De relatie tussen Leeuw en Leeuw

Leeuw en Leeuw


Leeuw (23 juli - 23 augustus)

 

De eerste ontmoeting tussen Leeuw en Leeuw 

Wanneer twee Leeuwen elkaar voor ontmoeten voelen zich tot elkaar aangetrokken of helemaal niet, er is geen middenweg. Gesprekken tussen twee Leeuwen lopen soepel. Maar geen van beiden zal het initiatief nemen om de ander mee uit te vragen. Leeuwen flirten graag, maar lopen achter niemand aan. Terloops zal één van beiden vertellen waar hij of zij vaak heen gaat in het weekend, in de hoop dat de ander daar zal verschijnen. Leeuw is van nature opgewekt en bruist van positieve energie, twee Leeuwen kunnen luidruchtig zijn. Twee leeuwen die voor het eerst met elkaar daten nemen de tijd.

Een eerste date lijkt meer op een auditie dan op een date, de één wil leuker dan de ander zijn. Twee Leeuwen gaan eerst met elkaar eten om aandachtig te kunnen bekijken hoe de ander zich in het openbaar gedraagt. Leeuw wil een extraverte partner die haar of zijn gelijke is. Samen feesten, spelen en in het middelpunt van belangstelling staan is wat Leeuw wil.  

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Leeuw en Leeuw in een liefdesrelatie

Als twee Leeuwen verliefd worden, hebben ze het gevoel hun zielsverwant te hebben gevonden. Ze verwennen elkaar met dure cadeaus en uitjes en overspoelen elkaar met liefde. Leeuw geeft de ander het gevoel dat hij of zij belangrijk is en wil dat zijn of haar partner gelukkig is.

Twee Leeuwen kunnen op elkaar rekenen, vertrouwen elkaar en zullen elkaar nooit zomaar in de steek laten. Ze houden zich aan hun afspraken en zijn eerlijk. Twee Leeuwen halen alles uit het leven, houden van lachen en plezier maken en dragen elkaar op handen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Leeuw en Leeuw 

Leeuw is hartstochtelijk, maar zal een partner liever niet in het openbaar omhelzen of aanhalen. Maar In de slaapkamer is er opwinding en hartstocht in overvloed. Voorspel moet voor twee Leeuwen niet te lang duren. Leeuwen nemen elkaar, seks zit hen meer in de passie en niet in de manier waarop.

Recht toe recht aan is hun favoriete standje. Van experimenteren houden twee Leeuwen niet, vol vuur als twee wellustige dieren werken ze zich naar een hoogtepunt.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Leeuw en Leeuw de relatie verbreken

Leeuw houdt niet van relatieproblemen en vermijdt gesprekken over problemen. Twee Leeuwen steken vaak hun kop in het zand, praten onenigheden niet uit, waardoor er conflicten ontstaan. Ze maken liever geen ruzie, maar door hun opgekropte woede en onuitgesproken irritaties kunnen ze ontploffen. Allebei halen ze hard uit, door elkaar met weinig woorden diep te kwetsen. Leeuwen kunnen theatraal zijn, grote drama’s kunnen ontstaan.

Leeuw kan de mening van een ander begrijpen, maar Leeuw zal zijn of haar standpunt nooit wijzigen. Als allebei een groot ego hebben en geen van beiden bereid is toe te geven, zullen ze hun relatie verbreken. Leeuwen zijn niet wraakzuchtig, om vrede te hebben met het feit dat een relatie beëindigd is, zullen Leeuwen allerlei verklaringen bedenken e de schuld bij de ander leggen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Leeuw 

Welk sterrenbeeld past bij Leeuw? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]