De relatie tussen Stier en Stier

Stier en Stier


Stier (21 april - 21 mei)

 

De eerste ontmoeting tussen Stier en Stier 

Stieren zijn fysiek aantrekkelijk en maken indruk met hun uiterlijk. Wanneer twee Stieren elkaar voor het eerst ontmoeten en zich tot elkaar aangetrokken voelen, weten ze instinctief of de ander hetzelfde voelt. Stieren hebben een goed gevoel voor wat er klikt en wat niet, maar ze zullen tijdens een eerste ontmoeting of date niet laten merken dat ze interesse hebben in de ander. Stieren vragen niet graag iemand mee uit, iemand beter leren kennen en dan beslissen of je er mee door wilt gaan, vinden Stieren lastig.

Twee Stieren ontmoeten elkaar meestal op het werk of via gemeenschappelijke vrienden. Stieren zijn geduldig, kijken de kat uit de boom, een afspraak tussen hen kan dan ook weken of maanden duren. De eerste date kan een wandeling zijn, zodat ze elkaar, nu ze met z’n tweetjes zijn goed kunnen opnemen. Als twee Stieren hebben afgesproken uit eten te gaan kiezen zij een sjiek restaurant, Stieren houden van luxe en à la carte.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Stier en Stier in een liefdesrelatie 

Twee Stieren hebben een stabiele, harmonieuze relatie, waarin ze zich beiden veilig voelen. Stieren zijn het zelden met elkaar oneens, ook hebben ze nooit ruzie over geld of fratsen van de ander. Twee Stieren zijn trouw aan elkaar, willen alleen het beste voor elkaar en laten elkaar nooit vallen.

Het is een droompaar, echtscheidingsadvocaten zouden geen werk hebben, als alle stellen met elkaar omgaan zoals Stier en Stier.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Stier en Stier 

Seks tussen twee Stieren is een langzame romantische aangelegenheid. Beiden houden niet van heftige seks, seksspeeltjes of rollenspellen. De ambiance is belangrijker dan de daad, voor Stieren is seks hetzelfde als eten, een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Stapsgewijs, geen ingewikkelde standjes, het liefst recht toe recht aan, traditioneel zoals de daad al duizenden jaren gedaan wordt, bedrijven twee Stieren de liefde. Stieren houden van strelen, aan elkaar ruiken, elkaar zachtjes masseren. Van vijf minuten seks worden Stieren niet opgewonden, seks is voor hen een serieuze zaak.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Stier en Stier de relatie verbreken 

Twee Stieren die hun relatie beëindigen komt zelden voor, Stieren houden niet van verandering. Als dit stel getrouwd is en elkaar beloofd heeft, getrouw alle plichten te vervullen die de wet aan de huwelijkse staat verbindt, is een scheiding ondenkbaar.

Alleen als één van beiden een onoplosbaar alcohol- of drugs probleem heeft en al hun gespaarde geld uitgeeft, dan maakt de nuchtere Stier een einde aan hun relatie.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Stier 

Bij welk sterrenbeeld past bij Stier? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]