De relatie tussen Schorpioen en Maagd

Schorpioen en Maagd


Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Maagd (24 augustus - 22 september)


 

De eerste ontmoeting tussen Schorpioen en Maagd 

Wanneer Schorpioen en Maagd elkaar ontmoeten, voelen ze zich onmiddellijk op hun gemak. Maagd stelt geen persoonlijke vragen, is vriendelijk, betrokken, maar ook afstandelijk. Schorpioen voelt zich aangetrokken tot de in de puntjes verzorgde Maagd, die geen overdreven complimentjes geeft. Ook al klopt het hart van Maagd sneller, omdat Schorpioen woest aantrekkelijk is, laat Maagd dit niet blijken.

Schorpioen weet intuïtief dat hij of zij degene is die Maagd mee uit moet vragen, als hij of zij Maagd beter wil leren kennen. Ook weet Schorpioen dat hij of zij het subtiel moet aanpakken. Maagd is kieskeurig en heeft wat de liefde betreft geen haast, eigenschappen die Maagd en Schorpioen met elkaar gemeen hebben. Voordat het tot een date komt zullen Maagd en Schorpioen veel met elkaar bellen of appen. Ze lezen aandachtig wat de ander schrijft en als alle antwoorden goedgekeurd zijn, plannen ze een lunch of gaan naar de film.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Schorpioen en Maagd in een liefdesrelatie 

Schorpioen en Maagd zijn allebei hartstochtelijk, maar houden er niet van om in het openbaar te kussen of te knuffelen. Beide worden niet snel verliefd en stellen hoge eisen aan een partner. Maagd kan een partner tot waanzin drijven, met zijn of haar ordelijkheid, maar Schorpioen waardeert het perfectionisme van Maagd.

Schorpioen, die niet zomaar vertrouwen schenkt, vertrouwt Maagd. Ook geniet Schorpioen van de zorgzame en altijd meelevende Maagd. In een Schorpioen en Maagd relatie investeert Maagd meer dan Schorpioen, Schorpioen is er zich vaak niet van bewust wat Maagd nodig heeft.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Schorpioen en Maagd 

Maagd is erop gericht zijn of haar sekspartner te verwennen en te bevredigen, zonder aan de eigen behoeften te denken. Omdat Schorpioen dominant is en de regels tussen de lakens bepaalt, is seks met Schorpioen een nieuwe, opwindende ervaring voor Maagd.

Seksspeeltjes, olie, sexy lingerie, van teder naar ruw, er gaat een nieuwe wereld voor Maagd open. Het seksleven van Schorpioen en Maagd is nooit saai, steeds weer verrast Schorpioen zijn of haar Maagd met een opwindende vrijpartij.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Schorpioen en Maagd de relatie verbreken 

Schorpioen is meer bezig met het vervullen van zijn of haar eigen behoeften, dan met de behoeften van Maagd. Op den duur krijgt Schorpioen daarom minder of geen steun meer van Maagd. Maagd kan veel onrecht dulden, voordat hij of zij woedend wordt, Maagd vermijdt confrontaties liever.

Maar als Maagd zich niet meer gewaardeerd voelt en niet krijgt wat hij of zij verwacht vertrekt Maagd. Zonder schreeuwen of ruzie te maken, kan Maagd van de een op ander dag Schorpioen verlaten.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Schorpioen 

Welk sterrenbeeld past bij Schorpioen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, stabiele, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]