De relatie tussen Waterman en Vissen

Waterman en VissenWaterman (21 januari – 19 februari)
Vissen (20 februari - 20 maart)


 

De eerste ontmoeting tussen Waterman en Vissen 

Waterman heeft een aangeboren zelfverzekerdheid en is altijd vriendelijk. Vissen heeft de gave de bedoeling en emoties van anderen te voelen. Wanneer Waterman en Vissen elkaar ontmoeten voelt Vissen zich onmiddellijk op zijn of haar gemak. Vissen houdt niet van als een vreemde die hem of haar op een onverwachte of opdringerige wijze benadert. Omdat Waterman zich nooit op zal dringen en een ongelofelijk talent voor vriendschappen bezit, klikt het onmiddellijk tussen Vissen en Waterman.

Waterman is niet uit op een one-night stand of een relatie. Waterman is oprecht geïnteresseerd in vriendschap. Vissen kan goed luisteren, laat de ander zichzelf zijn en geeft de ander het gevoel dat hij of zij belangrijk is.

Het fijne gevoel dat Vissen een ander geeft maakt dat Vissen tijdens een eerste ontmoeting vaak wordt uitgenodigd voor een date. Maar Waterman zal Vissen niet om een date vragen, Waterman vertelt alleen naar welke gelegenheid hij of zij regelmatig heen gaat omdat het er zo gezellig is. Wanneer Vissen interesse heeft Waterman beter te leren kennen zal Vissen naar die gelegenheid moeten gaan.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waterman en Vissen in een liefdesrelatie 

Waterman en Vissen voelen zich allebei geweldig als ze verliefd zijn, maar na een aantal weken komen ze erachter dat hun karakters onverenigbaar zijn. Vissen verrast Waterman elke dag met een lief gebaar, maar Waterman verrast Vissen hoogst zelden.

Waterman is gul en onzelfzuchtig, maar denkt gewoon niet aan lieve gebaren. Waterman voelt zich veilig bij Vissen, maar Vissen voelt zich eenzaam in hun relatie.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Waterman en Vissen 

Waterman en Vissen hebben een fantastisch seksleven. Het is Vissen die Waterman steeds weer verrast. Vissen is sensueel en heeft op seksueel gebied veel meer fantasie dan Waterman. Vissen en Waterman bedrijven de liefde zoals Vissen het wil.

Vissen is wat seks betreft de dominante partner. Waterman laat zich verleiden en alleen tussen de lakens kan Vissen met Waterman doen wat hij of zij wil.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Waterman en Vissen de relatie verbreken 

Waterman en Vissen willen allebei graag een liefdevolle, langdurige relatie. Ze dachten goed bij elkaar te passen, maar omdat Waterman niet de aandacht kan geven waar Vissen naar verlangt ontstaan er problemen. Vissen vermijdt conflicten en wil op een volwassen manier over hun problemen praten, maar Waterman staat niet open voor emotionele gesprekken.

Prikkelbaar en koelbloedig reageert Waterman wanneer Vissen zich niet meer kan beheersen. Waterman kan niet omgaan met onbeheerste emoties, Vissen krijgt te maken met een afstandelijke, rebelse, tegendraadse partner die doet waar hij of zij zin in heeft. Omdat onenigheden niet worden uitgesproken, Vissen zich terug trekt en Waterman zijn of haar eigen leven leeft, bloed hun relatie dood.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Waterman

Welk sterrenbeeld past bij Waterman? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]