De relatie tussen Weegschaal en Waterman

Weegschaal en Waterman


Weegschaal (23 september - 22 oktober)
Waterman (21 januari - 19 februari)


 

De eerste ontmoeting tussen Weegschaal en Waterman  

Wanneer Weegschaal en Waterman elkaar ontmoeten kunnen ze het onmiddellijk met elkaar vinden. Weegschaal en Waterman zijn meester in het flirten. Ze flirten erop los, daarom is het belangrijk dat Weegschaal weet: Waterman flirt met jong en oud.

Waterman flirt niet om iemand te verleiden, Waterman weet gewoon niet wat het verschil is tussen flirten en vriendelijk zijn. Het is lastig Waterman te doorgronden, Waterman kan geïnteresseerd overkomen, goed luisteren en oprechte vragen stellen, waardoor het lijkt dat Waterman op een date uit is, terwijl Waterman alleen maar vriendelijk is. Waterman is spontaan en kan tijdens een eerste ontmoeting voorstellen naar een andere plek te gaan, een plek waar het nog gezelliger is.

Wanneer Weegschaal niet vergeet dat Waterman er alleen op uit is om plezier te maken, geen verwachtingen heeft, kan Weegschaal niet teleurgesteld worden. Waterman verlangt naar een langdurige relatie en wil graag een romantische, intelligente partner. Als Weegschaal geduld heeft, zal hij of zij erachter komen, dat hij of zij precies de partner is waar Waterman naar verlangt.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Weegschaal en Waterman in een liefdesrelatie

Weegschaal en Waterman hebben enorm veel lol samen. Allebei hebben een gebrek aan emotionele intelligentie en weten gewoonweg niet hoe ze een partner een geborgen gevoel moeten  geven. Alleen in een Weegschaal Waterman relatie levert dat gebrek geen problemen op.

Problemen kunnen ontstaan omdat Waterman meestal doet waar hij of zij zin in heeft en geen verantwoording wil afleggen. Waterman heeft ruimte nodig, als Weegschaal aan Waterman de ruimte geeft, is Waterman de beste partner die Weegschaal zich kan wensen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Weegschaal en Waterman 

Tijdens hun hartstochtelijke vrijpartijen voelen Weegschaal en Waterman zich één, het is een en al samensmelten. Weegschaal  en Waterman praten niet graag over emotionele dingen, maar als het over seks gaat, zijn allebei open.

Ze vertellen elkaar, zonder zich te schamen, wat ze lekker en opwindend vinden. Weegschaal en Waterman proberen nieuwe standjes uit, kopen leuke seksspeeltjes, maar zijn geen liefhebbers van zweepjes en rubber.  Weegschaal en Waterman bedrijven de liefde liever één of twee keer per week uitgebreid, dan meerdere keren een vluggertje.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Weegschaal en Waterman de relatie verbreken

Weegschaal en Waterman verbreken hun relatie zelden, ze vinden het moeilijk een relatie te verbreken. Weegschaal en Waterman hebben nooit slaande ruzie en conflicten gaan ze uit de weg. Meestal lossen problemen zich vanzelf op, zonder dat ze er over gesproken hebben.

Alleen wanneer Weegschaal te weinig aandacht krijgt, omdat Waterman het druk heeft met andere dingen kunnen er problemen ontstaan. Maar Waterman weet Weegschaal altijd weer blij te maken. Een weekend weg, een romantisch diner, winkelen, Waterman weet precies hoe je een Weegschaal blij kunt maken.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Weegschaal 

Welk sterrenbeeld past bij Weegschaal? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige en stabiele relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]