De relatie tussen Kreeft en Stier

Kreeft en Stier


Kreeft (22 juni - 22 juli)
Stier (21 april - 21 mei)


 

De eerste ontmoeting tussen Kreeft en Stier 

Wanneer Kreeft en Stier elkaar ontmoeten voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken. Ze voelen zich prettig en ontspannen in elkaars gezelschap. Kreeft weet intuïtief dat Stier te vertrouwen is. Stier en Kreeft hebben veel met elkaar gemeén, waardoor de kans groot is dat een eerste date het begin is van een relatie. Maar omdat Kreeft en Stier beiden niet het initiatief nemen om elkaar uit te vragen, zal één van hen een hint moeten geven.

Stier kan aan Kreeft vragen of zij of hij een goed restaurant kan aanbevelen. Kreeft is kieskeurig en geeft Stier zeker een paar goede tips. Kreeft weet waar het eten wel en waar het eten niet lekker is. Na een eerste date willen beiden niet weten of hun date een succes was, ze maken zich geen zorgen of de ander het wel naar zijn of haar zin had. Kreeft en Stier hebben geduld en geen haast, over een week of over een maand spreken ze weer af.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Kreeft en Stier in een liefdesrelatie 

Een relatie tussen Kreeft en Stier is een gelukkige, stabiele relatie. Stier geeft Kreeft een veilig gevoel en dat is precies wat Kreeft nodig heeft. Kreeft is zorgzaam, huiselijk en trouw, waardoor Stier zich de gelukkigste man of vrouw ter wereld voelt. Kreeft kan last hebben van stemminswisselingen, uit het niets kan Kreeft chagrijnig zijn. Maar in een relatie met Stier verandert het humeur van Kreeft zelden.

Stier is het enige sterrenbeeld van de dierenriem bij wie Kreeft geen last heeft van stemminswisselingen. Stier is bedachtzaam en in balans waardoor Kreeft altijd weet waar hij of zij aan toe is en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Stier en Kreeft kunnen samen heel gelukkig zijn, maar moeten er voor waken dat hun relatie niet te saai wordt.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Kreeft en Stier 

Kreeft en Stier zijn echte romantici en erop gericht de ander seksueel te bevredigen zoals hij of zij het fijn vindt. Beiden bedrijven de liefde het liefst thuis, waar ze zich veilig voelen. Beiden zijn teder, besteden veel aandacht aan het voorspel en zijn erop gericht de ander gelukkig te maken. Kreeft heeft meer fantasie op seksueel gebied dan Stier, de trucjes van Kreeft winden Stier enorm op.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Stier en Kreeft de relatie verbreken 

Aan een Kreeft – Stier relatie komt zelden een einde, beiden geven niet zomaar op. Kreeft en Stier zijn loyaal, trouw en oprecht, als ze voor iemand vallen, vallen ze hard. Beiden houden niet van veranderingen, wanneer er onenigheden zijn zullen ze er alles aan doen om tot een oplossing te komen. Kreeft en Stier zijn gemaakt voor een levenslange relatie, voor velen niet haalbaar, maar dit stel raakt nooit op elkaar uitgekeken.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Kreeft 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Kreeft? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


Top