De relatie tussen Weegschaal en Ram

Weegschaal en Ram

 

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)
Ram (21 maart – 20 april)


 

De eerste ontmoeting tussen Weegschaal en Ram 

Als Weegschaal en Ram elkaar ontmoeten is er onmiddellijk een klik, een klik waar iedereen naar verlangt. Ze weten meteen dat de chemie tussen hen wederzijds is. Ram is onder de indruk van de charmante, welgemanierde en beschaafde Weegschaal en Weegschaal valt meteen op de open, ongeremde, enthousiaste en zelfverzekerde Ram.

Ram en Weegschaal zijn beiden verliefd op de liefde en als Weegschaal een Ram wil verleiden, doet hij of zij er goed aan om niet te geïnteresseerd over te komen. Als het tot een date komt zijn een kroegentocht of een activiteit zoals fietsen of dansen de beste suggesties. Na een eerste date volgen er meer.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Weegschaal en Ram in een liefdesrelatie 

Liefde en een relatie hebben is het belangrijkste in het leven voor Weegschaal. Het is een toegewijde partner die er alles aan zal doen de wensen van Ram te vervullen. Ram die geadoreerd wil worden, voelt zich gewaardeerd en geniet met volle teugen van alle aandacht en liefde in deze relatie. Weegschaal weet Ram altijd weer te verassen met een groot of klein cadeau.

Ram toont zijn of haar liefde op een kinderlijke en directe manier, wat niet altijd als liefdevol ontvangen wordt. Ram is zich totaal niet bewust dat zijn of haar directe en botte manier van doen grof overkomt. Voor een verliefde Weegschaal is het iedere dag Valentijnsdag en verwacht dat zijn of haar partner daar rekening mee houdt.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Weegschaal en Ram

Ram houdt van vijf minuten seks, het liefst twee of drie keer achterelkaar en waar doet er niet zo veel toe. Voor Weegschaal is de entourage belangrijker dan de daad. Alles moet perfect zijn, het licht, de lakens, de lingerie, de massageolie en de plaats.

Omdat Ram van veranderingen houdt en waardeert dat Weegschaal er zo veel energie in steekt, zal hij of zij in het begin van hun relatie allemaal spannend vinden, maar na een aantal maanden duurt het hem of haar allemaal te lang. Niet te ruw, niet te snel en geen vunzig taalgebruik, hoe lang kan Ram de seksregels van Weegschaal volhouden?

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Weegschaal en Ram de relatie verbreken

Weegschalen hebben de langste huwelijken van alle sterrenbeelden, Weegschaal houdt niet van afhaken, wat er ook gebeurd. Ook als een relatie te slecht is om ermee door te gaan vertrekt Weegschaal niet, tenzij er al een vervanger in zicht is. Weegschaal kan en wil niet alleen zijn. Omdat Weegschaal wil dat Ram constant met hem of haar bezig is kunnen er problemen tussen Ram en Weegschaal ontstaan.

Ram geeft veel aandacht aan zijn of haar partner, maar het is nooit genoeg voor Weegschaal. Weegschaal is net een octopus die zich aan Ram heeft vastgehecht. Irritaties kunnen heftige ruzies worden als Weegschaal dan ook nog eens met een lijstje komt wat Ram allemaal moet doen om te veranderen. Een relatie tussen Ram en Weegschaal is voorbij als Ram er niet meer tegen kan een Siamese tweeling te zijn met Weegschaal

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Weegschaal

Welk sterrenbeeld past bij Weegschaal? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]