Welk Sterrenbeeld past het beste bij Weegschaal?

Weegschaal 23 september t/m 22 oktoberWeegschaal is het charmantste en verleidelijkste sterrenbeeld van de dierenriem. De vriendelijke persoonlijkheid van Weegschaal zorgt ervoor dat zij/hij bij iedereen bovenaan het favorieten lijstje staat. Weegschaal is kieskeurig en verwacht van een partner goed behandeld en vermaakt te worden. Weegschaal is niet aanhalig, maar zeker niet koel. Genegenheid toont Weegschaal door grapjes te maken. Ook sarcasme is een manier van Weegschaal om te laten zien dat zij/hij om iemand geeft. Op seksueel gebied houdt Weegschaal niet allen van het bedrijven van seks, maar praat er ook graag over. Tijdens, voor of na de daad vertelt Weegschaal ongevraagd hoe zijn/haar partner presteert en geeft graag les in hoe het beter kan. Welk horoscoop past het beste bij Weegschaal? Wie houdt van feesten en kan omgaan met een snel op zijn/haar teentjes getrapte Weegschaal?
 

De perfecte sterrenbeelden match: Ram, Stier, Tweelingen, Leeuw, Waterman

 

Gaat goed samen met: Weegschaal, Boogschutter, Maagd

 

Is geen match met: Kreeft, Schorpioen, Steenbok, Vissen

 

 

 

Ram 

Weegschaal en Ram zijn een match, hun horoscopen zijn tegenpolen, maar tegenpolen trekken elkaar nu eenmaal aan. Weegschaal geniet van het leven met een Ram. Ram zit vol verrassingen, waardoor Weegschaal steeds meer van Ram gaat houden. Deze relatie is en wordt alleen een succes als Weegschaal zijn/haar jaloezie niet naar boven laat komen.
 
Meer over de match Weegschaal en Ram

 

Stier

Weegschaal en Stier zijn een uitstekende match, beiden houden van luxe, comfort en harmonie. Weegschaal voelt zich veilig in deze relatie omdat Stier zich altijd aan zijn/haar woord houdt en niets aan het toeval over laat. Als Stier niet al te huiselijk is en begrijpt dat feestjes en etentjes Weegschaal gelukkig maken, kunnen beiden rekenen op een gelukkige relatie waar velen over dromen.
 
Meer over de match Weegschaal en Stier

 

Tweelingen

Weegschaal en Tweelingen zijn een match, maar helaas hebben zij vaak geen langdurige relatie. Weegschaal verlangt altijd dat de ander het eens is met haar/zijn filosofie, is men het niet eens, dan krijgt de ander een woede uitbarsting over zich heen. Een eigenschap waar Tweelingen niet mee om kan gaan.
 
Meer over de match Weegschaal en Tweelingen

 

Kreeft

Weegschaal en Kreeft zijn geen match, Weegschaal heeft een eindeloze honger naar perfectie en is nooit snel tevreden over iets. Een eigenschap die ervoor zorgt dat Kreeft zich onzeker en ongelukkig voelt. Omdat Weegschaal niet kan omgaan met de stemmingswisselingen van Kreeft, voelen beiden zich ongelukkig in deze relatie.
 
Meer over de match Weegschaal en Kreeft

 

Leeuw 

Weegschaal en Leeuw zijn een match. Beiden zijn verliefd op de liefde, dol op feestjes, dol op verrassingen en beiden hunkeren naar aandacht en bewondering van mensen om hen heen. De relatie kan alleen stranden, door de eindeloze zelfverheerlijking van Leeuw, maar als Leeuw zich in kan houden en ze elkaar blijven verassen worden Weegschaal en Leeuw samen heel gelukkig.
 
Meer over de match Weegschaal en Leeuw

 

Maagd 

Weegschaal en Maagd passen bij elkaar, beide horoscopen hebben veel overeenkomsten, maar hun relatie is vaak van korte duur. Weegschaal heeft de gewoonte een solide beslissing te nemen en dan op het laatste moment van gedachten veranderen. Dit is voor een Maagd onlogisch en onverantwoordelijk, waardoor hij of zij het gevoel krijgt niet op Weegschaal te kunnen bouwen.
 
