Welk Sterrenbeeld past het beste bij Maagd?

Maagd (24 augustus t/m 22 september)

Maagd is behulpzaam, attent, eerlijk, slim, en soms een tikje naïef. Maagd is een loyale, toegewijde, trouwe partner en het zuiverste sterrenbeeld van de dierenriem. Maagd legt de lat vaak te hoog, ook in de liefde. Voor Maagd geen avontuurtjes of one-night stands, hij of zij wacht liever op de ware. Maagden moeten oppassen niet al te kritisch te zijn, anders lopen zij het risico alleen achter te blijven.

Heeft Maagd eenmaal een partner gevonden dan zal Maagd hem/haar niet snel dumpen. Welk horoscoop het beste bij Maagd past? Sterrenbeelden die net als Maagd gewoontedieren zijn en houden van plannen en lijstjes maken. De perfecte partner voor Maagd komt op tijd of vijf minuten te vroeg, is intelligent en kan goed met geld omgaan.
 

Welke sterrenbeelden matchen het beste bij Maagd?

Stier en Steenbok matchen het beste bij Maagd. Deze sterrenbeelden begrijpen jouw behoefte aan stabiliteit en toewijding. Samen zijn jullie de solide basis voor een liefdevolle en betrouwbare relatie.

Gaat goed samen met: Maagd, Kreeft, Weegschaal, Schorpioen en Vissen.

Is geen match met: Ram, Tweelingen, Leeuw, Boogschutter en Waterman.
 Ram 

Maagd en Ram zijn geen match, ze kunnen het goed met elkaar vinden op de werkvloer, maar niet in de liefde. Maagd kan Ram vaak niet bijbenen en wordt nerveus door het rusteloze gedrag van Ram. Ram verveelt zich in een relatie met Maagd omdat Maagd niet van verrassingen houdt en Ram niet voldoende vrijheid geeft.
 
Meer over de match Maagd en Ram

 

Stier 

Maagd en Stier zijn een match. Bij Stier kan Maagd zich ontspannen en tot rust komen. Ze hebben veel met elkaar gemeen, beiden houden niet van veranderingen en zijn het met elkaar eens op financieel gebied. Ook houdt Maagd net als Stier niet van spontaan bezoek van familie of vrienden.
 
Meer over de match Maagd en Stier

 

Tweelingen 

Maagd en Tweelingen zijn geen match, Tweelingen kan niet tegen de stroom kritiek van Maagd. Maagd geeft te veel ongevraagde adviezen, ruzies gaan meestal over hoe Tweelingen het huishouden moet doen en hoe hij of zij zich aan de regels moet houden.
 
Meer over de match Maagd en Tweelingen

 

Kreeft

Maagd en Kreeft passen bij elkaar, ze kunnen over alles praten. Maagd is nuchter van nature en niet romantisch, maar wordt geïnspireerd door Kreeft. Omdat Maagd meestal alleen oog heeft voor wat beter kan, wordt Kreeft onzeker. Soms mist Kreeft romantiek in een relatie met Maagd. Ruzies gaan vaak over onnodig geld uitgeven, Maagd is spaarzaam, vaak gierig en eist van haar/zijn partner hetzelfde.
 
Meer over de match Maagd en Kreeft

 

Leeuw

Maagd en Leeuw zijn geen match. Leeuw voelt zich vaak aangevallen en bekritiseerd door Maagd. Als dit stel ruzie heeft zijn beiden niet bereid om eigen fouten toe te geven. Maagd vindt dat Leeuw te gul is en niet met geld om kan gaan.
 
Meer over de match Maagd en Leeuw

 

Maagd

Twee Maagden kunnen het goed met elkaar vinden. Ze delen veel eigenschappen, waardoor hun relatie saai kan zijn. Als twee Maagden te veel op elkaar lijken kunnen er spanningen ontstaan omdat beiden niet kunnen genieten van de verrassingen die het leven biedt.
 
Meer over de match Maagd en Maagd

 

Weegschaal 

Maagd en Weegschaal passen bij elkaar, maar een relatie tussen Weegschaal en Maagd blijft vaak bij een korte affaire. Weegschaal kan zichzelf niet zijn in deze relatie. Rust, reinheid en regelmaat is het motto van Maagd, maar vooral de geregelde bedtijden breken Weegschaal op.
 
Meer over de match Maagd en Weegschaal

 

Schorpioen 

Maagd en Schorpioen gaan goed samen, Schorpioen geniet van de zorgzame Maagd. Beiden zijn kritisch en prikkelbaar, maar door de verrassende, bevredigende, harmonieuze seks die ze hebben zullen ze niet snel hun relatie beëindigen.
 
Meer over de match Maagd en Schorpioen

 

Boogschutter 

Maagd en Boogschutter zijn geen match, hun horoscopen passen niet bij elkaar. Boogschutter heeft veel beweging nodig en smacht naar avontuur. Boogschutter heeft altijd een vluchtkoffertje klaar staan, met toiletartikelen en makkelijke kleding voor die last- minute reis. Deze relatie is voorbij als Boogschutter met het vluchtkoffertje de deur uit gaat. Maagd accepteert geen partner die plotseling zonder hem/haar vertrekt. 
 
Meer over de match Maagd en Boogschutter

 

Steenbok

Maagd en Steenbok zijn een match! Beiden zijn niet openlijk romantisch, maar compenseren hun tekortkomingen op andere gebieden. Maagd is servicegericht en zorgt ervoor dat Steenbok gezond leeft en in een schoon en opgeruimd huis leeft, Maagd is tenslotte de topper in het verzorgen. Steenbok zorgt ervoor dat er genoeg geld op hun bankrekening staat zodat Maagd kan ontspannen. Zo leven ze nog lang en gelukkig.
 
Meer over de match Maagd en Steenbok

 

Waterman 

Maagd en Waterman zijn geen match, misschien houden ze het een paar weken of zelf een paar maanden met elkaar vol, maar dan barst de bom. In het begin van hun relatie lijkt het alsof Waterman naar alle ongevraagde adviezen van Maagd luistert. Als Maagd eenmaal door heeft dat Waterman luistert, maar alle adviezen naast zich neer legt, ze zelfs vergeet, wordt Maagd duidelijk dat hij/zij in deze relatie niets onder controle heeft.
 
Meer over de match Maagd en Waterman

 

Vissen

Maagd en Vissen passen bij elkaar, ze zijn geen droompaar, maar  kunnen een droompaar worden. In deze relatie is het Vissen die zich het meest moet aanpassen. Maagd is constant bezig Vissen om te vormen, te stimuleren en richting succes te sturen. Als Vissen de druk van Maagd kan verdragen blijven ze lang en gelukkig bij elkaar.
 
Meer over de match Maagd en Vissen

 

Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden

Benieuwd welke horoscopen bij elkaar passen en welke niet?  Wil jij je partner beter begrijpen? Leer nu je partner nog beter kennen.
   
 

Als jullie Sterrenbeelden niet bij elkaar passen 

Jullie sterrenbeelden passen niet bij elkaar, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt.
Een astroloog kan vertellen waarom jullie sterrenbeelden botsen en hoe deze conflicten kunnen worden opgelost. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op de vraag, hoe je je partner volgens haar of zijn sterrenbeeld beter leert kennen en begrijpen.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]