De relatie tussen Tweelingen en Waterman

Tweelingen en Waterman
 

Tweelingen (22 mei - 21 juni)
Waterman (21 januari - 19 februari)


 

De eerste ontmoeting tussen Tweelingen en Waterman

Tweelingen en Waterman zijn beiden meester in flirten. Het verschil tussen het flirten van Tweelingen en Waterman is dat Tweelingen flirt om de ander te verleiden, terwijl Waterman zich er niet van bewust is dat zijn of haar gedrag door anderen als flirten wordt gezien.

Jong of oud, Waterman flirt met iedereen zonder bedoelingen. Wanneer Waterman en Tweelingen voor het eerst met elkaar kennis maken kunnen ze het meteen goed met elkaar vinden. Tweelingen en Waterman flirten erop los. Beiden houden van plezier maken en een afspraak is dan ook snel gemaakt.

Voor Waterman is het geen date, ook zal hij of zij geen romantische bedoelingen hebben als hij of zij Tweelingen uitnodigt om naar de gezellige gelegenheid te komen waar Waterman met vrienden en collega’s aan het borrelen is. Een intieme date tussen Tweelingen en Waterman, zonder vrienden zal er alleen komen als Tweelingen duidelijk aan Waterman vraag of hij of zij interesse heeft om samen iets te ondernemen.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Tweelingen en Waterman in een liefdesrelatie

Tweelingen en Waterman hebben veel met elkaar gemeen, waardoor ze elkaar vaak zonder woorden begrijpen. Ze claimen elkaar niet en geen van beiden is aanhankelijk. Tweelingen bewondert de creatieve geest van Waterman en zijn of haar onzelfzuchtige karakter.

Beiden zijn sociaal en ze brengen meer tijd met anderen door dan samen. Wanneer er problemen ontstaan in hun relatie is het voor Tweelingen en Waterman lastig om deze op te lossen. Beiden zijn zelfverzekerd geboren en beiden houden ze niet van emotionele gesprekken, waardoor echte problemen niet worden aangepakt of opgelost.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Tweelingen en Waterman

Tweelingen is nieuwsgierig, ook op seksueel gebied. Kinky, parenclubs, partnerruil, rollenspellen, Tweelingen wil het allemaal ervaren. Waterman wil ook graag experimenteren, maar houdt het liever bij rollenspellen, speeltjes en sexy lingerie.

Waterman is geen liefhebber van seks met anderen erbij en ruilt zijn partner liever niet. Wel houdt Waterman ervan de liefde te bedrijven als het licht aan is zodat hij of zij kan zien hoe opgewonden Tweelingen is.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Tweelingen en Waterman de relatie verbreken

Tweelingen en Waterman zijn een droompaar en vinden elkaar een van de spannendste mensen die ze ooit ontmoet hebben. Waterman kan veel hooi op de vork nemen en daarbij goed functioneren, Tweelingen daarentegen begint aan projecten, maakt ze vaak niet af en heeft rust nodig om zich weer op te laden.

Waterman begrijpt niet dat Tweelingen ergens veel energie in steekt en uit het niets opgeeft. Waterman vindt Tweelingen zwak als hij of zij opgeeft en probeert Tweelingen te motiveren.

Maar wanneer Tweelingen iets niet meer wil, stopt Tweelingen ermee. Waterman jaagt de toekomst na in plaats van het heden en irriteert zich aan het gedrag van Tweelingen. Waterman en Tweelingen zullen beiden hun eigen weg gaan als ze zich aan elkaar storen en zonder veel woorden een einde aan hun relatie maken.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Tweelingen

Welk sterrenbeeld past bij Tweelingen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]