De relatie tussen Schorpioen en Leeuw

Schorpioen en Leeuw


Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Leeuw (23 juli - 23 augustus)


 

De eerste ontmoeting tussen Schorpioen en Leeuw

Wanneer Leeuw en Schorpioen elkaar ontmoeten is Leeuw meteen onder de indruk van Schorpioen. Zoals zo veel mensen voelt Leeuw zich meteen aangetrokken tot de zo overweldigende verschijning. Schorpioen is net als een magneet, of Schorpioen het nu wil of niet, mensen kunnen hun ogen niet van Schorpioen afhouden. De legendarische aantrekkingskracht van Schorpioen bestaat echt.

Als Schorpioen en Leeuw een eerste gesprek met elkaar voeren, doet Leeuw er goed aan niet zich niet al te enthousiast en luidruchtig te gedragen. Schorpioen houdt van rustige mensen, die tijdens een eerste ontmoeting geen persoonlijke vragen stellen. Schorpioen is niet snel onder de indruk van iemand en wordt niet snel verliefd, maar als Schorpioen Leeuw leuk vindt, zal Schorpioen gereserveerd met Leeuw flirten.

Hoe mysterieuzer Leeuw zich opstelt, hoe meer interesse Schorpioen zal tonen. Als Leeuw aan Schorpioen vraagt om samen te eten in een exotisch restaurant zal Schorpioen zeker ‘ja’ zeggen. Tot een tweede of derde date komt het meestal niet, Leeuw en Schorpioen kijken niet op dezelfde manier naar het leven.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Schorpioen en Leeuw in een liefdesrelatie

Er is niemand zo trouw aan geliefden en vrienden als Schorpioen, een eigenschap die Leeuw een veilig gevoel geeft. Omdat Schorpioen meer bezig is met het vervullen van eigen behoeften dan de behoeften van Leeuw ontstaan er conflicten. Schorpioen kan over onenigheden lang doordrammen en de ander blijven overtuigen tot de ander afgemat is en Schorpioen tenslotte zijn of haar zin krijgt.

Schorpioen is zich er niet van bewust wat Leeuw nodig heeft om gelukkig te zijn. Als Leeuw en Schorpioen ruzie hebben neemt Schorpioen emotioneel afstand. Omdat Leeuw en Schorpioen hun problemen niet uitpraten hopen negatieve gevoelens zich op. Schorpioen ziet het leven zwart-wit, Leeuw daarentegen vergeet de vervelende dingen snel en heeft een positieve kijk op het leven. Ondanks dat Leeuw en Schorpioen allebei relatiegericht zijn loopt hun relatie niet soepel.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Leeuw en Schorpioen

Schorpioen houdt van leer, sexy lingerie, rollenspellen, handboeien en intense, heftige, hartstochtelijke seks. Schorpioen wil één worden met de ander. Leeuw beleeft de beste seks ooit, nog nooit eerder was het seksleven van Leeuw zo fantastisch.

Leeuw heeft een hoog libido, is hartstochtelijk en vooral wild tijdens het vrijen. Wanneer Leeuw Schorpioen niet kwijt wil doet Leeuw er goed aan zich te verdiepen in de seksuele behoefte van Schorpioen, door alleen wilde seks, zonder attributen en rollenspellen, kan Schorpioen op den duur saai vinden.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Leeuw en Schorpioen de relatie verbreken 

Leeuw en Schorpioen maken ruzies goed tussen de lakens, maar na verloop van tijd brengt een vrijpartij hen niet meer dichter bij elkaar. Als Leeuw niet meer reageert op de emotionele intimidatie van Schorpioen wordt de afstand tussen hen steeds groter. Schorpioen is teleurgesteld omdat Leeuw niet voldoet aan het beeld dat zij of hij in gedachten had.

Ook Leeuw is teleurgesteld, Schorpioen is meer bezig met het vervullen van zijn of haar eigen behoeften. Als ruzies uit de hand lopen gaat Schorpioen door, tot het bittere eind. Ook al zal Schorpioen nooit als eerste ruzie maken, wanneer het toch zover is gekomen zal Schorpioen er alles aan doen de strijd te winnen. Leeuw en Schorpioen putten elkaar emotioneel uit en doen er goed aan op tijd hun relatie te beëindigen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Schorpioen 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Schorpioen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]