De relatie tussen Ram en Leeuw

Ram en Leeuw


Ram (21 maart - 20 april)
Leeuw (23 juli - 23 augustus)


 

De eerste ontmoeting tussen Ram en Leeuw 

Wanneer Ram en Leeuw elkaar voor het eerst ontmoeten kunnen ze het gelijk goed met elkaar vinden. Van nature is Leeuw tijdens een eerste ontmoeting afstandelijk. Leeuw denkt; ‘laat maar eerst zien wie je bent’, maar als Leeuw een Ram ontmoet vervalt deze regel. Leeuw voelt zich meteen aangetrokken tot Ram. Ook Ram voelt zich aangetrokken, Leeuw is charmant, speels, maar heeft ook iets verwaands, waardoor Ram zich gevleid voelt als Leeuw interesse in hem of haar toont.

Als Ram een Leeuw wil verleiden moet hij of zij ervoor zorgen er goed uit te zien tijdens een eerste date, Leeuw wil trots zijn op zijn of haar date. Omdat Leeuw zich alleen wil vermaken, heeft hij of zij geen interesse in emotionele of verdrietige gesprekken. Leeuw knapt op zulke gesprekken af, zal kil reageren en besluiten niet meer af te spreken.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 
 

Ram en Leeuw in een liefdesrelatie

Leeuw zoekt een stabiel en intelligent maatje, Ram is zo een maatje, samen voeren ze graag gesprekken over intellectuele onderwerpen. Hun gesprekken gaan vaak over in een levendige of zelfs heftige discussie. Leeuw wil dat zijn of haar partner gelukkig is en verrast hem of haar niet alleen met cadeautjes, maar ook met liefde. Ram geniet van alle aandacht, maar vergeet regelmatig dat Leeuw ook veel aandacht nodig heeft.

Ram en Leeuw zijn een uitstekende match, beiden kijken vooruit, naar de toekomst en staan liever niet stil bij wat er in het verleden gebeurd is. Leeuw en Ram zijn gul en altijd bereid familie en vrienden te helpen. Ram en Leeuw zijn beiden jaloers, maar zullen dit nooit toegeven. Dit stel heeft enorm veel plezier samen, maar kunnen ook behoorlijk tegen elkaar schreeuwen als ze boos zijn. Geen van beiden verontschuldigt zich na een ruzie, als ze zijn uitgeraasd nemen ze een kopje koffie, een biertje, glaasje wijn of een borrel en maken plannen voor het weekend.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Ram en Leeuw

De dierlijke aantrekkingskracht van Leeuw is onweerstaanbaar voor Ram. Ram houdt van experimenteren en kinky seks, maar deze prikkels winden Leeuw niet op. Leeuw bedrijft de liefde het liefst twee keer achterelkaar. De eerste sessie wild en krachtig en de tweede keer langzaam en teder. Omdat voor Ram en Leeuw het voor- en naspel niet te lang mag duren is dit stel op seksueel gebied voor elkaar gemaakt. Leeuw en Ram dagen elkaar uit en nemen elkaar daar waar ze op dat moment opgewonden zijn.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Ram en Leeuw de relatie verbreken 

Tussen Leeuw en Ram kan een machtsstrijd ontstaan, Leeuw wil altijd gelijk hebben en Ram kan niet toegeven ongelijk te hebben. Leeuw en Ram zijn geboren leiders, als beiden de baas in hun relatie willen zijn kan het behoorlijk botsen tussen deze twee kapiteins op één schip.

Ook aarzelen beiden niet om elkaar uit het niets te bekritiseren en vergeten hoe erg ze het zelf vinden om bekritiseerd te worden. Problemen tussen Leeuw en Ram ontstaan omdat beiden er geen rekening mee houden dat de wensen van de ander net zo belangrijk zijn als die van henzelf.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Ram 

Welk sterrenbeeld past bij Ram? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
โ€‹

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

๐Ÿ‘‰ Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


Top