De relatie tussen Boogschutter en Ram

Boogschutter en Ram


Boogschutter (22 november - 22 december)
Ram (21 maart - 20 april)


 

De eerste ontmoeting tussen Boogschutter en Ram 

Wanneer Boogschutter en Ram elkaar ontmoeten klikt het meteen tussen hen. Ram valt op de opgewektheid van Boogschutter. Boogschutter voelt haarfijn aan of Ram hem of haar wil verleiden. Omdat Boogschutter altijd op zoek is naar avontuur en altijd zin in een date heeft, kan Ram een Boogschutter vijf minuten na de eerste kennismaking mee uit vragen. Spontaniteit is de sleutel als Ram een Boogschutter wil.

Omdat beiden niet verlegen zijn is de eerste date snel gepland. Tijdens de eerste date wil Boogschutter graag iets ondernemen. Boogschutter houdt van de buitenlucht, hij of zij zal een strandwandeling, fietsen of een andere activiteit voorstellen om te bekijken of Ram in staat is zijn of haar tempo bij te houden. Voor Ram, die lichamelijke inspanning nodig heeft, is een date met Boogschutter de beste date ooit. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Boogschutter en Ram in een liefdesrelatie 

Boogschutter houdt van lol trappen en is niet zo geïnteresseerd in romantiek of een vaste langdurige relatie, zijn of haar partner moet ook een maatje zijn. Boogschutter is geen klit en verwacht dit ook van zijn of haar partner. Boogschutter wil alleen een relatie als hij of zij onafhankelijk kan zijn. Een liefdesrelatie tussen Ram en Boogschutter is intens, heftig, ontspannen en gezellig.

Door hun positieve instelling en tomeloze energie halen ze uit elke situatie en bij elkaar het beste naar boven. Beiden kunnen slecht tegen teleurstellingen, maar dankzij hun opgewekte karakters herstellen ze zich weer snel. Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Boogschutter en Ram 

Geen lang voor- en naspel voor Ram en Boogschutter, hartstochtelijke, onvoorspelbare, wilde en snelle seks windt hen op. Ram en Boogschutter houden beiden van directe seks, waar of wanneer dan ook. In de tuin, op het balkon, in het trappenhuis of in de auto voordat ze een restaurant binnenstappen.

Geen kaarslicht of sexy lingerie voor Boogschutter, nieuwe plaatsen, binnen of buiten winden Boogschutter op. Ram en Boogschutter hebben een hoge seksdrive en vervelen elkaar op seksueel gebied nooit. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Boogschutter en Ram de relatie verbreken 

Er kunnen problemen ontstaan tussen Boogschutter en Ram omdat Ram veel aandacht nodig heeft en van nature jaloers is. Beiden zijn direct en tactloos waardoor ze heftige ruzies hebben. Boogschutter, die een fobische angst voor verbintenissen heeft, besluit als eerste de relatie te beëindigen als Ram zich jaloers blijft gedragen.

Boogschutter kan prekerig zijn, weken en zelfs maanden blijven hameren op iets, maar Boogschutter kan ook onverschillig zijn. Ram heeft moeite met de soms ‘het interesseert me niet’ houding van Boogschutter, maar zal er alles aan doen om hun relatie in stand te houden. Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Boogschutter 

Welk sterrenbeeld past het beste bij Boogschutter? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]