De relatie tussen Ram en Schorpioen

Ram en Schorpioen


Ram (21 maart - 20 april)
Schorpioen (23 oktober - 21 november)


 

De eerste ontmoeting tussen Ram en Schorpioen

Wanneer Ram en Schorpioen elkaar voor het eerst ontmoeten is Ram meteen onder de indruk. Schorpioen zal beheerst, gereserveerd, terughoudend en vriendelijk overkomen. Het is echt waar, de legendarische aantrekkingskracht van Schorpioen bestaat echt. Als Ram een Schorpioen wil verleiden zal hij of zij hem of haar langzaam moeten benaderen, het is ingewikkeld een Schorpioen verliefd te laten worden. Schorpioen houdt van mysteries en zal geen interesse in Ram hebben als Ram openhartig over zichzelf vertelt.

Ook houdt Schorpioen niet van onverwachte aanrakingen of omhelzingen, afstand en terughoudendheid zullen Schorpioen nieuwsgierig maken. Ondanks de afstandelijke houding van Schorpioen zal hij of zij degene zijn die een eerste date voorstelt. Schorpioen is niet verlegen en zal op een subtiele manier aangeven Ram nog eens te willen zien. Schorpioen verwacht voor een eerste date een rustig etentje, in een exotisch restaurant. Tijdens de eerste date komt Schorpuien onverschillig en kil over, maar is dit zeker niet. Ram moet er rekening mee houden dat Schorpioen langzaam op gang komt.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Ram en Schorpioen in een liefdesrelatie

Schorpioen valt op een speciaal iemand, diegene moet moedig, ambitieus, sterk, en begripvol zijn. Ram kan de ideale partner voor Schorpioen zijn, Ram is moedig, ambitieus en sterk. Als Ram kan oefenen in geduld hebben en fouten toegeven zijn Schorpioen en Ram een droompaar. Maar Ram is impulsief en kan niet toegeven wanneer hij of zij ongelijk heeft, waardoor dit stel compromissen moet sluiten. Ruzies ontslaan in deze relatie omdat Schorpioen het leven zwart-wit ziet en zelden compromissen sluit.

Ook weet Ram niet hoe hij of zij om moet gaan met de stemmingswisselingen van Schorpioen. Discussies monden vaak uit in heftige ruzies, als Ram schreeuwt kijkt Schorpioen Ram aan alsof hij of zij een vreemde is en trekt zich dagen of weken terug.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Ram en Schorpioen

Ram en Schorpioen passen op seksueel gebied uitstekend bij elkaar. Steeds weer weet Schorpioen op een hartstochtelijke, originele manier Ram te verassen. Rollenspellen, eetbaar ondergoed, kleding of lingerie van leer, handboeien, Ram geniet met volle teugen, seks met Schorpioen is verslavend.

Ram is een dominante seks partner, maar niet tussen de lakens met een Schorpioen. Schorpioen wil actie en heftige, hartstochtelijke seks, waardoor de energieke en onvermoeibare Ram, die echt wel een paar keer achterelkaar de daad kan doen, soms moeite heeft Schorpioen bij te houden.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 
 

Waarom Ram en Schorpioen de relatie verbreken

Schorpioen eist begrip en Ram eist aandacht. Schorpioen heeft in een relatie ook de behoefte om alleen te zijn, soms een paar dagen, soms een week of langer. In het beging van hun relatie vindt Ram het niet erg, tenslotte maakt Schorpioen het altijd weer goed in bed, maar na een jaar wordt Ram rusteloos. Steeds weer een periode waarin hij of zij niet weet wat er aan de hand is.

Ram vindt dat als hij of zij begrip moet tonen voor het terugtrekken van Schorpioen, dan moet Schorpioen ook begrip hebben voor zijn of haar gevoelens. Schorpioen zal nooit als eerste ruzie maken, maar ook zijn of haar gedrag niet veranderen. Ram verliest op den duur zijn of geduld, wordt boos, problemen escaleren en ruzie wordt een oorlog. Een oorlog die Ram nooit zal winnen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Ram

 
Welk sterrenbeeld past het beste bij Ram? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


Top