De relatie tussen Kreeft en Tweelingen

Kreeft en Tweelingen


Kreeft (22 juni - 22 juli)
Tweelingen (22 april - 21 juni)


 

De eerste ontmoeting tussen Kreeft en Tweelingen

Kreeft en Tweelingen kunnen zich fysiek tot elkaar aangetrokken voelen, maar zodra Tweelingen de aandacht van Kreeft heeft zal hij of zij beginnen met flirten. Kreeft heeft voelsprieten en weet of Tweelingen oprecht geïnteresseerd is of uit is op een avontuurtje. Kreeft heeft geen interesse in een one-night stand, als Tweelingen met Kreeft een date wil volstaat flirten niet. Kreeft neemt niet het initiatief en zal alleen ingaan op een date als Tweelingen oprecht en niet te opdringerig is.

Als het Tweelingen lukt een date met Kreeft te plannen, doet Tweelingen er goed aan zich af te vragen of een date zonder opwinding en spanning wel iets voor hem of haar is. Kreeft houdt niet van kroegentochten of de hele nacht dansen. Een Kreeft verleiden is moeilijk, een verrassing of een slecht restaurant kan de hele avond bederven. Voor een eerste date kan Tweelingen dan ook beter eerst uitzoeken wat Kreeft leuk vindt.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Kreeft en Tweelingen in een liefdesrelatie

Kreeft en Tweelingen vinden het fijn om een vaste relatie te hebben. Tweelingen voelt zich veilig in een relatie met Kreeft, maar Kreeft voelt zich vaak onzeker en niet gewaardeerd. Hoe gezellig Kreeft het thuis ook maakt, Tweelingen is meestal onrustig en kan niet iedere avond naast Kreeft op de bank zitten tv kijken.

Kreeft is een gewoontedier, huiselijk en van nature niet avontuurlijk ingesteld. Deze relatie kan slagen als Tweelingen het vertrouwen van Kreeft heeft en laat zien hoe fijn hij of zij het thuis vindt.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Kreeft en Tweelingen

Kreeft en Tweelingen zijn op seksueel gebied geen match. Tweelingen is speels en nieuwsgierig naar wat seks allemaal te bieden heeft. Wanneer Tweelingen alles heeft uitgeprobeerd op seksueel gebied kan het seksleven van Tweelingen en Kreeft bevredigend zijn, maar zolang dit niet het geval is verveeld Tweelingen zich tussen de lakens. Tijdens het lange voorspel, waar Kreeft zo van geniet, fantaseert Tweelingen over trio’s, speeltjes en seksuele handelingen waar Kreeft niet voor open staat.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Kreeft en Tweelingen de relatie verbreken

Kreeft is een emotioneel sterrenbeeld, maar houdt zijn of haar emotionele problemen vaak verborgen. Omdat Kreeft zich terug trekt en onbereikbaar lijkt, reageert Tweelingen koel. Tweelingen kan niet omgaan met negatieve emoties of emotionele problemen en nog minder met de stemmingswisselingen van Kreeft. Een breuk is onvermijdelijk, deze partners begrijpen elkaar helaas niet omdat ze zo verschillend zijn.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Kreeft 

Welk sterrenbeeld past bij Kreeft? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]