De relatie tussen Vissen en Boogschutter

Vissen en Boogschutter


Vissen (20 februari - 20 maart)
Boogschutter (22 november – 22 december)


 

De eerste ontmoeting tussen Vissen en Boogschutter 

Vissen is de vriendelijkheid zelve en gaat uit van het goede in de mens. Vissen heeft de gave de ander het gevoel te geven dat hij of zij belangrijk is en laat anderen zichzelf zijn. Wanneer Boogschutter en Vissen elkaar de eerste keer ontmoeten kan Vissen schrikken. Boogschutter kan op een directe manier op iemand afstappen en eerlijk vertellen wat hij of zij vindt. Boogschutter is eerlijk, neemt geen blad voor de mond en als Boogschutter iemand aantrekkelijk vindt stapt Boogschutter erop af. Vissen heeft de neiging zich afwachtend op te stellen en houdt er niet van als iemand opdringerig is.

Wanneer Boogschutter uit is op een one-night stand zal Vissen dit feilloos aanvoelen. Vissen is enorm intuïtief. Vissen zal zich gevleid voelen, vooral wanneer Boogschutter aantrekkelijk is. Maar Vissen is verlegen en mondig tegelijk, als Boogschutter niet de nodige afstand houdt, stapt Vissen op. Vissen is een relatiemens en luistert graag naar verhalen over gevoelens van anderen.

Een rustige benadering is de sleutel om Vissen mee uit te vragen. Boogschutter moet weten dat Vissen niet blij wordt van een avontuurlijke eerste date. Eten in een rustig restaurant, het liefs aan zee, praten over elkaars gevoelens en dromen is de perfecte date voor Vissen. Wanneer Boogschutter geduldig, rustig en niet te eerlijk op een botte manier zijn of haar mening verkondigt kan het een gezellige date worden.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Vissen en Boogschutter in een liefdesrelatie 

Vissen kan niet omgaan met de soms schaamteloze eerlijkheid van Boogschutter. Elke opmerking van Boogschutter wordt door Vissen op de weegschaal gelegd en gezien als conflict. Vissen kan niet met conflicten omgaan, Vissen droomt van een relatie waarin allebei tevreden en gelukkig zijn.

Het met elkaar eens zijn is voor Vissen een doel op zich. Omdat Boogschutter moeite heeft met het inslikken van woorden, wat Boogschutter denkt moet er gewoon uit, hebben Vissen en Boogschutter vaak ruzie. Vissen trekt zich terug in zijn of haar fantasiewereld en ontloopt de realiteit, waarop Boogschutter onverschillig reageert. Boogschutter begrijpt niet waarom Vissen zo veel tijd verspilt aan zelfmedelijden en niet geniet van het leven. 

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Vissen en Boogschutter

Vissen is sensueel en vooral gericht op een lang voorspel. Het voor- en naspel is voor Vissen belangrijker dan de daad. Boogschutter slaat het voorspel liever over en bedrijft de liefde het liefst wild en snel. Vissen probeert zich aan te passen, maar het lukt Vissen niet om de manier waarop Boogschutter de liefde bedrijft fijn te vinden.

Boogschutter wil Vissen graag beminnen zoals Vissen verlangt, maar Boogschutter heeft geen geduld. Uren strelen, op de bank of in bed, Boogschutter vindt het niet opwindend.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Vissen en Boogschutter de relatie verbreken

Boogschutter is geen klit, wil samen zijn, maar zich ook onafhankelijk voelen in een relatie. Waardoor Vissen het gevoel heeft dat ze niet met elkaar verbonden zijn op een dieper niveau, emotionele verbondenheid is voor Vissen een prioriteit. Boogschutter begrijpt niet waarom Vissen niet tevreden is met wat ze hebben. Vissen woont het liefst in een romantische film waarin een relatie altijd hartstochtelijk en liefdevol is.

Vissen vermijdt conflicten, doet alsof conflicten niet bestaan en zoekt manieren de realiteit te ontlopen. Wanneer Boogschutter en Vissen niet met elkaar over hun gevoelens praten ontstaan er irritaties die uitmonden in felle ruzies. Boogschutter verliest zijn of haar geduld omdat Boogschutter niet met stemmingen kan omgaan. Vissen kan zich dagen, zelfs weken terugtrekken en Boogschutter tot waanzin drijven. Boogschutter verbreekt de relatie als ze meer problemen dan plezier met elkaar hebben.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Vissen 

Welk sterrenbeeld past bij Vissen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]