op seksueel gebied zijn twee Weegschalen heel open tegen elkaar. Ze vertellen elkaar over hun behoeften, voorkeuren en fantasieën.

Voordat ze de liefde bedrijven zorgen ze, met heel veel plezier, voor de juiste sfeer. Kaarsjes, champagne, aardbeien, massageolie, vibrators, alles wordt zorgvuldig geëtaleerd in de slaapkamer of in de ruimte waar ze gaan vrijen. Ze genieten vooral van de voorpret. Twee Weegschalen bevredigen elkaar zacht en uitgebreid.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Weegschaal en Weegschaal de relatie verbreken 

Weegschaal verlangt dat een ander het eens is met zijn of haar filosofie. Wanneer er discussies ontstaan en de ander het niet eens is, kan Weegschaal woedend worden. Ook heeft Weegschaal een eindeloze honger naar perfectie, is nooit tevreden over zichzelf, maar ook niet over anderen.

Wanneer twee Weegschalen dezelfde karaktereigenschappen hebben maken ze elkaar op den duur ongelukkig. Ze kunnen elkaar niet geven wat de ander nodig heeft. Omdat Weegschaal wispelturig en onstandvastig is, doen twee Weegschalen er lang over om hun ongelukkige relatie te verbreken.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Weegschaal 

Welk sterrenbeeld past bij Weegschaal? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]