De relatie tussen Stier en Maagd

Stier en Maagd
 

Stier (21 april - 21 mei)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Stier en Maagd

Wanneer Stier en Maagd elkaar ontmoeten voelen ze zich meteen op een hoger niveau tot elkaar aangetrokken. Maagd gelooft in ware liefde en is bereid te wachten op de ware, een eigenschap die Maagd deelt met Stier. Beiden houden niet van opdringerige en luidruchtige mensen die te veel inbreuk maken op hun persoonlijke ruimte. Maagd en Stier hebben beiden een checklist opgesteld waaraan een partner moet voldoen.

Als Maagd en Stier elkaar voor het eerst spreken vinken ze in gedachten hun lijstje af. Beiden vinden het lastig om over een date te beginnen, maar het gaat vanzelf. Intuïtief weten ze dat dat dit een kans is en wisselen telefoonnummers uit. Stier en Maagd bellen elkaar niet de volgende dag om af te spreken. Een week of zelf een maand kan het duren voordat één van hen de eerste stap zet.

De eerste date is een weloverwogen afspraak, niet te lang, niet meteen samen eten, eerst maar eens een kopje koffie of thee drinken in een rustig, luxe Grand café.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Stier en Maagd in een liefdesrelatie 

Stier en Maagd zijn voor elkaar geschapen, beiden houden niet van avontuur, veranderingen en verrassingen. Stier en Maagd zijn gewoontedieren en rekenen erop dat alles gaat zoals gepland. Maagd is trouw, attent, zuinig en opgeruimd, Stier kan zich geen geschiktere partner wensen.

Omdat Stier zich altijd houdt aan hun oorspronkelijke plannen en alle zorgen weg neemt, voelt Maagd zich veilig bij Stier. Anderen vinden de relatie van Stier en Maagd nogal saai, maar Stier en Maagd trekken zich er niets van aan, samen zijn ze gelukkig.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Stier en Maagd 

Stier en Maagd bedrijven de liefde zoals in een boek beschreven staat, dat over seksuele voorlichting gaat. Ze weten precies hoe ze elkaar moeten opwinden. Voor beiden geen vluggertje of hete seks in de auto voordat ze een restaurant binnen stappen. Beiden vrijen het liefst thuis in bed.

Voor Maagd is het belangrijk dat de ander lekker ruikt en voor de daad een douche genomen heeft. Zijn alle zweetluchtjes weggespoeld, dan gaat Maagd helemaal los.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Stier en Maagd de relatie verbreken 

Stier en Maagd beëindigen hun relatie zelden, ze weten wat ze aan elkaar hebben. Onenigheden monden zelden uit in heftige ruzies, ze kennen elkaar door en door. Stier weet dat Maagd vaak ongevraagde adviezen geeft en het moeilijk vindt eigen fouten toe te geven.

Maagd weet dat Stier ontzettend koppig en eigenwijs kan zijn. Dit stel accepteert elkaars slechte eigenschappen omdat er veel meer goede eigenschappen zijn.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Stier 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Stier? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]