De relatie tussen Maagd en Ram

Maagd en Ram
 

Maagd (24 augustus - 22 september)
Ram (21 maart – 20 april)


 

De eerste ontmoeting tussen Maagd en Ram 

Als Maagd en Ram elkaar voor ontmoeten kunnen ze zich enorm tot elkaar aangetrokken voelen. Ram valt op de onverschillige, afstandelijke houding van Maagd en Maagd valt op het enthousiasme van Ram, mits Ram er verzorgd uitziet en niet te opdringerig is. Als Maagd een Ram wil verleiden moet hij of zij er rekening mee houden dat Ram ongeduldig is. Ram is van nature avontuurlijk, houdt van uitdagingen, is enorm energiek en voor velen moeilijk bij te benen.

Ram verveelt zich snel, kan niet lang stil zitten en is niet echt ideaal om mee getrouwd te zijn. Ram heeft veel aandacht nodig en leidt nooit een geregeld leven. Ram heeft vaak de ene verliefdheid na de andere en weet elk sterrenbeeld tot leven te brengen. Als Maagd alle vaste gewoonten los kan laten, zich in een avontuur wil storten is Ram de juiste persoon.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Maagd en Ram in een liefdesrelatie 

Ram en Maagd hebben enorm verschillende karakters, die funest zijn voor een geslaagde relatie. Maagd wil alles plannen en regelen, van reizen tot theaterreserveringen. Maagd laat niets aan het toeval over, hij of zij wil alles van tevoren weten. Ram daarentegen houdt van avontuur en verassingen en kan het benauwd krijgen als Maagd hem of haar herinnert aan dingen die op tijd moeten gebeuren.

Ram zit vol passie, energie en houdt van uitdagingen, als Maagd zegt dat de autobanden volgende week aan vervanging toe zijn, het morgen de dag is dat het stof achter de tv moet worden weggehaald, kan Ram razend worden. Pluk de dag, is het motto van Ram, Ram wil van het leven genieten en niet gecommandeerd worden. 

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Maagd en Ram

Maagd is vaak serieus en gespannen, maar kan op seksueel gebied helemaal los gaan. Maagd houdt niet van vluggertjes, bij seks horen romantiek en het voor- en naspel volgens Maagd. Maagd weet hoe hij of zij een sekspartner moet opwinden, Maagd heeft zich voorbereid en er alles over gelezen. Het wind Ram enorm op dat Maagd zo anders is tijdens het vrijen, veel losser.

Tussen de lakens kan Maagd zich laten gaan en zich laten overweldigen. Maar als Ram en Maagd een langdurige relatie hebben veranderen de regels. Ram houdt van vluggertjes en vooral vlak na het ontwaken zijn de lekkerste. Maagd daarentegen wil dat Ram eerst zijn of haar tanden poetst en een douche neemt. Ondertussen verschoond Maagd het bed of maakt het bed op. Ram heeft zich ondertussen onder de douche zelf bevredigd en gefantaseerd over een spannende vrijpartij in file. 

%sterrenbeeld_past_bij_seksleven%

 

Waarom Maagd en Ram de relatie verbreken

Maagd en Ram beëindigen hun relatie als ze tot de conclusie zijn gekomen dat ze elkaar tot waanzin drijven. Compromissen sluiten en problemen met elkaar uitpraten lukt dit stel niet. Ram geeft niet toe als hij of zij ongelijk heeft, schreeuwt tijdens discussies, de hele buurt kan het kan horen en loopt vervolgens boos de deur uit.

Maagd vergeet en vergeeft niet snel en werkt niet mee. Maagd zal Ram nooit vrij pleiten en er alles aan doen een ruzie te winnen. Maagd weigert te luisteren, stelt eisen, en loopt weg zonder te schreeuwen. Ram kan een ruzie met Maagd nooit winnen.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Maagd

Bij welk sterrenbeeld past Maagd? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]