De relatie tussen Kreeft en Maagd

Kreeft en Maagd


Kreeft (22 juni - 22 juli)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Kreeft en Maagd 

Kreeft en Maagd ontmoeten elkaar meestal via gemeenschappelijke vrienden, op het werk of bij een vereniging waar beiden lid van zijn. Maagd is moeilijk te verleiden en Kreeft neemt liever niet het initiatief om een ander mee uit te vragen. Als ze elkaars telefoonnummer hebben zullen ze niet spontaan een date plannen. Maagd houdt niet van spontaan daten, Maagd wil weten wie de ander is en wat zijn of haar bedoelingen zijn.

Omdat Maagd en Kreeft over alles kunnen praten en beiden niet aandringen tot een date, zal hun eerste date precies zo zijn zoals Maagd het graag wil. Maagd wil van tevoren afspreken hoe lang de date gaat duren, een etentje is te intiem en duurt te lang. Maagd vindt een wandeling of een drankje voor eerste date uitgebreid genoeg. Kreeft heeft geen moeite met alle datevoorwaarden die Maagd stelt, integendeel, Kreeft vindt het een goed teken.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Kreeft en Maagd in een liefdesrelatie 

Kreeft en Maagd nemen de liefde serieus en benaderen de liefde hetzelfde als hun werk. Beiden gaan er helemaal voor en verwachten hetzelfde terug. Kreeft en Maagd zijn niet alleen geliefden, maar ook vrienden. Ze kunnen over alles met elkaar praten en vullen elkaar aan. Maagd en Kreeft inspireren en enthousiasmeren elkaar. Maagd geniet van het verzorgende talent van Kreeft en Kreeft is blij dat Maagd oog heeft voor details en altijd alles opruimt.

Maagd en Kreeft hebben zelden ruzie, problemen worden uitgesproken tot er niets meer over te zeggen is. Een uit de hand gelopen ruzie kan hoogstens twee keer voorkomen. Maagd wint graag alle discussies en gaat door tot de ander hem of haar gelijk geeft. In een relatie met Kreeft houdt Maagd zich in, het doodzwijgen en terugtrekken van Kreeft is ondragelijk voor Maagd.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Kreeft en Maagd 

Kreeft en Maagd hebben een buitengewoon bevredigend seksleven. Omdat ze over alles met elkaar kunnen praten, zijn Maagd en Kreeft ook heel open over hun seksuele verlangens. Maagd houdt van variatie, nieuwe standjes en bedrijft de liefde het liefst met het licht aan.

Kreeft is sensueel, maar minder nieuwsgierig naar seksuele experimenten dan Maagd. Kreeft is tevreden met een bescheiden seksleven. Maagd en Kreeft zijn geen liefhebbers van vluggertjes, hoe opgewonden ze ook zijn. Eerst douchen, dan vrijen zijn de regels van Kreeft en Maagd.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Kreeft en Maagd de relatie verbreken 

Kreeft en Maagd zijn beiden kritisch, maar Maagd is extreem kritisch en kan daarnaast een verschrikkelijke controlefreak zijn. Maagd denkt te veel over alles na en is te vaak gericht op hoe de dingen beter kunnen. Kreeft kan onzeker worden door het perfectionistische gedrag van Maagd en aan zichzelf twijfelen.

Onzekerheid uit Kreeft door zich terug te trekken en steeds humeuriger te worden. Kreeft kan zich weken terugtrekken, waardoor Maagd tot waanzin wordt gedreven. Maagd en Kreeft beëindigen hun relatie niet van de een op andere dag, Als ze er samen niet meer uitkomen raadplegen ze een relatietherapeut. Maagd en Kreeft blijven meestal een leven lang bij elkaar.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Kreeft

Welk sterrenbeeld past bij Kreeft? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]