De relatie tussen Leeuw en Boogschutter

 

Leeuw en Boogschutter


Leeuw (23 juli - 23 augustus)
Boogschutter (22 november - 22 december)


 

De eerste ontmoeting tussen Leeuw en Boogschutter

Wanneer Leeuw en Boogschutter elkaar ontmoeten loopt hun gesprek soepel. Ze kunnen het goed met elkaar vinden, allebei communiceren direct en rechtstreeks. Leeuw en Boogschutter zijn niet verlegen, hebben een zonnige kijk op het leven en zijn makkelijk in omgang. Hun optimisme is onverwoestbaar en allebei zijn gericht op plezier maken. Boogschutter is direct en zal er niet omheen draaien of lang over doen om Leeuw mee uit te vragen.

Boogschutter is niet op zoek naar een date of relatie, Boogschutter wil nieuwe mensen leren kennen, alles wat nieuw is, is leuk. Leeuw zal er dan ook rekening mee moeten houden dat Boogschutter tijdens een eerste date lol wil trappen en niet zo geïnteresseerd is in romantiek. Als Leeuw een vermakelijke gesprekspartner is, hun eerste date avontuurlijk en allesbehalve saai was, zal Boogschutter binnen een paar dagen bellen voor een tweede date.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Leeuw en Boogschutter in een liefdesrelatie

Leeuw is relatiegericht, gul en zorgzaam. Boogschutter is ook relatiegericht, maar heeft de behoefte onafhankelijk te zijn. Deze eigenschap kan voor Leeuw verwarrend zijn. Aan de ene kant wil Boogschutter vrij zijn en aan de andere kant houdt Boogschutter de communicatielijnen onafgebroken open om in nauw contact te staan met Leeuw.

Boogschutter belt Leeuw constant en voelt zich zelfs onzeker als hij of zij een dag geen contact met Leeuw heeft. Als Leeuw accepteert dat Boogschutter zich onafhankelijk in hun relatie wil voelen, zullen ze een gelukkige, langdurige relatie hebben.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Leeuw en Boogschutter

Boogschutter en Leeuw hebben allebei een groot uithoudingsvermogen ook op seksueel gebied. Het gaat er wild aan toe, maar na een wilde vrijpartij is de tweede ronde meestal teder en sensueel.

Boogschutters houdt van vluggertjes, vooral op plaatsen, zoals in de lift, in de duinen of in de auto. Leeuw is geen fan van vluggertjes in het openbaar, maar met Boogschutter is Leeuw overal voor in.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Leeuw en Boogschutter de relatie verbreken

Slechts weinig dingen kunnen het goede humeur van Boogschutter lang weghouden. Leeuw en Boogschutter relaties zijn langdurig en gelukkig. Allebei houden niet van ruzie en vinden het belangrijker naar de toekomst te kijken dan naar het verleden.

Ondanks dat allebei heetgebakerd zijn en geen blad voor de mond nemen, lossen ze onenigheden snel op. Boogschutter en Leeuw gaan nooit boos naar bed. Leeuw en Boogschutter verbreken zelden hun relatie. Alleen als een van beiden vreemd gaat beëindigen ze de relatie.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Leeuw 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Leeuw? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]