De relatie tussen Tweelingen en Vissen

Tweelingen en Vissen

Tweelingen (22 mei - 21 juni)
Vissen (20 februari - 20 maart)


 

De eerste ontmoeting tussen Tweelingen en Vissen

Vissen is het meest onzelfzuchtige en toegewijde sterrenbeeld van de dierenriem. Als Tweelingen interesse heeft in Vissen kan hij of zij er beter voor zorgen dat een gezamenlijke vriend Vissen voorstelt. Vissen houdt er namelijk niet van als een vreemde hem of haar onverwacht benadert. Ook een compliment kan het ijs breken. Vissen heeft geen interesse in een vluchtige flirt en zal aan Tweelingen vragen wat zijn of haar bedoelingen zijn. Vissen verlangt naar intellectueel contact en bewondert mensen die alles onder controle hebben.

Een perfecte date met Vissen is uit eten in een rustig restaurant, het liefst aan zee. Tweelingen zal bij Vissen in de smaak vallen, een interessant gesprek voeren is voor Tweelingen niet moeilijk, Tweelingen heeft veel te vertellen waardoor Vissen zich snel op zijn of haar gemak voelt.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Tweelingen en Vissen in een liefdesrelatie

Tweelingen voelt zich veilig in een relatie met Vissen, die zich altijd goed kan inleven en luisteren. Maar Vissen voelt zich vaak nerveus, onrustig en onbegrepen. Tweelingen snakt naar afwisseling en verveelt zich snel, waardoor Vissen zich onzeker voelt en denkt niet goed genoeg of spannend genoeg voor Tweelingen te zijn. Tweelingen begrijpt de gevoelens van Vissen niet en kan gestrest raken als Vissen steeds weer over hun relatie en zijn of haar gevoelens erover wil praten.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Tweelingen en Vissen

Tweelingen is veelzijdig, ook op seksueel gebied. Tweelingen is overal voor in en ook Vissen is voor veel in, maar niet overal voor in zoals Tweelingen. Vissen moet zich eerst veilig voelen en de ander vertrouwen voordat zij of hij op seksueel gebied helemaal los kan gaan. De speelse seks van Tweelingen en de romantische energie van Vissen zorgen voor een bevredigend seksleven.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Tweelingen en Vissen de relatie verbreken

Vissen is overgevoelig en voelt haarfijn aan als Tweelingen onrustig is en toe is aan avontuur en spanning. Vissen reageert met zelfmedelijden en trekt zich terug in haar of zijn eigen wereld. Waarop Tweelingen scherp reageert en de dingen gaat doen waarnaar hij of zij verlangt.

Tweelingen heeft geen geduld om te wachten tot Vissen weer in balans is. Vissen voelt zich nog ongelukkiger als Tweelingen zonder hem of haar plezier maakt en verliest zijn of haar vertrouwen. Een relatie tussen Tweelingen en Vissen is meestal van korte duur.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Tweelingen

Welk sterrenbeeld past bij Tweelingen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]