Meer over de match Weegschaal en Maagd

 

Weegschaal

Twee Weegschalen kunnen het goed met elkaar vinden, ze begrijpen elkaar, maar een relatie tussen hen is gecompliceerd. Beiden zijn verliefd op de liefde, wispelturig onstandvastig en jaloers. Vaak vertrouwen ze elkaar niet en zijn ze samen niet in staat gestelde doelen te bereiken. Hun relatie kan enorm romantisch zijn, maar tegelijkertijd niet serieus genoeg voor een langdurige relatie of een huwelijk.
 
Meer over de match Weegschaal en Weegschaal

 

Schorpioen

Schorpioen en Weegschaal zijn geen match. Schorpioen geeft een hekel aan onverwacht bezoek en Weegschaal wordt juist blij wanneer iemand plotseling voor de deur staat. Ook weet Schorpioen dat Weegschaal snel verliefd is, waardoor Schorpioen vaak achterdochtig is als Weegschaal te enthousiast over anderen is.
 
Meer over de match Weegschaal en Schorpioen

 

Boogschutter 

Weegschaal en Boogschutter gaan goed samen, ze kunnen samen zelfs heel gelukkig worden als Weegschaal zich niet laat afschrikken door Boogschutter. Boogschutter kan namelijk niet zwijgen en niet tot tien tellen. Ruzies tussen beiden kunnen hoog oplopen, Weegschaal zal moeten toegeven en niet altijd gelijk willen hebben.
 
Meer over de match Weegschaal en Boogschutter

 

Steenbok

Weegschaal en Steenbok zijn geen match. Als ze een relatie hebben bewonderd Steenbok de eerste weken of maanden, de charme en de eindeloze perfectie van Weegschaal. Als Steenbok zijn/haar Weegschaal beter leert kennen en erachter komt dat de definitie van toekomst voor Weegschaal beperkt is tot de volgende ochtend, beëindigd Steenbok de relatie.
 
Meer over de match Weegschaal en Steenbok

 

Waterman 

Weegschaal en Waterman zijn een match. Weegschaal wil altijd gelijk hebben, is wispelturig en meestal niet tevreden over zichzelf. Omdat Waterman toch doet wat zij of hij wil en zich alleen op de positieve eigenschappen van Weegschaal richt ontstaan er zelden ruzies. Zijn beiden boos op elkaar, geniet de hele straat mee. Als Weegschaal te aanhankelijk is heeft hun relatie geen kans van slagen.
 
Meer over de match Weegschaal en Waterman

 

Vissen 

Weegschaal en Vissen zijn geen match, maar als beiden bereid zijn veel in hun relatie te investeren is er een kans dat ze samen gelukkig kunnen worden. Weegschaal heeft veel harmonie nodig, zo ook Vissen, maar als Vissen zich terug trekt, om tot zichzelf te komen ontstaan er problemen. Weegschaal kan niet alleen zijn en voelt zich afgewezen, humeurig en ongelukkig. Wil Vissen hun relatie redden? Dan is er een oplossing waardoor Weegschaal zich weer gelukkig gaat voelen, winkelen.
 
Meer over de match Weegschaal en Vissen

 

Horoscoop match voor alle Sterrenbeelden

Benieuwd welke horoscopen bij elkaar passen en welke niet?  Wil jij je partner beter begrijpen? Leer nu je partner nog beter kennen.
   
 

Wanneer Sterrenbeelden botsen

Jullie sterrenbeelden zijn een match, maar toch jullie lopen steeds tegen dezelfde problemen aan. Je wilt zo graag dat jullie relatie een succes wordt, maar je weet niet hoe. Een astroloog kan je vertellen hoe ruzies kunnen worden voorkomen of worden opgelost. Start nu een gratis chat met een astroloog en krijg binnen enkele minuten antwoord op al jouw vragen. Het enige dat een astroloog nodig heeft is jullie geboortedatum.


Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]