Welk Sterrenbeeld past het beste bij Leeuw?

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Leeuw kan een geweldige partner zijn, bij Leeuw draait alles om liefde. Leeuw overspoelt haar/zijn partner met tijd, cadeaus, aandacht en liefde. Leeuw eist hetzelfde terug van een partner en als Leeuw onvoorwaardelijke liefde ontvangt, geeft leeuw nog meer liefde. Leeuw heeft veel aandacht nodig, verwacht aanbidding. Ook hebben veel Leeuwen een sterke seksuele drang. Als een partner dit niet allemaal geeft kan Leeuw melodramatisch worden.

Leeuw is gul, nobel, eerlijk, moedig en loyaal. Leeuw vecht voor zijn partner en is teleurgesteld als de ander dit niet doet. Leeuw is van nature opgewekt en bruist van positieve energie, maar kan ook luidruchtig en opdringerig zijn. Discussies monden regelmatig uit in een overdreven brullen van woede. Welk horoscoop past het beste bij Leeuw? Met welk sterrenbeeld wordt Leeuw gelukkig?
 

Welke sterrenbeelden matchen het beste bij Leeuw?

Ram, Tweelingen en Leeuw matchen het beste bij Leeuw. Deze sterrenbeelden geven je het gevoel van avontuur en opwinding dat je zoekt. Samen delen jullie een passie voor het leven, waardoor jullie relatie vol vreugde is.

Gaat goed samen met: Vissen, Kreeft, Leeuw en Boogschutter.

Is geen match met: Stier, Maagd, Schorpioen, Steenbok en Waterman.
 

 

Ram

Leeuw en Ram zijn een perfecte macht, het is een droompaar, ze hebben veel met elkaar gemeen. Beiden kijken liever vooruit, naar de toekomst en staan liever niet te lang stil bij wat er in het verleden is gebeurd. Dit stel ziet niets in een weekend ontspannen met een goed boek, in het weekend gaan ze op stap om plezier te maken.
 
Meer over de match Leeuw en Ram
 
 

Stier 

Leeuw en Stier zijn geen match, beiden hebben veel aandacht nodig. Bovendien heeft Stier moeite met de manier hoe Leeuw met geld omgaat. Stier vindt dat Leeuw sneller geld uitgeeft dan hij/zij het kan verdienen, overdreven royaal is en altijd te veel fooi geeft.
 
Meer over de match leeuw en Stier

 

Tweelingen 

Leeuw en Tweelingen zijn een match, dit stel heeft vaak het gevoel dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Het warme hart van Leeuw maakt Tweelingen enorm gelukkig. Dit stel trekt overal de aandacht door hun positieve uitstraling en optimistische kijk op het leven.
 
Meer over de match Leeuw en Tweelingen

 

Kreeft

Kreeft en Leeuw passen bij elkaar, mits ze in staat zijn compromissen te sluiten. Onenigheden gaan meestal over geld. Als beiden een eigen bankrekening hebben naast hun gezamenlijke bankrekening en Leeuw kan leven met de stemmingswisselingen van Kreeft is hun relatie langdurig en gelukkig.
 
Meer over de match Leeuw en Kreeft

 

Leeuw

Twee Leeuwen gaan goed samen omdat ze van elkaar weten wat de ander verwacht. Leeuw heeft graag een extraverte partner die haar of zijn gelijke is. Samen feesten, spelen en in het middelpunt van belangstelling staan is wat twee Leeuwen willen. Dit kan goed gaan, maar ook uitmonden in een drama als ze er een wedstijd van maken wie van hen de leukste is.
 
Meer over de match Leeuw en Leeuw

 

Maagd 

Leeuw en Maagd zijn geen match, als ze verliefd zijn op elkaar irriteert Maagd zich nog niet aan Leeuw, maar na een paar maanden kunnen de gemoederen hoog oplopen. Maagd staat meestal in de schaduw van Leeuw en krijgt te weinig complimentjes waardoor er spanningen ontstaan tussen hen.
 
Meer over de match Leeuw en Maagd

 

Weegschaal

Leeuw en Weegschaal passen uitsteken bij elkaar. Beiden zijn verliefd op de liefde, en dol op feestjes. Dit stel geeft veel etentjes en feestjes, ze genieten er enorm van en hoe groter het gezelschap hoe beter. Het enige probleem tussen beiden zou de jaloezie van Weegschaal kunnen zijn.
 
Meer over de match Leeuw en Weegschaal

 

Schorpioen 

Leeuw en Schorpioen zijn geen match. Ze hebben respect voor elkaar, maar beiden willen de ander domineren. De meeste Leeuwen houden van melodrama uit zucht naar aandacht. Schorpioen kan niet met deze eigenschap omgaan. Diepgaande gesprekken mist Schorpioen in deze relatie, ze zijn niet mogelijk, Leeuw houdt nu eenmaal niet van intense en emotionele gesprekken.
 
Meer over de match Leeuw en Schorpioen

 

Boogschutter

Leeuw en Boogschutter kunnen samen heel gelukkig worden, een perfecte match! De biologische aantrekkingskracht tussen hen is enorm. Het is een bijzondere luchtige combinatie, beiden houden in hun relatie altijd een bepaalde afstand. Ze komen liever niet te dicht bij elkaar, om te voorkomen dat ze elkaar pijn doen, maar als ze intenser met elkaar zouden omgaan is er veel te winnen, ze kunnen nog gelukkiger worden.
 
Meer over de match Leeuw en Boogschutter

 

Steenbok 

Leeuw en Steenbok passen bij elkaar, ze kunnen het goed met elkaar vinden, als vrienden of collega’s. Een gelukkige en langdurige relatie is meestal niet weggelegd voor hen. Beiden zijn dominant, een eigenschap die ze delen, maar Leeuw leeft voor het plezier en in plezier maken is Steenbok niet goed.
 
Meer over de match Leeuw en Steenbok

 

Waterman

Leeuw en Waterman zijn geen match omdat Leeuw, die graag in het middelpunt van belangstelling staat en aanbidding verwacht, niet genoeg aandacht krijgt van Waterman. Leeuw verwacht elke week bloemen, elke dag een telefoontje en wil minstens één keer per maand een romantisch weekend weg. Waterman houdt deze eisen niet lang vol, omdat hij/zij de wensen van Leeuw steeds vergeet, discussies hierover kunnen hoop oplopen.
 
Meer over de match Leeuw en Waterman

 

Vissen

Leeuw en Vissen passen bij elkaar, ze kunnen samen gelukkig worden, tenzij Leeuw niet al te vaak te eerlijk is. Leeuw aarzelt namelijk nooit om de waarheid te zeggen over wat zij/hij vindt. Zit het haar van Vissen niet goed of is zijn/haar kont te dik, Leeuw weifelt niet om het te zeggen. Als Vissen zulke opmerkingen naast zich neer kan leggen, leven ze samen nog lang en gelukkig.
 
Meer over de match Leeuw en Vissen

 

Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden 

Benieuwd welke horoscopen bij elkaar passen en welke niet?  Wil jij je partner beter begrijpen? Leer nu je partner nog beter kennen.
   
 

Als jullie Sterrenbeelden niet bij elkaar passen 

Jullie sterrenbeelden passen niet bij elkaar, maar je wilt dat jullie relatie een succes wordt.
Een astroloog kan vertellen waarom jullie sterrenbeelden botsen en hoe deze conflicten kunnen worden opgelost. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op de vraag, hoe je je partner volgens haar of zijn sterrenbeeld beter kunt leren kennen en begrijpen.
 ​

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]