De relatie tussen Vissen en Weegschaal

Vissen en Weegschaal


Vissen (20 februari - 20 maart)
Weegschaal (23 september - 22 oktober)


 

De eerste ontmoeting tussen Vissen en Weegschaal 

Wanneer Vissen en Weegschaal elkaar ontmoeten kunnen ze het onmiddellijk goed met elkaar opschieten. Vissen is een relatiemens, streeft naar harmonie en voelt haarfijn aan hoe anderen zich voelen. Omdat Vissen de neiging heeft zich afwachtend op te stellen, is het Weegschaal die het initiatief zal moeten nemen, wanneer hij of zij Vissen mee uit wil vragen.

Vissen is romantisch, lacht graag en kan enorm goed luisteren. Vissen is niet kieskeurig wat uitjes betreft en zal, als hij of zij Weegschaal aantrekkelijk vindt, alle uitjes leuk vinden. Vissen kan recht door iemand heen kijken en heeft direct door of Weegschaal oprecht geïnteresseerd is of uit is op een one-night stand.

Als Weegschaal en Vissen daten is het Weegschaal die Vissen met zijn of haar charme zal betoveren. Omdat Vissen meer geeft dan neemt, draait een eerste date om Weegschaal. Weegschaal doet er goed aan rekening mee te houden dat Vissen, ook al komt Vissen meegaand over, onverwacht kan besluiten te vertrekken. Ook Vissen heeft aandacht nodig.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Vissen en Weegschaal in een liefdesrelatie 

Vissen is intuïtief en heeft geen woorden nodig om aan te voelen wat de behoeften van de ander zijn. Weegschaal daarentegen is zich meestal niet bewust van de behoeften van anderen. Weegschaal gaat ervan uit dat zijn of haar partner de dingen voelt of ziet zoals hij of zij.

Omdat Vissen en Weegschaal van nature conflicten vermijden kunnen er spanningen ontstaan. Vissen trekt zich terug zonder te vertellen dat hun relatie eenrichtingsverkeer is en alles om Weegschaal draait. Weegschaal begrijpt niet waarom Vissen plots afstandelijk is en voelt zich door Vissen afgewezen. Een Weegschaal Vissen relatie kan gecompliceerd worden als ze niet met elkaar over hun behoeften praten.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Vissen en Weegschaal

Vissen kan op seksueel gebied alle wensen en dromen van Weegschaal uit laten komen. Omdat Weegschaal zorgvuldig voor de ambiance zorgt, is Vissen enorm gemotiveerd Weegschaal te verwennen. 

Allebei zijn romantisch, sensueel en teder, Vissen en Weegschaal nemen de tijd, als ze de liefde bedrijven. De vrijpartijen van Weegschaal en Vissen zijn als een menu, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en lang natafelen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Vissen en Weegschaal de relatie verbreken 

Vissen en Weegschaal blijven vaak te lang hangen in een slechte relatie. Allebei willen graag een relatie en gaan liever niet single door het leven. Weegschaal noch Vissen, hoe ellendig ze zich ook voelen, wil de beslissing nemen de relatie te beëindigen.

Weegschaal vertrekt, wanneer Vissen en Weegschaal samenwonen, alleen als hij of zij een andere partner op het oog heeft. Omdat Vissen niet alleen met liefdesverdriet wil achterblijven zal hij of zij zich snel openstellen voor een nieuwe liefde.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Vissen

Welk sterrenbeeld past bij Vissen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]