Paragnosten | Betrouwbaar online consult

paragnost online

Ervaren paragnosten helpen je in jouw zoektocht naar eerlijke antwoorden. We kampen namelijk allemaal wel eens met bepaalde vragen waarop we het antwoord niet weten en/of krijgen. Hierdoor blijven we dwalen in gedachtes en leven we ons leven onbewust niet voluit. Een paragnost kan juist de informatie die jij nodig hebt uit het verleden, heden en de toekomst halen. Op die manier worden jouw specifieke vragen beantwoord en ontstaat er helderheid. Hierdoor leef je weer een stuk bewuster en ben je waarschijnlijk ook gelukkiger. Onze consulenten bieden een onbevooroordeeld luisterend oor en geven je, indien nodig, advies. 
 

Chat met onze Paragnosten
 

Wat is een paragnost?

Een paragnost kan gezien worden als een paranormaal iemand. Ze kunnen door middel van hun paranormale gave consulten en readings geven over verschillende onderwerpen. Paragnosten kunnen waarnemen via hun zintuigen en achter nieuwe informatie komen van mensen. Hierdoor worden ze ook wel eens helderzienden genoemd. De term ‘paragnost’ is het meest overkoepelend als het gaat om spiritualiteit en paranormaliteit. Een paragnost is dus paranormaal begaafd en kan beelden, gevoelens, geuren of geluiden opvangen die zich in het verleden, heden of in de toekomst afspelen. Ze hebben meerdere gaven, zoals helderruikend, helderziend, heldervoelend, helderhorend of helderwetend. Daarbij weten, zien en voelen ze dingen zonder enige voorkennis.


 

Hoe gaat een paragnost te werk?

Ervaren paragnosten stemmen zich af op jouw persoonlijke energie. Er zijn consulenten die hulpmiddelen als tarotkaarten, engelkaarten, pendel, foto of een kaart gebruiken. Iedere paragnost heeft zijn eigen gave en daardoor worden er ook van verschillende technieken gebruik gemaakt. Welk middel er precies tijdens jouw consult gebruikt wordt, is dus niet belangrijk. Het is namelijk zo dat deze middelen als extra ondersteuning bieden bij het invoelen van jouw wilskracht.

In sommige gevallen kan dit ook onnodig zijn. Ervaren paragnosten stellen je vaak een aantal vragen om zich nog beter op jou af te stemmen. Deze zijn niet heel inhoudelijk, maar ze zijn wel nodig om je uiteindelijk te kunnen helpen. Wanneer ze tijdens de reading merken dat je gespannen bent zullen ze dat al snel aanvoelen en je geruststellen. Mocht je nog geen ervaring hebben met een online consult, kun je er bij ons een voor drieënhalve minuut gratis starten.


 

Wat kun je vragen aan paragnosten?

Wellicht zou je vandaag de dag meer genieten als je een glazen bol had gehad, waarmee je naar de toekomst kunt kijken. Helaas hebben we die niet en kunnen diverse levensvragen lang onbeantwoord blijven. Ook vrienden en familie kunnen je hier vaak niet bij helpen. Een paragnost kan hierbij een uitkomst zijn. Zij hebben het vermogen om zich te verbinden met de paranormale wereld en kunnen je handvatten bieden bij verschillende zaken, waardoor jij weer kunt gaan genieten van elk moment van de dag. Er zijn meerdere vragen die je aan paragnosten kunt stellen, zoals:
  • Wanneer ontmoet ik de ‘ware’?
  • Vind ik snel een andere baan?
  • Hoe word ik gelukkiger?
  • Waarom ben ik bang voor de dood?
  • Waarom is mijn kind angstig?
  • Zijn er negatieve energieën actief in mijn huis?

Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.


 

Contact opnemen met een betrouwbare consulent

Paragnosten kunnen je dus op alle levensgebieden helpen zoals met het liefdesleven, belangrijke keuzes, carrière, inzichten en antwoorden geven op bepaalde vragen waarnaar je al heel lang zoekt. Paragnosten kunnen je bijvoorbeeld vertellen wat de reden is dat je vastzit, waarom je een situatie wel of niet moet veranderen of dat je het gewoonweg moet accepteren zoals het is. Mensen nemen dus contact op met een paragnost als ze niet langer willen rondlopen met verdriet, spanningen, of onzekerheid.

Paragnosten kunnen de toekomst voorspellen, maar ook troost, inzichten en kracht geven. De drempel kan soms redelijk hoog zijn om contact op te nemen met een betrouwbare consulent. Daarom kan een online consult je wellicht een duwtje in de rug geven. Stel je vraag aan een van onze online paragnosten en ze geven je de garantie op een eerlijk en open gesprek.

 

De vier bekendste gaven van een paragnost

De bekendste paranormale gaven van een paragnost zijn: helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend. We nemen ze hieronder uitgebreid met je door.
 
Helderziend
Een paragnost die helderziend is kan beelden, visioenen, geesten, aura’s en engelen zien. Ook zijn er een aantal die beelden kunnen zien als ze bijvoorbeeld naar een foto kijken, een voorwerp vasthouden of een heldere waarneming hebben. Een helderziende kan bij het kijken naar een schilderij of afbeelding van iemand, de afgebeelde persoon zien veranderen. De gave helderziendheid verschaft een paragnost dingen te zien zoals ze zijn en niet zoals de wereld ze denkt te kennen.
 
