De relatie tussen Waterman en Schorpioen

Waterman en Schorpioen


Waterman (21 januari - 19 februari) & Schorpioen (23 oktober - november)

 

De eerste ontmoeting tussen Waterman en Schorpioen 

Wanneer Waterman en Schorpioen elkaar ontmoeten zijn beiden onder de indruk van elkaars uiterlijk. Waterman is een bijzondere charmante verschijning en Schorpioen heeft nu eenmaal een legendarische aantrekkingskracht op iedereen. Meestal komt het niet tot een date, als Waterman en Schorpioen elkaar tegenkomen. Wanneer het wel tot een date komt, blijft het vaak bij die ene date.

Schorpioen en Waterman hebben niet dezelfde verwachtingen van het leven en verschillen als dag en nacht. Schorpioen ziet het leven zwart-wit en Waterman ziet altijd mogelijkheden. Waterman houdt niet van structu ur en routine, terwijl Schorpioen graag van tevoren wil weten wat er gaat gebeuren. Waterman staat overal voor open, behalve voor diepgaande gesprekken over gevoelens.

Waterman wil niet geconfronteerd worden met emoties. Waterman wil plezier maken, houdt van ongeplande uitstapjes en zit niet graag de hele avond tegenover een date in een restaurant. Voor Schorpioen en Waterman is het een lastige opgave een date te plannen die allebei blij maakt.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waterman en Schorpioen in een liefdesrelatie 

Waterman en Schorpioen hebben meestal onverenigbare karakters. Waterman is een trouwe, toegewijde partner, maar heeft gebrek aan emotionele intelligentie en weet vaak niet hoe een partner een geborgen gevoel te geven. Waterman doet waar hij of zij zin in heeft en wil geen verantwoording afleggen. Het leven is een feest, waar Waterman het maximale uit wil halen.

Schorpioen voelt zich regelmatig alleen en onbegrepen in een relatie met Waterman, omdat Waterman altijd bezig is met andere dingen. Waterman vindt dat Schorpioen vaak achterdochtig is en stoort zich mateloos aan de negatieve kijk van Schorpioen op het leven.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Waterman en Schorpioen 

Het seksleven van Waterman en Schorpioen is fantastisch. Schorpioen is de beste minnaar die Waterman ooit gehad heeft. Tussen de lakens laat Waterman zich domineren door Schorpioen. Waterman geniet met volle teugen van de originele seksuele ideeën van Schorpioen.

Waterman is van nature niet romantisch, maar Schorpioen kan door zijn of haar sexappeal, van Waterman de meest romantische vrouw of man op aarde maken. Waterman verveelt zich snel en heeft veel afwisseling nodig, op seksueel gebied verveelt Waterman zich geen seconde met Schorpioen.
 
Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Waterman en Schorpioen de relatie verbreken 

Schorpioen zoekt een sterke, moedige ambitieuze partner, Waterman is zo een partner. Maar Waterman kan Schorpioen niet de aandacht geven waarnaar hij of zij verlangt. Bij Schorpioen hopen gevoelens zich op en Schorpioen gooit geestelijke bagage nooit weg, waardoor conflicten ontstaan.

Schorpioen trekt zich terug, gedraagt zich dominant, zelfzuchtig en stelt de liefde van Waterman op de proef, waarop Waterman afstandelijk, obstinaat en koppig reageert. De altijd opgewekte Waterman kan koelbloedig en onuitstaanbaar zijn, als Schorpioen voet bij stuk houdt en niet bereid is compromissen te sluiten. Een Schorpioen en Waterman relatie is meestal kortstondig. 

%sterrenbeelen_past_bij_verbreken%

 

Horoscoop match voor Waterman 

Welk sterrenbeeld past bij Waterman? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]