De relatie tussen Waterman en Weegschaal

Waterman en Weegschaal


Waterman (21 januari - 19 februari)
Weegschaal (23 september - 22 oktober)


 

De eerste ontmoeting tussen Waterman en Weegschaal 

Al tijdens hun eerste ontmoeting kunnen Waterman en Weegschaal het goed met elkaar vinden. Waterman en Weegschaal zijn de koning of koningin van het flirten. Allebei flirten erop los, daarom is het belangrijk dat Weegschaal weet: Waterman flirt met jong en oud.

Waterman flirt niet om iemand te verleiden, Waterman weet gewoon niet wat het verschil is tussen flirten en vriendelijk zijn. Het is lastig Waterman te doorgronden, Waterman kan geïnteresseerd overkomen, goed luisteren en oprechte vragen stellen, waardoor het lijkt dat Waterman op een date uit is, terwijl Waterman alleen maar vriendelijk is. Waterman is spontaan en kan tijdens een eerste ontmoeting voorstellen naar een andere plek te gaan, een plek waar het nog gezelliger is.

Wanneer Weegschaal niet vergeet dat Waterman er alleen op uit is om plezier te maken, geen verwachtingen heeft, kan Weegschaal niet teleurgesteld worden. Waterman verlangt naar een langdurige relatie en wil graag een romantische, intelligente partner. Als Weegschaal geduld heeft, zal hij of zij erachter komen, dat hij of zij precies de partner is waar Waterman naar verlangt.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waterman en Weegschaal in een liefdesrelatie 

Waterman is een toegewijde partner die zijn of haar partner laat lachen. Weegschaal en Waterman hebben enorm veel plezier samen. Allebei hebben ze een gebrek aan emotionele intelligentie en weten vaak niet hoe een partner een geborgen gevoel te geven. In een Weegschaal Waterman relatie levert dat gebrek geen problemen op.

Problemen of conflicten kunnen ontstaan omdat Waterman doet waar hij of zij zin in heeft en geen verantwoording wil afleggen. Waterman heeft ruimte nodig, als Weegschaal Waterman de ruimte geeft, is Waterman de beste partner die Weegschaal zich kan wensen.
 
Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Waterman en Weegschaal 

Tijdens hun hartstochtelijke vrijpartijen voelen Weegschaal en Waterman zich één, het is alsof ze samensmelten. Waterman en Weegschaal praten niet graag over emotionele dingen, maar als het over seks gaat, zijn allebei open. Ze vertellen elkaar, zonder zich te schamen, wat ze lekker en spannend vinden.

Weegschaal en Waterman proberen nieuwe standjes uit, kopen leuke seksspeeltjes, maar zijn geen liefhebbers van zweepjes en rubber. Waterman en Weegschaal bedrijven de liefde liever één of twee keer per week uitgebreid dan vier keer een vluggertje.
 
Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Waterman en Weegschaal de relatie verbreken 

Waterman en Weegschaal verbreken zelden hun relatie. Allebei vinden het moeilijk een relatie te verbreken. Waterman en Weegschaal hebben geen slaande ruzies en gaan conflicten uit de weg. Meestal lossen problemen zich vanzelf op, zonder dat ze er over gesproken hebben.

Alleen wanneer Weegschaal te weinig aandacht krijgt, omdat Waterman het druk heeft met andere dingen kunnen er problemen ontstaan. Maar Waterman weet Weegschaal altijd weer blij te maken. Een weekend weg, een romantisch diner, winkelen, Waterman weet precies wat te doen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Waterman

Welk sterrenbeeld past bij Waterman? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]