De relatie tussen Ram en Kreeft

Ram en Stier

 

Ram (21 maart - 20 april)
Kreeft (22 juni - 22 juli)

 

De eerste ontmoeting tussen Ram en Kreeft 

Als Ram een Kreeft ontmoet en indruk op hem of haar wil maken, moet Ram eraan denken niet te enthousiast en niet te veel over zichzelf te praten. Als Ram opschept over zichzelf of over connecties ziet Ram Kreeft nooit meer terug. Kreeft houdt niet van mensen die grootspreken. Kreeft wordt graag het hof gemaakt, maar alleen als de ander in de smaak valt.

Kreeft neemt niet de leiding, Ram zal het initiatief moeten nemen, op een niet al te opdringerige wijze. Is Ram te luidruchtig en te open zal zich geen tweede kans voordoen om Kreeft nogmaals te ontmoeten. Kreeft is kritisch, heeft voelsprieten en weet precies wat de ander van plan is. Zo voelt Kreeft meteen als Ram haar of hem zo snel mogelijk het bed in wil krijgen en zal daar zeker op afknappen. Een Kreeft verleiden vereist geduld, een eigenschap waar Ram moeite mee heeft.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Ram en Kreeft in een liefdesrelatie 

Ram en Kreeft hebben beiden graag een vaste relatie. Kreeft is een gewoontedier en wil op zijn of haar partner kunnen rekenen. Omdat Ram van nature avontuurlijk is ingesteld zullen er in deze relatie veel problemen ontstaan die door hun onverenigbare karakters niet kunnen worden opgelost. Zo wil Ram vaak reizen, het liefst op de bonnefooi, Kreeft daarentegen wil weten waar de reis heen gaat en zo comfortabel mogelijk reizen. Geen tent voor een Kreeft, maar op z’n minst een vier sterren hotel.

Relaties tussen Ram en Kreeft duren meestal niet lang, beiden voelen zich ongelukkig omdat de één (Ram) onrustig is en altijd iets wil ondernemen en de ander (Kreeft) graag thuis is.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 
 

Het seksleven van Ram en Kreeft 

Ram is de koning of koningin van de vijf minuten seks, dol op vluggertjes en het liefst overal en zo min mogelijk thuis tussen de lakens. Het voor- en naspel is voor Ram overgewaardeerd, geen voorspel, maar wilde seks, even bijkomen en Ram is weer klaar voor de volgende ronde.

Voor Kreeft is het voor- en naspel belangrijker dan de daad. Voor een vluggertje in de auto of in de duinen, zoals Ram opwindend vindt, staat Kreeft niet open.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 
 

Waarom Ram en Kreeft de relatie verbreken

Als Ram en Kreeft ruzie hebben blijven ze maar doorgaan. Ram schreeuwt, wil gelijk hebben, loopt boos weg en komt na een tijdje weer terug om zijn of haar razernij nogmaals uit te storten. Kreeft kan moeilijk loslaten en lang boos blijven, maar tijdens een ruzie zal Kreeft zelden schreeuwen of schelden.

Kreeft trekt zich terug en komt niet meer tevoorschijn, tenzij hij of zij gelijk krijgt. Omdat Ram bijna nooit toe geeft ongelijk te hebben, is een breuk tussen Kreeft en Ram onvermijdelijk.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Ram 

Bij welk sterrenbeeld past Ram? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


Top