Heldervoelend
Een heldervoelende kan de energie voelen van een persoon. Hij of zij voelt iemands verdriet, pijn, angst, vreugde, maar ook blokkades aan. Daarnaast kan een heldervoelende de energie in een ruimte voelen of een plek ergens buiten. Heldervoelende paragnosten zijn ontvankelijk voor sfeer en stemmingen. Het heeft niet alleen betrekking op mensen, ruimtes of plaatsen, maar ook bij kleding, meubels, sieraden en andere objecten kunnen heldervoelende iets waarnemen.
 
Helderwetend
Een helderwetende paragnost weet dingen die hij of zij eigenlijk niet zou kunnen weten. De antwoorden en beelden die een helderwetende ontvangt zijn daarom ook vaak niet te verklaren. Het zijn juist antwoorden op vragen waarover een paragnost niet vooraf is geïnformeerd.
 
Helderhorend
Helderhorend paragnosten horen stemmen die anderen helemaal niet kunnen horen. Er zijn paragnosten die een stem in hun hoofd horen, maar er zijn ook weer andere waarbij het lijkt alsof iemand recht in hun oor praat. Soms horen helderhorende ook muziek of een stem die aan het zingen is.


 

Zijn online paragnosten betrouwbaar?

Paragnosten bestaan al jaren, maar helaas zijn er ook mensen die zich voordoen als paragnost in Nederland. Toch kan je een betrouwbare online consulenten herkennen. Zo zullen onze paragnosten altijd eerlijk tegen je zijn. Dit doen ze niet alleen uit respect naar jou toe, maar ook naar hun eigen gaven. Een betrouwbare paragnost zal meestal beginnen met het benoemen van belangrijke feiten uit jouw verleden of heden. Ze doen dit om er zeker van te zijn dat ze goed contact maken met jouw energie. Op die manier kom je er al snel genoeg achter of de consulent dingen over je weet, zonder dat hij of zij jou kent.

Daarnaast zullen goede paragnosten altijd aardig, begripvol en geduldig blijven. Ze geven advies, inzichten en handvaten zodra jij er om vraagt. Online paragnosten kunnen net zoveel verbinding leggen als iemand die recht tegenover je zit. Daarbij biedt een online consult ook meerdere voordelen, zo kun je waar en wanneer dan ook contact met ons opnemen. Onze consulenten zullen je aanvraag direct beantwoorden.


 

Wat heb je nodig, een paragnost of medium?

De benaming ‘paragnost’ wordt op veel verschillende manieren gebruikt. Zo worden paragnosten vaak gelijkgesteld aan mediums, maar dit is niet helemaal hoe het zit. Een medium is altijd een paragnost, maar andersom niet. Mediums kunnen namelijk ook met de gene zijde communiceren, zoals met overledenen, entiteiten, engelen en geesten. Zo kunnen ze boodschappen en persoonlijke informatie van onze overleden dierbaren doorgeven. De werkwijze kan daarnaast ook nog weleens verschillen. Beide hebben wel paranormale gaven en zijn spiritueel. Mocht je een vraag hebben over een dierbare die overleden is, kun je dus het best een medium raadplegen.


 

Past het beroep paragnost bij jou?

Wanneer je een of meerdere paranormale gaven hebt, kun je gaan werken als paragnost. Maar hoe wordt je een paragnost? Het kost je namelijk veel inspanning om uiteindelijk leren om te gaan met deze speciale gaven. Mocht je graag mensen willen helpen, kunnen online cursussen je een uitkomst bieden. In deze cursussen leer je hoe je zorgvuldig, spirituele dienstverlenende consulten geeft. Wanneer je bij ons online consulten wilt geven, leer je d.m.v. logische video’s hoe het systeem precies werkt. Ook de principes van het gesprek met een klant worden je duidelijk. Hierbij kun je denken aan bellen en chatten. Denk jij dat je een paranormale gave bezit en wil je graag werken als paragnost? Bekijk dan snel onze vacatures.


 

Maak kennis met onze online paragnosten

Heb jij vragen waar je graag antwoorden op wilt hebben? Verlang je naar liefde, geluk, innerlijke rust of iets anders? Onze goede, betrouwbare online paragnosten hebben allen bijzondere paranormale gaven en zijn gemakkelijk te bereiken voor diverse zaken. Een online consult aanvragen werkt heel eenvoudig. Je start een chat en je typt jouw persoonlijke vraag in het venster en de door jouw gekozen paragnost neemt vervolgens direct contact met je op. Je krijgt daardoor al snel antwoord. De beste paragnost of medium is degene die jou het meeste aanspreekt en waar jij je goed bij voelt. De één kiest bijvoorbeeld liever voor een vrouw en de ander voor een man. Neem altijd rustig het profiel door en lees de eerdere beoordelingen. Vertrouw daarbij altijd op jouw eigen gevoel zodra je een keuze moet maken.
 
footer.top